Tekrarlayan sebepsiz düşük yaşayanlar buraya!....

coraspirin kullanan arkadaşlar adet olduğunuz günlerde kullanıyomusunuz.çoğaltıyoda oyüzden sordum.

ben hic birakmiyom aspirinii

cnm coraspirine kaçıncı kürtajında kullanmaya başladın.ben 2.kürtajdan sonra 9ay kullandım.3.hamileliğim en uzun süren hamileliğimdi.8haftalığa kadar iyi gidiyodu.0,4clexanda kullanıyodum.birden kalbi durdu.kürtajdan sonra profösöre gittim.tüpbebek uzmanıydı.tüpbebek önermedi kanpıhtılaşma var diye.coraspirini bırak kanpıhtılaşması olana zarar pıhtılaşmaya sebep oluyo deyince coraspirini kestim.4.hamileliğmin kesesi 3haftalıkta kaldı.coraspirin kullanmadığım için düşünüyodum ama rahim duvarım ince çıktıya ondanda şüpheleniyorum.bu şekilde nasıl hamile kalabilirsin dedi doktor anlamış değilim.

ben ikinci düsügümden sonra pihtilasmayi ögrenince basladim aspirine kadin doktorum kullan hemotoloji doktorum kullanma gereksiz demistii..ama ben kadin doktorumu dinledimm kullandim ...yani 5 .hamileliligime kadar hep kullandim sadece kürtaj oldugumda yada dfüsük yaptigimda biraktimmm sonra yine hep devam ettiimmm...simdidede kullaniyorumm..4.ve 5.hamilelikte yine hemotoloji doktorum kullanma tavsiye etmiyorummm kanma yapar dediysede ben hep kullandim bi inanc iste beni sanki o kurtaracakmis gibi .....simdi ise 3 ay önce baska bi prof hemotoloji doktoruna gittim aspirini birtakma simddien kullan dedi ve kullaniyorumm isteeama hamile kaldigimda kullanirmiyim bilemiyorumm kararsizim cünkü diger hemotoloj idoktorum kanama yapar demistii.benimde hamileliklerim hep kanmali olmustu ..simdi acaba aspirinmi yapti diye aklimin bi kösesindeeee

coraspirin bence kullanmakta fayda var diye düşünüyorum.hamile kalınca kesip iğneye devam etmek gerekir.bazıları hem iğne hem coraspirin kullanmış ama onların kanaması olmuşmu acaba.senle benim hamile olunca kanama sorunumuz var.hem coraspirin hem iğne fazla gelebilir.baksana günde 2defa vurunim iğneyi dedim kabul etmedi doktor.sanada zarar olur dedi.

Son düzenleme:
gene nerelerdesiniz arkadaşlar.yaz geldi geziyosunuz galiba.hayırdır bahar temizliğimi yapıyosunuz.nerdesinizzzzzzzz!!!!!!!

hafta sonu gezileri malum anca şimdi girebildim sizler neler yaptınız bu hafta sonu

badana yapılacak.bahar temizliği yapılacak.bisürü iş var.doktorun istedikleri tahlilleri yaptım.rutin hormon testleri.smear testini bekliyorum.oda çıkınca göstercem hepsini.alperaycığım sendede rahim duvarı inceliği olmuş.doktorun ilaç vermemesi doğrumuki.aklım onda kaldı.bu şekilde nasıl hamile kalmayı düşünürümki.senin sorunun o olmasın.oda çok etkiliyomuş.

the end dedim ama dayanamadım.belki biri yazar.oda belkiiii.bugün kontrole gittim.rahim duvarım inceydi.bu durumda hamile kalmak sağlıksız olur dedi.korunmayı bırakınca gelin ilaç veririm dedi.bayramdan sonra düşünüyorum.folikasitle coraspirine devam.bakalım acelem yok.geç olsun ama güç olmasın.hamile kalmak önemli değil.sonunu getirmek önemli.nerdesiniz arkadaşlar yaaaa.başka topiklere gidip burayı unuttunuz demiiii!!!

hayirlisi olsun canim hakkindaa..doru söylüyosun gec olsunda güc olmasinnn..insaallah bu sefer yawrunu kucagina alirsin....galiba kislarda degisiklik yok o yüzden bisey yazmak icin gelmiyolarr.....zaten sayimizda az ..allah yardimcimiz olsun..

cevap yazılcağnı sanmıyodum.Allah razı olsun.sende bende ramazandan sonra düşünüyoruz.doktora gidersen hamile kalırsan bişey olursa yaz.ben hergün biri bişi yazmış diye bakıyorum.benimde bayrama kadar değişiklik olmaz.yazacak bişi olmaz.yarın badana yaptırcaz.temizlik derken ramazan girer.hayırlısıyla bayramı görürüz inşallah.

tamam canim degisik bi tedavi uygulanirsa yada degisik bizim isimize yarar biseyler duyarsam paylasiirimm ben.kolay gelsin sana..rabbim yüzünü güldürsünn ..bende is bakiyom kendimee uygun bi is bulursam tekrardan calisim diyorumm..bi bakalim rabbim ne cikarirsa önümüze onu yasiycazzz

Son düzenleme:

bu iş mevzusunu bende istiyorum ama 2,5senede 4kere kürtaj oldum.anlatmama gerek yok hepside sorunlu geçti.kanamaydı sancıydı.yatacaksın kalkma yok dendi.doktorlarda yaşın geçti.sürekli deniceksin dedikleri için oyüzden iş düşünemedim.bulabilirsen işle hamileliği beraber sürdürebilcekmisin.hem çalışıp hemde bunları yaşayanda var.alperay mesela.onun işide zor.ama 5.hamilelikte olmazsa bende düşünüyorum da ozamanda sanki pes ettim bıraktım gibi olcak.ben ikisini beraber yürütemem.kafamı işe veremem ki

Allah yardımcımız olsun bendede bi değişiklik tok çalışmalara ben başladım geçen ay olmadı bkalım önümüzdeki maçlara bakıcaz..belki aşilama yaptırabilirim...

canım benim seni öyle iyi anlıyorum ki nerdeyse aynı yollardan geçmişiz(( şuan ne durumdasın çok merak ettim.

Herkese merhaba,
En son buraya yazdığımda çok çaresizdim mayıs ayında 3. Kürtajımı olmak zorunda kalmıştım...
Hiç umudum kalmamıştı son bir kere deneyeyim dedım bir sürü doktor arastırdım en sonunda halit fırat erden e gitmaeye karar verdım kendisine once durumumu mail attım web sayfasından hiç döneceğinden umudum yoktu oylesıne yazmıştım neyse 2 gun sonra sabah 8 de telefonum çaldı ben halit dedi inanamadım bana senın durumunda biley yok çözeriz dedi gel bi bakalım dedi bizim maceramız böylece başlamış oldu bi sürü test yaptı cd 56 denen bir değer var ona baktı pıhtılaşma testlerını tekrarlattı ve 14 tane değişik pıhtılaşma testi yaptı rahim filminde son kürtajımdan dolayı çıkan yapışıklığı ameliyat etti tüm vitamin değerlerımı normale cevird i ve korunmayı bırakın dedi ağustos ta ve ben o ay hamile kaldım bu arada bilen bilir ben kallavi bir pko, hipotiroidi hastasıyım.
Şu an günde 3 kere iğne yapıyorum kendime ikisi clexan 1 i insülin bu arada gebelik sekeri de çıktı neyse sonuç olarak 17 haftalık hamileyim ve Allah kısmet ederse oğlum olacak.
Ne kdr anlaşılır yazdım bilmiyorum ama benim gibi umudu tükenmişlere umut olmak istredim sorularınız olursa. Özelden yanıtlarım ben şunu öğrendim ki hiçbişey sebepsiz değilmiş.

Varmı burda birileriiiiii

Merhaba bende 4 kez düşük yaşadım hepsi 5. Ve 6.haftalarda kalp atışı oluşmadan.kırkın karışma olayını ilk defa duydum,bu sorunu nerede çözmüştün bilgilendirirsen sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…