pek itekrar baktiracanmi duvara kontrol amacli düzeldimi diyeee
coraspirin kullanan arkadaşlar adet olduğunuz günlerde kullanıyomusunuz.çoğaltıyoda oyüzden sordum.
ben hic birakmiyom aspirinii
cnm coraspirine kaçıncı kürtajında kullanmaya başladın.ben 2.kürtajdan sonra 9ay kullandım.3.hamileliğim en uzun süren hamileliğimdi.8haftalığa kadar iyi gidiyodu.0,4clexanda kullanıyodum.birden kalbi durdu.kürtajdan sonra profösöre gittim.tüpbebek uzmanıydı.tüpbebek önermedi kanpıhtılaşma var diye.coraspirini bırak kanpıhtılaşması olana zarar pıhtılaşmaya sebep oluyo deyince coraspirini kestim.4.hamileliğmin kesesi 3haftalıkta kaldı.coraspirin kullanmadığım için düşünüyodum ama rahim duvarım ince çıktıya ondanda şüpheleniyorum.bu şekilde nasıl hamile kalabilirsin dedi doktor anlamış değilim.
ben ikinci düsügümden sonra pihtilasmayi ögrenince basladim aspirine kadin doktorum kullan hemotoloji doktorum kullanma gereksiz demistii..ama ben kadin doktorumu dinledimm kullandim ...yani 5 .hamileliligime kadar hep kullandim sadece kürtaj oldugumda yada dfüsük yaptigimda biraktimmm sonra yine hep devam ettiimmm...simdidede kullaniyorumm..4.ve 5.hamilelikte yine hemotoloji doktorum kullanma tavsiye etmiyorummm kanma yapar dediysede ben hep kullandim bi inanc iste beni sanki o kurtaracakmis gibi .....simdi ise 3 ay önce baska bi prof hemotoloji doktoruna gittim aspirini birtakma simddien kullan dedi ve kullaniyorumm isteeama hamile kaldigimda kullanirmiyim bilemiyorumm kararsizim cünkü diger hemotoloj idoktorum kanama yapar demistii.benimde hamileliklerim hep kanmali olmustu ..simdi acaba aspirinmi yapti diye aklimin bi kösesindeeee
gene nerelerdesiniz arkadaşlar.yaz geldi geziyosunuz galiba.hayırdır bahar temizliğimi yapıyosunuz.nerdesinizzzzzzzz!!!!!!!
hafta sonu gezileri malum anca şimdi girebildim sizler neler yaptınız bu hafta sonu
the end dedim ama dayanamadım.belki biri yazar.oda belkiiii.bugün kontrole gittim.rahim duvarım inceydi.bu durumda hamile kalmak sağlıksız olur dedi.korunmayı bırakınca gelin ilaç veririm dedi.bayramdan sonra düşünüyorum.folikasitle coraspirine devam.bakalım acelem yok.geç olsun ama güç olmasın.hamile kalmak önemli değil.sonunu getirmek önemli.nerdesiniz arkadaşlar yaaaa.başka topiklere gidip burayı unuttunuz demiiii!!!
hayirlisi olsun canim hakkindaa..doru söylüyosun gec olsunda güc olmasinnn..insaallah bu sefer yawrunu kucagina alirsin....galiba kislarda degisiklik yok o yüzden bisey yazmak icin gelmiyolarr.....zaten sayimizda az ..allah yardimcimiz olsun..
cevap yazılcağnı sanmıyodum.Allah razı olsun.sende bende ramazandan sonra düşünüyoruz.doktora gidersen hamile kalırsan bişey olursa yaz.ben hergün biri bişi yazmış diye bakıyorum.benimde bayrama kadar değişiklik olmaz.yazacak bişi olmaz.yarın badana yaptırcaz.temizlik derken ramazan girer.hayırlısıyla bayramı görürüz inşallah.
tamam canim degisik bi tedavi uygulanirsa yada degisik bizim isimize yarar biseyler duyarsam paylasiirimm ben.kolay gelsin sana..rabbim yüzünü güldürsünn ..bende is bakiyom kendimee uygun bi is bulursam tekrardan calisim diyorumm..bi bakalim rabbim ne cikarirsa önümüze onu yasiycazzz
bu iş mevzusunu bende istiyorum ama 2,5senede 4kere kürtaj oldum.anlatmama gerek yok hepside sorunlu geçti.kanamaydı sancıydı.yatacaksın kalkma yok dendi.doktorlarda yaşın geçti.sürekli deniceksin dedikleri için oyüzden iş düşünemedim.bulabilirsen işle hamileliği beraber sürdürebilcekmisin.hem çalışıp hemde bunları yaşayanda var.alperay mesela.onun işide zor.ama 5.hamilelikte olmazsa bende düşünüyorum da ozamanda sanki pes ettim bıraktım gibi olcak.ben ikisini beraber yürütemem.kafamı işe veremem ki
selam arkadaşlar ben yıllık evliyim ve 6 kez normal yollarla hamilelik yaşadım ve 6 haftalıkken düşük yaşadım .hiç birinde kalp atışı duyamadım.şimdi tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım fakat bundada aynı şekilde 6. haftaya geldiğimde beta hcg düşmeye başladı doktorum ilaçlarımı bırakmamı söyledi yani yine düşük olacak ......çok çaresizim ve internete bakıyorum benim durumumda olan hiç kimsyi bulamadım bu da beni daha çok korkutuyor.nedenini bilemeden düşük yaşamak ve bundan sonra ne olacağını bilmemek çok zor benim durumumda olan varsa nolur bişeyler yazsın doktorlarda birşey bulamadılar deneme tahtasına döndü vücudum ve ruhum....
Merhaba bende 4 kez düşük yaşadım hepsi 5. Ve 6.haftalarda kalp atışı oluşmadan.kırkın karışma olayını ilk defa duydum,bu sorunu nerede çözmüştün bilgilendirirsen sevinirimayne senın durumundayımhamıle kalıyorum daha 5. yada 6. haftada dusuyor bebeklerim genetıkler onlar bunlar dunya kadar tahlıl test hersey temız cıktı!! kımse anlam veremedı en son bilen biri kırkın karısmıs olabılır dedı cıdden bebeklerimn dusme sebebı oymus yenı evlıyken lohusalara gıtmıstım onlar yuzunden kırkım karısmıs cevsen yazıldı boynuma sımdı tekrar kaldım cok suukur dusuk olmadı hoca tam 7 sene yada 11 sene düşük yapabılıyor senın durumundakıler dedi sana tavsıyem dini acıdanda arastır cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?