Evet ya bnde ilk kez duydum bunu. Bnde evlendigim aylarda bi lohusaya gitmiztim kafama takildi simdiMerhaba bende 4 kez düşük yaşadım hepsi 5. Ve 6.haftalarda kalp atışı oluşmadan.kırkın karışma olayını ilk defa duydum,bu sorunu nerede çözmüştün bilgilendirirsen sevinirim
Gecmis olsyn cnm. Polipler kurtajdan sonra mi olmus . Bnm de var iki kurtajimkızlar ben de iki tane kalp durması bir kimyasal yaşadım bu ay çok iyi bir dr a gittim rahim filmi ve tahlil istedi bende kanda pıhtılaşma var zaten factor 5 ve bir gende daha var adını şimdi hatırlayamadım ikincide iğne kullanmıştım zaten neyse dr dosyama baktı genetiğimiz eşimle ikimizinde normal ben rahim filmi çektirdim iki kürtajım var çünkü polip çıktı bir de rahimde şekil bozukluğu hafif derecedeymiş sanırım histo olucam ne dicem sizlere iyi bir dr a gidin rahim şeklinize falan bakılsın arkadaşlar ben bundan öncede film çektirdim orada bana uteri normal boyutlardadır diye rapor verilmişti gerçi dr um çok hafif bikorniat dedi histoyla ben bakıcam dedi polipleri de alacaklar bir süredir deniyoruz hamile kalamadım durum budur bende bilginiz olsun diye yazdım şeker testlerinizi falanda yaptırın bende hafif insülin direnci de çıktı mesela çok didikliyor doktor ilaç kullanıcam şifa olsun ne diyim ama neyse gereken yapılsın.
Cnm cok sevindim senin adina . Dedigin doktor hangi sehirde cnm bn izmirde yasiyorum da. Bnm de iki kurtajim var pihtilasma var dusuk duzey igne kullandim ikincide ama yine olmadi. Genetik kromozom testleri fln dr a gostercz cikti. Bi de vitamin d3 cok dusuk cikmis 6 mis.Herkese merhaba,
En son buraya yazdığımda çok çaresizdim mayıs ayında 3. Kürtajımı olmak zorunda kalmıştım...
Hiç umudum kalmamıştı son bir kere deneyeyim dedım bir sürü doktor arastırdım en sonunda halit fırat erden e gitmaeye karar verdım kendisine once durumumu mail attım web sayfasından hiç döneceğinden umudum yoktu oylesıne yazmıştım neyse 2 gun sonra sabah 8 de telefonum çaldı ben halit dedi inanamadım bana senın durumunda biley yok çözeriz dedi gel bi bakalım dedi bizim maceramız böylece başlamış oldu bi sürü test yaptı cd 56 denen bir değer var ona baktı pıhtılaşma testlerını tekrarlattı ve 14 tane değişik pıhtılaşma testi yaptı rahim filminde son kürtajımdan dolayı çıkan yapışıklığı ameliyat etti tüm vitamin değerlerımı normale cevird i ve korunmayı bırakın dedi ağustos ta ve ben o ay hamile kaldım bu arada bilen bilir ben kallavi bir pko, hipotiroidi hastasıyım.
Şu an günde 3 kere iğne yapıyorum kendime ikisi clexan 1 i insülin bu arada gebelik sekeri de çıktı neyse sonuç olarak 17 haftalık hamileyim ve Allah kısmet ederse oğlum olacak.
Ne kdr anlaşılır yazdım bilmiyorum ama benim gibi umudu tükenmişlere umut olmak istredim sorularınız olursa. Özelden yanıtlarım ben şunu öğrendim ki hiçbişey sebepsiz değilmiş.
Gecmis olsyn cnm. Polipler kurtajdan sonra mi olmus . Bnm de var iki kurtajimtest sonuclarimizi aldik dr a gitcz ins perinatolog. Rahim filmini soylucm ona . Seker testlerini ayri mi yapiyolar cnm . Yoksa biyokimya mikrobiyolojide fln cikiyo mu. Bnm de vitamin d dusuk cok .
Gecmis olsyn cnm. Polipler kurtajdan sonra mi olmus . Bnm de var iki kurtajimtest sonuclarimizi aldik dr a gitcz ins perinatolog. Rahim filmini soylucm ona . Seker testlerini ayri mi yapiyolar cnm . Yoksa biyokimya mikrobiyolojide fln cikiyo mu. Bnm de vitamin d dusuk cok .
Cnm cok sevindim senin adina . Dedigin doktor hangi sehirde cnm bn izmirde yasiyorum da. Bnm de iki kurtajim var pihtilasma var dusuk duzey igne kullandim ikincide ama yine olmadi. Genetik kromozom testleri fln dr a gostercz cikti. Bi de vitamin d3 cok dusuk cikmis 6 mis.
Amin cnm ya. Bnm gittigim doktor alttan bakti ultrasonda fln smear test icin ornek aldi fln. Test temiz cikmis. Rahim filmine gerek yok dedi cnm doktor. Dier dr da ampul verdi damla verdi. Imom verdi. Ya bn de bi kac gundur iliski de leke geliyo cnm acaba imom dan mi dedimevet canım çünkü ben rahim filmi daha önceden de çektirdim yoktular ama ilk kürtajda mı ikinci de mi oldu bilmiyorum usg de görülmediler rahim filminde tespit edildi ben histoyu oldum 10 gün oluyor halit bey rahmimi de biraz genişletti hafif darmış adetimi bekliyorum ondan sonra tekrar son kontrol bişey çıkmazsa inş.korunmadan yola devam.Sende film çektir mutlaka zaten dr isteyecektir bana d vitamini multivitamın antibiyotik parabiyotik ilaç verdi onları kullanıyorum şu anda Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.
Cnm cok sevindim senin adina . Dedigin doktor hangi sehirde cnm bn izmirde yasiyorum da. Bnm de iki kurtajim var pihtilasma var dusuk duzey igne kullandim ikincide ama yine olmadi. Genetik kromozom testleri fln dr a gostercz cikti. Bi de vitamin d3 cok dusuk cikmis 6 mis.
Amin cnm ya. Bnm gittigim doktor alttan bakti ultrasonda fln smear test icin ornek aldi fln. Test temiz cikmis. Rahim filmine gerek yok dedi cnm doktor. Dier dr da ampul verdi damla verdi. Imom verdi. Ya bn de bi kac gundur iliski de leke geliyo cnm acaba imom dan mi dedim
Anladim cnm dedigin gibi rahim filmi de onemliymis. Dr bakalim bu testlere baksin da iki doktora gidiyorum simdi bn . Rahim filmine gerek kalmaz ins da cnm . Bakaljm test sonuclari bi ciksaalttan bakarak rahim filmine gerek yok diyenlere aldanma sakın rahim filmi kesin ve net sonuç ben ameliyattan önce gittim bir doktora baktı çok güzel herşey dedi rahminde iyi temiz yumurtalıklarda dedi bende olur mu bende polip var dedim ameliyat olucam yaaaaa dedi kaldı smear bende de temiz çıkıyor daha yeni yaptırdım inşallah bir dahakinde sıkıntı yaşamazsın ama durumun varsa iyi bir tüpçüye git araştırıyorlar herşeyi tüp yaptır demiyorum durumunu araştırsınlar sadece.Benim doktorum tüp doktoru ama tekrarlayan düşük kayıplarına da bakıyor.
imdesire daha önce bu konuda başka bir arkadaşa da yazmıştım aynısını sanada yazıyorum.4. Kez sebepsiz duşuğumu iki gun once yaşadım. Hiç kalp atışı duymadım. Yok mu artık bi tedavi yontemi?
Teşekkurler cevabın için. Ben tum testlerimi yaptırdım.pıhtılaşma yok sadece A198C heterezigot mutasyon çıktı.kromozomlar normal.rahim filmi temiz tupler açık.son ikisinde iğne işte clexene kulkandım.ama yine duştu.çok doktor gezdim.prof.fuat akercana gittim.bana senin anne olman için hiç bir engel yok hatta iğne kullanmana bile gerek yok dedi.ama yine duştu işte.bilmiyorumki sebep ne? Allah herkesi bebeğini kucağına almak nasip etsin.imdesire daha önce bu konuda başka bir arkadaşa da yazmıştım aynısını sanada yazıyorum.
Benim hamileliklerimin hepsi tüp bebekle oldu genetik tahlil temizdi hafif pıhtılaşma çıkmıştı.benim 5.hamileliğim devam etti önceki 4 hamileliğim 5. 6. Haftada kalp atışlarını göremeden devam etmiyordu.ilk hamileliğim Hariç hepsinde kan sulandırıcı iğne kullandım.bu hamileliğimde farklı olarak Bağışıklık için farklı bi hap kullandım birde bu sefer kan sulandırıcıyı sabah akşam kullanıyorum.bu arada tedâvimin başında kortizon hapı prednol,Bağışıklık için serum kullandım.bunlarıda son iki hamileliğimde de kullanmıştım.bence senin genetik tahlilinde temiz çıkacak.fakat sana söyleyeceğim bunların hepsi bir yana benim bu hamileliğimde Yaptığım en önemli şey korku ve endişelerimden kurtulmak ve Aklımı iyi tutmak oldu.bu sefer aklıma hiç önceki hamileliklerimdeki kötü durumları getirmedim hep iyi düşündüm.psikoloji çok önemli sana tavsiyem psikolojini hep iyi tut.inşallah sende yavrularına hamile kalır ve kucağına alırsın
Tekrar söylüyorum daha önceki yaşadığın düşük tecrübelerinden dolayı her hamileliğinde acaba yinemi diye korkular yaşıyorsundur.önceki hamileliklerimde bende de öyleydi.bunun en önemli ilaçlarından biri hatta en önemlisi hep iyi düşünmek.ben bunu bu hamileliğimde yaptım.okadar tahlillerden ki hepsi iyiydi tüp bebek denemelerimden sonra asıl psokolojinin pozitif düşünmenin nekadar önemli olduğunu anladım.tabiki tedavini aksatma ama hep sonucun iyi olacağını düşünerek.Teşekkurler cevabın için. Ben tum testlerimi yaptırdım.pıhtılaşma yok sadece A198C heterezigot mutasyon çıktı.kromozomlar normal.rahim filmi temiz tupler açık.son ikisinde iğne işte clexene kulkandım.ama yine duştu.çok doktor gezdim.prof.fuat akercana gittim.bana senin anne olman için hiç bir engel yok hatta iğne kullanmana bile gerek yok dedi.ama yine duştu işte.bilmiyorumki sebep ne? Allah herkesi bebeğini kucağına almak nasip etsin.
Tekrar söylüyorum daha önceki yaşadığın düşük tecrübelerinden dolayı her hamileliğinde acaba yinemi diye korkular yaşıyorsundur.önceki hamileliklerimde bende de öyleydi.bunun en önemli ilaçlarından biri hatta en önemlisi hep iyi düşünmek.ben bunu bu hamileliğimde yaptım.okadar tahlillerden ki hepsi iyiydi tüp bebek denemelerimden sonra asıl psokolojinin pozitif düşünmenin nekadar önemli olduğunu anladım.tabiki tedavini aksatma ama hep sonucun iyi olacağını düşünerek.[/QUOTESaol canım.tavsiyene uymaya çalışacağım.artık olsada olur olmasada diyoruz. Yaşadığım endişe birazda doktor kaynaklı.daha kese gorunmeden dış gebelikle korkuttu beni.inan çok yoruldum.biraz dinlenmek istiyorum.Tekrar söylüyorum daha önceki yaşadığın düşük tecrübelerinden dolayı her hamileliğinde acaba yinemi diye korkular yaşıyorsundur.önceki hamileliklerimde bende de öyleydi.bunun en önemli ilaçlarından biri hatta en önemlisi hep iyi düşünmek.ben bunu bu hamileliğimde yaptım.okadar tahlillerden ki hepsi iyiydi tüp bebek denemelerimden sonra asıl psokolojinin pozitif düşünmenin nekadar önemli olduğunu anladım.tabiki tedavini aksatma ama hep sonucun iyi olacağını düşünerek.
Saol canım.artık pozitif duşunmeye çalışacağım.Tekrar söylüyorum daha önceki yaşadığın düşük tecrübelerinden dolayı her hamileliğinde acaba yinemi diye korkular yaşıyorsundur.önceki hamileliklerimde bende de öyleydi.bunun en önemli ilaçlarından biri hatta en önemlisi hep iyi düşünmek.ben bunu bu hamileliğimde yaptım.okadar tahlillerden ki hepsi iyiydi tüp bebek denemelerimden sonra asıl psokolojinin pozitif düşünmenin nekadar önemli olduğunu anladım.tabiki tedavini aksatma ama hep sonucun iyi olacağını düşünerek.
Cnm bnde fuat akercan a gidiyorumTeşekkurler cevabın için. Ben tum testlerimi yaptırdım.pıhtılaşma yok sadece A198C heterezigot mutasyon çıktı.kromozomlar normal.rahim filmi temiz tupler açık.son ikisinde iğne işte clexene kulkandım.ama yine duştu.çok doktor gezdim.prof.fuat akercana gittim.bana senin anne olman için hiç bir engel yok hatta iğne kullanmana bile gerek yok dedi.ama yine duştu işte.bilmiyorumki sebep ne? Allah herkesi bebeğini kucağına almak nasip etsin.
Bana 5 haftalıkken gel demişti.fakat 5 haftalıkken kese gorunmedi.kanamayla birlikte gorduk keseyi ve dort gun sonra da duştu.gitmeye fırsat bile kalmadı bi daha.Cnm bnde fuat akercan a gidiyorum
Anladm cnm ya . Igne fln kullanmistn dimi folik asotBana 5 haftalıkken gel demişti.fakat 5 haftalıkken kese gorunmedi.kanamayla birlikte gorduk keseyi ve dort gun sonra da duştu.gitmeye fırsat bile kalmadı bi daha.
Tabiiki folik asit uzun suredir kullanıyorum.iğne 0,6 lık claxene. Doktor iki ay dinlenip tekrar denememi soyledi.herşeyin hayırlısı.Anladm cnm ya . Igne fln kullanmistn dimi folik asot
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?