- Emoji Skoru
- 0
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi karisikrota
Arkadaşlar gittiğim doktorlardan cevap bulamıyorum. Başına gelen çözüm bulan varsa yardımınıza ihtiyacım var. 37 yaşındayım. Hemen hemen her ay KBB ye giderim. Sinüzit ya da tonsilit olurum. Antibiyotik, burun spreyi, c vitaminş, takvielere verir doktorum. Kullanırm geçmeZ bu sefer antibiyotikli iğneye geçeriz o zaman iyileşirim. Bi sonraki ay ya da max 2 ay sonra aynı senaryo yine gündeme gelir. Yıllardır bu durumdan bıktım artık. Ben spor yapan sağlıklı beslenen biriyim. Bunun harici vitamin takviyeleri de alıyorum. Giydiklerime dikkat ederim, saçımı mutlaka kurularım. Dışarı çıkacaksam zaten duş almam. Nem ölçer aldım eve kışın havanın kurumamasına da dikkat ediyorum. Evimde hava temizleme cihazı kullanıyorum. Alerjim de varmış.. yastığım yorganım ipek.. çamaşırları yıkadıktan sonra 2 kez duruluyorum... Ama yine de hastalanıyorum. En son gittiğim doktorum bakteri lizatı verdi. Onu da düzenli kullandım. Ama yine hastalıklarım devam ediyor. BT çektirdim temiz. Ben anlamıyorum ne den böyle oluyorum. Üstelik en az 1 hafta da yatırıyo.. öyle 3-4 günde de geçmiyor hastalığım. Ne yapabilirim. Sizin uyguladığınız farklı yöntemler var mı? Bıktım artık sürekli hasta olmaktan çocuk gibiyim. Sosyal hayatım bitti. ya hastayım diye çıkamıyorum dışarı ya da hastlanırım diye... maddi olarak da büyük külfet rapor aldığım için maaşımdan kesinti oluyo.. sağlık açısından da her ay vücuduma antibiyotikler ilaçlar giriyo... napcam ben?