Korkma yalnız değilsin.dort duşuk de ben de var.tup bebek merkezlerini dolaşıyorum.cgh yaptırayım diye. Ama hayal ettikleri muşteriyiz onlar için anne olmak isteyen biri değil. Ben boşverdim artık, allaha teslim ettim kendimi.her şeyin vakti var. Bak SARAZİZ arkadaş hamile ve şuan 17. Haftasında. Allahım inşallah bize de nasip edecek bi gun...Slm arkadaşlar.Buraya yeni üyeyim,fırsat buldukça yazıları takip etmeye çalışıyorum.Malesef bendede aynı sorun var.su anda bunları yazarken 5.düşüğü yaşıyorum.hep aynı senaryo tekrarlanıyor hayatımda sanki. Doktor hamilesin diyo sonra bi bakmışsın bı hafta sonra yok Nedeni belli değil.bol bol dua etmek lazım.
Mrb arkadaslar.ben de ortalam 1 senede 3 defa dusuk yaptim.sadece birinde kalp atisi duyduk.suan gebelik dusunuyorum ama korkularim cok fazla.ayni seyleri yasamak istemiyorum.cok dua ediyorum kendime de evlat sahibi olmak isteyen herkese de.benim dr bu defa hamile kalirsam kortizona baslayacagini soyledi.esim de bebekte yarik damak yapabilir diye yanasmiyor.umutluyum ama korkularimdan siyrilamiyorum.dr elle tutulur sebepleri tedavi ettik dusugunun sebebini bilmyrum diyo.ben de once Allah a teslim oldum sonra da guvendigim bir hocaya.eger bu ay hamile kalirsam ve gebeligimi saglikla tamamlar evladimi kucagima alirsam gittigim yerin adini burdan yazarim.bana buyuklerim hep korkudan oluyor diyo(hani su gozle goremedigimiz varliklar var ya onlar birakmyrmus rahimde olduruyormus cocugu)tabi en dogrusunu Allah bilir.tibbi butun tedbirlerimi aldim.bundan sonrasi tam bir teslimiyet ve dua...Raabbim hepimizin gonlune gore vatana millete hayirli olacak saglikli evlatlar nasip eylesin.amin
Allah razi olsun canim. Darisi butun bebek bekleyen arkadslrin basina. Her seyin bi zamani var.ben kortizon kullandim.kendi de lariniza da bunu sorun isterseniz.8.haftaya kadar. 2 hafta oncesine kadar kanamalarim vardi. 7.hafta aile hekimimin israriyla 6 tane hastalik icin tahlil yaptirdim dusuklere bunlar sebep olur dedi. Tifo cikti 14 gun iesef kullandim. Ama kanamalarim devam ettim. Bi ziyarete gittim orda belime kusak baglattim. Hamdolsun Rabbim e 16+2 oldum. Bu bilgileri verdim belki birine faydam dokunur. Sebepler dairesinde ne sebep oldu bilmiyorum ama insaallah tamamina erdigini de gorurum. Dr 28. Haftaya kadar riskimiz var dedi. Insaallah bu defa yasamam ayni seyleri. Sizler de bi an once saglikla kavusursunuz bebeklerinizeHayırlı
Hayırlı olsun bebeğin arkadaşım.Allah tamamına erdirsin, sağlık ve huzur dileğimle..
2013 te yazdığınız bu mesajdan sonra yine hamile olduğunuzu görüyorum allah tamamına erdirsin. Ben de benzer şeyler yaşadım 4 kez düşük sebep yok farklı bi teşvik uygulandı mi acaba size merak ettim. İnşallah allah bu kez yüzünüzü güldürür. SevgilerleSlm alperay bende senin yaşadıklarınabenzer şeyler yaşadım 3 kez kürtaj oldum bebeklerimin kalbi durduğu için bütün tahlillerimi yaptırdım pıhtılaşma değerim sınırda çıktı iğne kullandım 5 haftalıkken yine kaybettim bebeğimi ardından ertesi ay tekrar hamile kaldım iğnelere devam ettim herşey yolnudayken 36. haftada kalbi durdu bebeğimin tekrar bütün testler yapıldı hiç bir sebep yok iğne kullanmama bile gerek yok tekrar den dediler ve bir ay önce beş haftalık tekrar düşük yaptım doktorlar artık beni hasta olarak kabul etmiyorlar sana bir bahane bulmuşlar eşinle dokuların birbirine yakın bana hiç bişey söylemiyorlar bende çok istiyorum eşime bir evlat vermek svediğim insandan bi çocuğum olsun.Ama ben çok yoruldum o yüzden artık istemiyorum çocuk...
2013 te yazdığınız bu mesajdan sonra yine hamile olduğunuzu görüyorum allah tamamına erdirsin. Ben de benzer şeyler yaşadım 4 kez düşük sebep yok farklı bi teşvik uygulandı mi acaba size merak ettim. İnşallah allah bu kez yüzünüzü güldürür. Sevgilerle
Ben de 0.6 clexane vitaminler folik asit 400mg progesteron kullandım son 3 hamileligim bu şekilde pıhtılaşma yok ama bu düşükten sonra kortizon kullanilabildigini gordüm forumda elimizden geleni yaptık sanıyordum bi bu kalmış ,hatta ben lenfosit aşısı da yaptirmistim gecen senelerde o da işe yaramadı demek ki. Aslında olay çok basit aAllah kısmet edecek başka çare yok. Sizinkileri de allah bağışlasınMerhaba
Merhaba ben İstanbul Yenibosna sefa hastane sinde Hayrettin akan a gittim pıhtılaşma için iğne dozu ayarladı 2014 Şubat ayında çok sağlıklı bir kızım oldu.Simdi Rabbim nasip ederse ikinci bebeğim olacak.Doktorum çok umutsuz iken çıktı karşıma Allah ondan razı olsun.
Rabbim en kısa sürede sizede tattırsın.Kızında hamile kalmadan doktor yumurta takibi çatlatma iğnesi yaptı.İyi yumurta sağlıklı gebelik dedi. Coraspirin celaxsin 0.4 progestan kullandım doktorum sık sık pıhtılaşma zamanına bakti.Saglikla doğdu kızım.Bunda kendim hamile kaldıktan sonra gittim aynı ilaçları kullanıyorum şuan 20. Hafta inşallah bunu da alırım kucağıma . Umutsuz olmayın sakın Rabbim ol deyince oluyorBen de 0.6 clexane vitaminler folik asit 400mg progesteron kullandım son 3 hamileligim bu şekilde pıhtılaşma yok ama bu düşükten sonra kortizon kullanilabildigini gordüm forumda elimizden geleni yaptık sanıyordum bi bu kalmış ,hatta ben lenfosit aşısı da yaptirmistim gecen senelerde o da işe yaramadı demek ki. Aslında olay çok basit aAllah kısmet edecek başka çare yok. Sizinkileri de allah bağışlasın
meraba alperay. mesajımı aldığında bana dönebilirmisin. seninle aynı sorunları birebir yaşayan biriyim. görüşmemiz mümkün olursa çok sevinirim.selam arkadaşlar ben yıllık evliyim ve 6 kez normal yollarla hamilelik yaşadım ve 6 haftalıkken düşük yaşadım .hiç birinde kalp atışı duyamadım.şimdi tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım fakat bundada aynı şekilde 6. haftaya geldiğimde beta hcg düşmeye başladı doktorum ilaçlarımı bırakmamı söyledi yani yine düşük olacak ......çok çaresizim ve internete bakıyorum benim durumumda olan hiç kimsyi bulamadım bu da beni daha çok korkutuyor.nedenini bilemeden düşük yaşamak ve bundan sonra ne olacağını bilmemek çok zor benim durumumda olan varsa nolur bişeyler yazsın doktorlarda birşey bulamadılar deneme tahtasına döndü vücudum ve ruhum....
meraba alperay. mesajımı aldığında bana dönebilirmisin. seninle aynı sorunları birebir yaşayan biriyim. görüşmemiz mümkün olursa çok sevinirim.selam arkadaşlar ben yıllık evliyim ve 6 kez normal yollarla hamilelik yaşadım ve 6 haftalıkken düşük yaşadım .hiç birinde kalp atışı duyamadım.şimdi tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım fakat bundada aynı şekilde 6. haftaya geldiğimde beta hcg düşmeye başladı doktorum ilaçlarımı bırakmamı söyledi yani yine düşük olacak ......çok çaresizim ve internete bakıyorum benim durumumda olan hiç kimsyi bulamadım bu da beni daha çok korkutuyor.nedenini bilemeden düşük yaşamak ve bundan sonra ne olacağını bilmemek çok zor benim durumumda olan varsa nolur bişeyler yazsın doktorlarda birşey bulamadılar deneme tahtasına döndü vücudum ve ruhum....
Merhaba bende benzer sorunları yaşadım. Bu konuyla ilgili son yazdıklarımı okuyabilirsin belki yardımcı olur.en önemli tavsiyem iyi düşün psikolojini iyi tut.inşallah çocuklarını kucağına alırsın.meraba alperay. mesajımı aldığında bana dönebilirmisin. seninle aynı sorunları birebir yaşayan biriyim. görüşmemiz mümkün olursa çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?