Tekrarlayan sebepsiz düşük yaşayanlar buraya!....

yolun acik olsun isnalalhh bu sefer iy bi doktora denk gelirsinnn canim sen hic rahim filmi cektirdinmi rahmin yapisina baktirdinmi:44:bence cektirmediysen bide onu yaptir belki rahimde perde ne vardirrrrr

yolun acik olsun isnalalhh bu sefer iy bi doktora denk gelirsinnn canim sen hic rahim filmi cektirdinmi rahmin yapisina baktirdinmi:44:bence cektirmediysen bide onu yaptir belki rahimde perde ne vardirrrrr

rahim filmi çektirdim.kanalın birinde azıcık tıkanma var ama diğeri iyi olduğu için hamile kalmanda sorun olmaz dedi doktor.zaten o filmi çektirdikten sonra 2kere hamile kaldım.sen hamile misin cnm.bulantım çok demişinde oyüzden sordum.

kızlar doktora gittim.düşündüğüm gibi farklı hiçbişi demedi.sadece beni şaşırtan rahim kalınlığım çok ince çıktı.normali 7,5mm benimki 4,5mm.okadar doktora hastaneye gittim kimse rahmin ince dememişti.üstelik bugün yarın hasta olcam dedim.hastalığa yakın rahim kalın olurmuş.ya günün geçecek yada az olcaksın dedi.akşamına hasta oldum.bakalım kaç gün sürcek.geçen ay 1,5gün sürmüştü.acaba 4.kürtajdan sonramı olduki.yada kürtaj ola ola inceldi.eksik test yokmuş sadece hormanlarıma tekrar bakcak.onlarda sorun olmazsa hamile kalınca gelirsin dedi.hamilelikten önce iğne kullansam dedim olmaz dedi.hamilelikte sabah akşam kullansam dedim olmaz dedi.anlıcanız farklı bişi yapmıcak.hamilelikte pregestoron kullanıyodum o rahmi yumuşatıyomuş.benimde rahmim inceye tam tersi kalınlaştırıcı ilaç kullanmam gerekiyomuş.rahim inceliğindende bebek kaybediyor olabilirsin dedi ama aklım almıyor.diğer gittiğim doktorların gözlerimi kördü.bu son kürtajda rahimcağzıma zararmı verdiler acaba.kafayı yicem.kanpıhtılaşmasının yanına birde bu sorun çıktı anlicanız.

kiscem benmi bulantim var demisim
bildigim kadariyla öyle bisey demedim bulantimda yok hamile degilimde

belki dedimya ramazandan sonra korunmayi birakacam diyeeeee:44::44::44::44:

ayyyyyy insallah hamılesındır canım yaa cok guzll olur bı bebıs benımesımde yenı ıse gırdıgı ıcın bu ay adetten sonra abı kere oldu 10 gunde yanı anla ben beklemıyorum bu ayy

alla alla progesteron zaten rahim duvarini inceltmiyoki kalinlastiriyo bebegin iyi tutunmasini sagliyo. benim doktor bu amacla hep verdi progesteronuuu

demek igneyi tek ögün dediii:26::26::26::26:deseydin tek ögünü kullandim kalp atisini bile almadim diye:26:denenmeliydi bence iki ögün:44:belki tek ögün yüksek doz kullandirttirirrrrrbide rahim filmini hangi kürtajdan sonra cekilmistinn..eger son kürtajdan sonra cekilmediysenn .yapisiklikta olmus olabilir .hem reglin azalmis hem rahim duvari incelmis cünküüüü yapisikliga bagli olabilir bu belirtilerrrr.....

Son düzenleme:
ayyyyyy insallah hamılesındır canım yaa cok guzll olur bı bebıs benımesımde yenı ıse gırdıgı ıcın bu ay adetten sonra abı kere oldu 10 gunde yanı anla ben beklemıyorum bu ayy

berns kiscem ben hamile degilimki su an daha reglim biteli bi gün olduuudaha dün bitti yumurtlamam bile olmadi yanlis anlasilma olmussss

kızlar ara ara msları karıtırıyorum kusuruma bakmayın yasakım esımı sormusun sımdık gordum o yenı ıse basladı erken yatıy bende tekımm

kızlar ara ara msları karıtırıyorum kusuruma bakmayın yasakım esımı sormusun sımdık gordum o yenı ıse basladı erken yatıy bende tekımm

kiscem su an baska topikteyiz belki ondandirrrresini diger topikte sormustummiy yatsinn esin sen burda benle olursunnhadi gel kendi topikimize gidelim bariii kaldigimiz yerden sohbetimize devam edelimmm

Canim oncelikle cok gecmis olsun.Allah sabir versin.Okurken gozyaslarimi tutamadim; cunku cok benzer seyler yasamisiz.Benim de son 2 yil icinde 3 dusugum kurtajla son buldu.Buradaki en unlu (!) doktora gidiyordum sozde ama tiroid gibi onemli bir faktoru atlamis maalesef Simdi tedavi goruyorum.Umarim sen de en kisa zamanda iyi bir doktor bulup sebebini ogrenirsin.Ama tüp bebek icin erken diye dusunuyorum.Bence biraz daha arastir yaptirmadan once.Allah hepimize sifa ve saglikli , hayirli evlatlar versin.

geçmiş olsun cnm.tshden çocuk düşüyomu bilmiyorum.onun tedavisi var.ondan kaynaklanmıyodur.kansulandırıcı iğne denemeni öneririm.
Maalesef oluyormus Ve benim doktorum bunu atlamis doktoru degistirince ogrendik.Kizamiyorum bile, vardir bir hayir diyorum artik.Gec olsun güç olmasin.Igne daha once kullandim ama yine dustu.Simdi tum tahlilleri i yeniliyorum.Bakalim hayirlisi...

mrblar kızlar uzun zamandrı yazmıyordum yeni gelen arkadaşlar olmuş hepsine geçmiş olsun rabbim birdaha yasatmasın inş kendimden haberler vereyim sizleer 1ay önce histeroskopimi oldum başarılı geçti ameliyat düşüklerimden dolayı yapışıklıklar varmış onu açtılar ve 2. adetimi oldum coraspinime ve foliboluma başladım hazirandan sonra izin verdi doktorum gebeliğe bakalım hayırlısı olsun rabbim birdaha yasatmasın inş hiçbirmize aynı acıları....

Bak işte ben sana demedimmi dr ların biri başka biri başka söylüyo diye...İnsanın kafasını allak bullak ediyorlar....Ama ben bunu sorun olarak görmüyorum, bence teshis konmuş hersey bizim şansımız, sonuçta tedavi yöntemleri ekoller değişiyor ama elimizde bi teshis var ..Buda bişey...Sıkma nolur canını ...

Canım gözün aydın hayırlı olsun , banada iki adet beklemen lazım dediler daha 1 yi olamadım....Kolay hamile kalabiliyorsan bakarsın önümüzdeki ay müjdeni alırız

bende ramazandan sonra korunmayı bırakmak istiyorum ama doktor yaşın ilerlemiş.bence hiç bekleme dedi.2ayı geçti kürtaj olalı.bana az geliyor.zaten kendimide daha hazır hissetmiyorum.

bende ramazandan sonra korunmayı bırakmak istiyorum ama doktor yaşın ilerlemiş.bence hiç bekleme dedi.2ayı geçti kürtaj olalı.bana az geliyor.zaten kendimide daha hazır hissetmiyorum.

Canım bizim yaşımızda dr lar çok bekletmiyorlar , zaten rahim hazır değilse bebek tutunamıyormuş ve biz farketmiyormuşuz bile gebeliği ....Düşün bak tüp bebek merkezi bile 2 adet görmen yeterli dedi bana, bence sen çalışmalara başla

kız beni korkuttun.rahim yapışık olunca hamile kalınabiliyomu.rahim filmini 2.kürtajdan sonra çektirdim.anlican filmden sonra 2kere daha kürtaj oldum.progesteron rahmi yumuşatıyomuş.bana osterojen vercekmiş hamilelikte ince görürse.ikisinide verebilirim dedi.günde bir kere 0,4clexan kullandım dedim.sabah akşam kullanayım dedim.sanada yazık dedi.ben 0,3 yada 0,4 veriyorum dedi.hatta kalpatışları duyulunca iğneye başlanması gerekirken biz kese görünür görünmez veriyoruz dedi.bilmiyorumki cnm ya bursada gittiğim profösör sabah akşam önermişti ama ben istanbuldayım oraya gidemem.napim Allah yardım etsin artık.doktorların dediklerindende dışarı çıkamıyoruz.rahimin yapışık olduğunu ultrasonda anlaşılamazmı cnm.illa rahim filmimi çekmek gerekir.

Son düzenleme:
Canım gözün aydın hayırlı olsun , banada iki adet beklemen lazım dediler daha 1 yi olamadım....Kolay hamile kalabiliyorsan bakarsın önümüzdeki ay müjdeni alırız

saol canım benimde kürtajdan sonra 3ayım doldu başlayın dedi ama korkuyorm rabbim hayırlısını versin inş hepimiz ins birgün mutlu haberlerimizi paylaşırız burdan cok istiyorumm

saol canım benimde kürtajdan sonra 3ayım doldu başlayın dedi ama korkuyorm rabbim hayırlısını versin inş hepimiz ins birgün mutlu haberlerimizi paylaşırız burdan cok istiyorumm

İşyerinde bir arkadasım var geçen yıl düşük yaptı çok üzüldü çok ağladı ama bir sonraki ay hamileydi ve şimdi bebeği kucağında....Sakın korkma ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…