Tekrarlayan sebepsiz düşük yaşayanlar buraya!....

depresyon modundan bir an önce kurtulmamız lazım herşeye rağmen hamile kalabiliyoruz ve bi gün mutlaka olacak bebeğimiz

aynen benimde halen umudum var insalalhhhh

mrb atkadaşlar... benimde geçen sene martın 12 sinde kürtaj oldım bebeğimi 11 haftalıkken kaybettim ... gelişemediği için karnımda öldü.. bu ay tekrar yapmaya çalşcaz inşallah rabbim veeirr... sizin gibi benim görümceminde 6 düşüğü olmuş... ki 5 tanesi ilk kocasından 1 taneside ikinci şu ankii... ve bi türlü bebekleri tutunamamış 7 aylık 8 aylıkken ölmüşler hep... hatta en sonuncusu 12 haftalıkken kalbi atrken düştü... sonra bi hocaya gittiler hoca normal saf zeytinyağını okudu ve eşiyle beraber her akşam birer kaşık içtiler o yağı ve içtiği ay hamile kaldı kii en son düşüğünden sonra 8 ay hamile kalamadı olmadı bi türlü ve o yağı içtiği ay hamile kaldı ve şu an 7 aylık hamile herşey yolunda ... normalde tiroit varmışi görümcemde ve şu an ne tiroit rahatsızlığı var nede başka bişi herşey yolunda... diyeceğm şu kiii eğer şifayı hekimlerde bulamyosanız gerçekten ii güvenilir bi hocaya danışın derimmm.. rabbim gönlünüze ki gönlümüze göre verir inşallah... kucağımıza bebeklerimizi sağlıklı bi şekilde almamızı nasip eder inşallaahhh... ( AMİİİNNNNNNNNNNNNNNN......... )

amin ilknurum canim benimm.insalahhh insalah sende görümcende kucagina alirsiniz yawrularinizi

kuzucuk vala doktorlardan caremi bulaamadim artikin bende tr geldigimde iyi bi hocaya gitmek istiyom valla:26::26::26:insalalh bende ve benim durumumda olanalr sifasini bulurrrr

Son düzenleme:

aminnn... kimi insanlar bu duruma tepkiiler... ama ben şahit oldum yanii ... o yüzdenn önemli olan ii güvenilir bi hoca bulmak.. aminn inşallahh sağlıklı hayırlı bebiş nasip eder rabbm hepmze

aminnn... kimi insanlar bu duruma tepkiiler... ama ben şahit oldum yanii ... o yüzdenn önemli olan ii güvenilir bi hoca bulmak.. aminn inşallahh sağlıklı hayırlı bebiş nasip eder rabbm hepmze

valla kuzucuk ne yalan söylüm bende öyleydim bundan bi yil öncesine kadar ama okudum arastirdim ön yargili olmamak gerektigini anladim tamam bazi sahte para karsiligi bunu yapanlar yüzünden böyle düsünmemize neden oldular ama bi kac kisi yüzünden tüm hocalar hakkinda art niyetli düsünmemek gerekmis.....dr bi yere kadar demekki onlarin caresiz kaldiklari yer oluyo bide doru hocalaimizdan yardim almak gerekiyo bence

aynenn bu arad benim lakabımda kuzu kuzucuk yazınca bi an dedm tanyomu beni falan

aynenn bu arad benim lakabımda kuzu kuzucuk yazınca bi an dedm tanyomu beni falan

öylemi icimden geldi ısındigim kisilere kuzucuk derimde yoksa tanidigimdan degil

Son düzenleme:
mersii..... :) kuzucuk derler saçlar kıvırcık olduğu için ii bi tesadüf oldu

anladim ilknurummbenimde kücükken lakabim keciydi biraz inatciydimdasen kuzu ben keci ne iyi oldu tanistik

Son düzenleme:

selam kuzucum sanırım senin ilk gebeliğindi dimi daha yolun başındasın ama gittiğin doktoru çok iyi araştır ben herseferinde başka başka doktorlara gittim ve hata ettim her biri ayri şeyler deniyor üzerinde keşke tek doktor takibinde olsaydım umarım sen ve görümcen sağlık lı şekilde b ebişlerinizi alırsınız kucağınıza bu arada nerede yaşıyosunuz ben istanbuldayım ve burda önüne gelen hoca kimin gerçek olduğunu bilemiyosun hayırlısı artık ....

tamam ben şu kanamam bitsin cerrahpaşaya gidicem orda hocaya bi sorayım bakalım lenfosit ne içindi ki onuda kortizonuda sorayım ne bileyim kafam çok karışık artık

tamam ben şu kanamam bitsin cerrahpaşaya gidicem orda hocaya bi sorayım bakalım lenfosit ne içindi ki onuda kortizonuda sorayım ne bileyim kafam çok karışık artık

bi sor bende arastiracam bu lenfositi anladigim kadarila tek denemedigimiz ikisi kalmiss:26:denmekten bisey kaybetmeyizzbenimde kafam cok karisik ne yapacagimi sasirdim bi ümit halen arastirma icindeyimmpeki alperay canim senin hamileklerinde kanama oluyomu:44: benimkinde hepsinde oldu hepsi kanamayla basliyodu kanamayla son buluyodu 3 kürtaj iki düsügüm varr

ben kastamonuda yaşyorm ... evet doğru diosn kimseye güvenemyosn ortalık üfürükçü kaynıyo . ama benim dedğm gerçek yani.. inş hayırlısıyla bebişler gelir doğar sağlıklı bi şekilde

evet 6 kez normal yolla hamile kaldım ve 5.haftada zaten kese yapısından doktorlar anlıyorlar bi sorun olduğunu yinede bekleyelim diyorlar hafif hafif lekelenme başlıyor önce progesteron kullanıyorum tuvalete her çıktığımda önceleri az az geliyor 6.ve 7 haftalarda kalp atıiı olmayınca kanamalı bir şekilde hastaneye gidiyorum vr küretajla sonuçlanıyor. 6 gebeliğim böyle oldu.son olan 7. gebeliğim tüp bebek yöntemiyle olduğundan mı bilmem kanamam olmadı ama beta HCG 5. haftada düşmeye başladı doktor ilaçları bırak dedi 4 gündür ilaç almadığım halde bile kanama hiç gelmemişti bu gün geldi sonunda yoğun şekilde kanamam geliyor bitince ultrasonda bakılacak eğer parça kalmışsa yine küretaj olursun dedi doktor öle işte......

ayni benimkide hep öyle basliyo 5.haftaya dogru önce biraz kahverengi sonra bi hafta sonra z az kanama yine kahverengine dönüyo yine sonra böyle kacinci haftaya kadar gidebilirsem böyle devam ediyo sonra siddetli kanam ile kaybediyorum ..en fazla 15 .haftaya kadar geldim 3.bebegimdeoff rabbim yardimcimiz olsun bizimde yüzümüzü güldürsün insalalhhh:26:

bende 4kez kürtaj oldum cnm.senin hiç kalp atışı olmamış.o çok dikkatimi çekti.benim ilk ve sonuncusunda kalpatışı olmamıştı.2. ve 3.hamileliğimde kalp atışı oldu ama biri 7. diğeri 8.haftada kalp atışları durdu.protesin s düşük benim.kanpıhtılaşmasıymış.kan sulandırıcı iğne kullandım.işe yaramadı.doktorlar sürekli deniceksin şansına tutturabilirsen diyolar.tüpbebekte önermiyolar.sonuncusunu daha 2gün önce oldum.ümidim azaldı.

bendede pihtilasma var igne kulaniyorum olmuyo banda aynisini diyolar ya deniyceksinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…