- Konu Sahibi EU1
-
yok benim tek taşım:)kalbii:asigim:
eşimin engüzel taştan degerlii
Aman millet ne derse desin..Bizim taktığımız yüzükten kime ne...Ama erkeğin durumu müsaitse alabilir sevdiği bayana tabiiki.Bu da elalemi hiç ilgilendirmez bence..
cnmm elalemi tabiki ilgilendirmezzlmaz:amaaaa en basit örneginii söyleyeyimmm nişanlım bana sevgililer gününde aldı tektaşııı onun öncesinde yakın çevremden 3-4 kişi ay tek taşın yokmu senin diyip durdularrrohaoldumsmile..hernekdr önemsemesemde insan sinir oluyor..çok şükür alındıda sustular...
ha bi yüzükle deger biçilmez bi yüzük aldı diyemi beni seviyor olcak hayırr tabiki..klasikleşmişş sevgilisi,nişanlısı yada eşi olan bi bayanın tek taşının olmasıı...alındıgından beri toplasam 5 kez takmamışımdırrrrr attım takı kutusunda duruyorrr..
sanırım anlatmak istedigimi yanlış anladınız..
Hayır canım,anladım.:1hug:
Demek istediğim milletin ne dediğini umursamayın..Takacak olan ya da takmayacak olan sizsiniz parmağınıza..Şimdi durum müsait olmaz alınmaz takmazsınız,nişanlınızın durumu olur takarsınız hayırlısı ile..
Bir de illa ne takıldı,ne alındı göstermek mi gerekiyor ki meraklılara bilmem..Ben buraya foto çekip koydum,konu başlığı öyle diye..Ama çevremden biri sorsa çok kızar ve sinirlenirdim..Size ne tek taşımdan ,beş taşımdan derdim..Ben takıyormuyum tek taşımı,evet takıyorum..Ama millet için değil,eşimle aramızda özel bir şey olduğunu düşündüğüm için takıyorum sadece...
en iyisini yapıyorsun cnm bnmmmmsositosositoben işte çok ince düşünüpp takılabiliyorum kimi zamanöle işte cnmm allah herkesiii mutlu etsinnnn yüzügü olanda olmayandaaa çok mutlu olur inşşa.s.:sm_cool:
Aminn canım..:Saruboceq: O meraklılar olmadı çok içlerine dert ettiyseler tek taşın alınıp alınmadığını,kendileri alıp hediye ediversinler o halde de mi..aklinialirimsmile
ehuehuueeh kıs bide işin ilginç yanı bunu bana diyenlerin tektaşııı yokkaydirigubbakcemile3orta yaşı geçmiş bayanlarrr ondan sanırım bende saygısızlık olmasın diye bşy demek istemiyorummm kendi yaşıtım olsa çoktan agzının payını verirdimde olmadıkaydirigubbakcemile3
Ben çevremde tek taşı olanlardan örnek görmek istiyorum da ona göre seçelim istiyorum diye dersin..Ayy sizin tek taşınızı görebilirmiyim nasıl bir şey çok merak ettim,beğenirsem ona benzer bakıcaz falan..Nasıl olur..kaydirigubbakcemile3
kısss vallaaaa o an aklıma gelmeski bu dediklerin yoksa kibar kibar söylerdim iyi olurdukaydirigubbakcemile3allahtan şehir dışına gelin gitcem yoksa bunlar evime gelippp ay o yok bu yok diyip beni çileden çıkartırlardı kesinkaydirigubbakcemile3
Ben de bazı insanlara ,akrabalara uzak şehirde olduğuma çok memnunum..zemuszemus
gerçekten öle üzüldügüm kişilerde var ama özellikleee rahatsız edenlerden uzak olcagım için seviniyorumkaydirigubbakcemile3konu nerden nereye geldi valla güzel bi sohbetti cnm teşekür ederim:1hug:sanırım hamilesinn avatarından aklinialirimsmileallahhh saglıklı dogumlar nasip etsin inş::Saruboceq:a.s.
Sadece avatardan mı ? Altta kapı gibi cetvelimiz var aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
Neyse bende teşekkür ederim..Bihterin tek taşına bakalım azcık biz de..opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?