Tekrarlayan sebepsiz düşük yaşayanlar buraya!....

Korkma yalnız değilsin.dort duşuk de ben de var.tup bebek merkezlerini dolaşıyorum.cgh yaptırayım diye. Ama hayal ettikleri muşteriyiz onlar için anne olmak isteyen biri değil. Ben boşverdim artık, allaha teslim ettim kendimi.her şeyin vakti var. Bak SARAZİZ arkadaş hamile ve şuan 17. Haftasında. Allahım inşallah bize de nasip edecek bi gun...

Hayırlı
Hayırlı olsun bebeğin arkadaşım.Allah tamamına erdirsin, sağlık ve huzur dileğimle..

Hayırlı

Hayırlı olsun bebeğin arkadaşım.Allah tamamına erdirsin, sağlık ve huzur dileğimle..
Allah razi olsun canim. Darisi butun bebek bekleyen arkadslrin basina. Her seyin bi zamani var.ben kortizon kullandim.kendi de lariniza da bunu sorun isterseniz.8.haftaya kadar. 2 hafta oncesine kadar kanamalarim vardi. 7.hafta aile hekimimin israriyla 6 tane hastalik icin tahlil yaptirdim dusuklere bunlar sebep olur dedi. Tifo cikti 14 gun iesef kullandim. Ama kanamalarim devam ettim. Bi ziyarete gittim orda belime kusak baglattim. Hamdolsun Rabbim e 16+2 oldum. Bu bilgileri verdim belki birine faydam dokunur. Sebepler dairesinde ne sebep oldu bilmiyorum ama insaallah tamamina erdigini de gorurum. Dr 28. Haftaya kadar riskimiz var dedi. Insaallah bu defa yasamam ayni seyleri. Sizler de bi an once saglikla kavusursunuz bebeklerinize

2013 te yazdığınız bu mesajdan sonra yine hamile olduğunuzu görüyorum allah tamamına erdirsin. Ben de benzer şeyler yaşadım 4 kez düşük sebep yok farklı bi teşvik uygulandı mi acaba size merak ettim. İnşallah allah bu kez yüzünüzü güldürür. Sevgilerle

Merhaba

Merhaba ben İstanbul Yenibosna sefa hastane sinde Hayrettin akan a gittim pıhtılaşma için iğne dozu ayarladı 2014 Şubat ayında çok sağlıklı bir kızım oldu.Simdi Rabbim nasip ederse ikinci bebeğim olacak.Doktorum çok umutsuz iken çıktı karşıma Allah ondan razı olsun.

Ben de 0.6 clexane vitaminler folik asit 400mg progesteron kullandım son 3 hamileligim bu şekilde pıhtılaşma yok ama bu düşükten sonra kortizon kullanilabildigini gordüm forumda elimizden geleni yaptık sanıyordum bi bu kalmış ,hatta ben lenfosit aşısı da yaptirmistim gecen senelerde o da işe yaramadı demek ki. Aslında olay çok basit aAllah kısmet edecek başka çare yok. Sizinkileri de allah bağışlasın

Rabbim en kısa sürede sizede tattırsın.Kızında hamile kalmadan doktor yumurta takibi çatlatma iğnesi yaptı.İyi yumurta sağlıklı gebelik dedi. Coraspirin celaxsin 0.4 progestan kullandım doktorum sık sık pıhtılaşma zamanına bakti.Saglikla doğdu kızım.Bunda kendim hamile kaldıktan sonra gittim aynı ilaçları kullanıyorum şuan 20. Hafta inşallah bunu da alırım kucağıma . Umutsuz olmayın sakın Rabbim ol deyince oluyor

meraba alperay. mesajımı aldığında bana dönebilirmisin. seninle aynı sorunları birebir yaşayan biriyim. görüşmemiz mümkün olursa çok sevinirim.

meraba alperay. mesajımı aldığında bana dönebilirmisin. seninle aynı sorunları birebir yaşayan biriyim. görüşmemiz mümkün olursa çok sevinirim.

Merhaba bende benzer sorunları yaşadım. Bu konuyla ilgili son yazdıklarımı okuyabilirsin belki yardımcı olur.en önemli tavsiyem iyi düşün psikolojini iyi tut.inşallah çocuklarını kucağına alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…