cnm cok gecmiş olsun öncelikle ayrıca tebrik ederim yine hamileymişsin olumlu düşün gecmişi düşünme belki gec döllenme olmustur ondan geriden geliyordur peki igne falan kullanıyormusun pıhtılasma için?
Sağol canım geç döllenme değil eminim çünkü tam 14. gün ovülasyon testi ile gebe kaldım ben ....Birde benim adetlerim o kadar düzenlidir ki 28 günü dakika şaşmaz ,yumurtlamamda hep 14. gün olur ....İğne kullanmıyorum dr vermedi sadece coraspirin verdi günde 1 onu kullanıyorum....Umudumu kaybediyorum yaşımda 37 , 2 dr a gittim biri riskli gebelik abd başkanı , bi kamyon test yaptırdık tüm sonuçlarım temiz , çok korkuyorum
vııııy okadar oldu demek.çokamelde 45gün olmuş oda hasta olamamış.bende 1hafta önce öyle bir şiştim heran hasta olcam sandım 4-5gün öyle sürdü şimdi öyle bişi yok.bende hemen hasta olamıcam gibi görünüyor.
lütfen korkma canım hepimiz aynı seyleri yasadık bizi bzden baskası anlıyamz üzme bebegini bak bende 4tane kaybettim hep kalp atısını aldım bıraktıp gitiker beni ama güçlüyüm elhamdülillah her gebeligimde üzdüm kendimi yinemi aynı olucak yinemi kaybedicem dedim ama kendi kendimi yiyip bitirdim olumlu düşün üzme kendinide bebeginide üzme rabbim büyük o ol der olur ondan gelen herseye razıyız....
Olmuyor Aysima ....Bende kendime bunu yüzlerce kez söylüyorum ama ben kendimi ne zaman motive etmeye çalışsam dr un 4 gün geriden geliyor diyen sözleri çınlıyor kulaklarımdasenin kayıplarının nedeni bellimi canım
Sağol canım , Allah kimseye yaşatmasın , iğne kullanmıyorum pıhtılaşma sorunum yapılan testlerde çıkmadı , zaten hiç bir sorunum çıkmadı,sebepsiz düşük deyip geçiyorlar dr um iğne vermedi sadece coraspirin verdi günde 1tane onu kullanıyorum , napıcam bilmiyorum ...Benim diğer düşüklerimdede hiç midem bulanmadı ,bundada bulanmıyor , bulantı olmamasıda sağlıksız bebek habercisi imiş zaten..Birde dr c tesi bebek 4 gün geriden geliyor deyince dünya başıma yıkıldı ...Yeniden yeniden yeniden aynı şey..Delirmek üzereyim....
Sağol canım geç döllenme değil eminim çünkü tam 14. gün ovülasyon testi ile gebe kaldım ben ....Birde benim adetlerim o kadar düzenlidir ki 28 günü dakika şaşmaz ,yumurtlamamda hep 14. gün olur ....İğne kullanmıyorum dr vermedi sadece coraspirin verdi günde 1 onu kullanıyorum....Umudumu kaybediyorum yaşımda 37 , 2 dr a gittim biri riskli gebelik abd başkanı , bi kamyon test yaptırdık tüm sonuçlarım temiz , çok korkuyorum
hala adet olmadım ....sinirlerim çok bozukk
19du cnm 1haftada 11e düşmüş düşüy9or ama yavas düşüyor normal dedi doktor ben dış gebelik gecirmedim canım bebegimin kalp atısları durdu kürtaj oldum... haftaya birdaha kan vericem bende senin sıfırlandıgını düşünüyorum cünkü adet oldun ben hala olmadım
Kızlarr bende geldim aranıza , iki gündür yazdıklarınızı okuyorum , çoğunu benmi yazdım acaba dedimBende 2 kürtaj oldum ilkinin kalp atışını bile duyduk ama malesef turnerlı imiş kalbi durdu 8 haftalıktı , 2. nin kalbini bile duyamadık ...Her ikisindede gelişme bir kaç gün geriden geliyordu ve kaybettik malesef...Gen pıhtılaşma o doktor bu doktor sonuç koca bir sıfır....Şimdi yine hamileyim bugün tam 6. haftaya girdik ve bebek yine 4 gün geriden geliyor Ne yapacağımı kime gideceğimi bilmiyorum dr lar deneyeceksiniz olana kadar diyorlar ama kürtajı her seferinde onlar olmuyor tabi söylemesi kolay....Ne yapacağımı bilmiyorum bu bebekde giderse depresyona giricem sanırım...Çokkk üzülüyorummm çokkkkk..........
aysima ben sıfırı gördüm çok şükür zaten adet olduğumda anlamıştım düştüğünü kesin seninde bu sıralar gelir adetin ve sıfıra düşer değerin sonuçta senin gebeliğin gerçek anlamda oluşmuş ve büyümüş ondan bölee geç düşüyordur
coksevindim cnm0ıgörmüşsün bende adet oldum bugün düşmüştür artık benimkide
kızlar haftaya persembe randevu aldım adetim o gün biterse histereskopiyi olucam:18::18::18:
histeroskopi ne demek onu neden oluyosun
cnm histerskopi rahme ince bir optik arac ile rahim içine bakılmasıdır rahim içinde o esnada düşüge ve gebelik gelişmesine engel olabilecek sorunlar saptanırsa bunları o esnada giderilmesini saglıyorlar polip gibi myom gibi perdegibi tekrarlayan düşklerde yapıoyorlar yani...
rahim filmi yani dimi bu eğer oysa ben yaptırdım sana şöyle diyeyim benim acemiliğime geldi ama sen kesinlikle anestezi ile yapan bir yerde yaptır
bende 37yaşındayım cnm.4kürtajım var.sonuncusu 34gün önce oldum.sürekli deniceksin diyo her gittiğim doktor oyüzden 3ay sonra gene denicem.bilmiyorum durumum Allaha kaldı.o verirse artık.riksli gebelik abd başkanı derken anlayamadım cnm.
üzülerek hoşgeldin canım aramıza....ama yanlış anlamazsan sana bir tavsiyede bulunmak istiyorum bizlere umut vermek için arada bir yaz tabi ama bence şuan hamileliğin devam ediyor sonuçta ve moral çok önemli biliyosun ve biz burda sürekli yaşadığımız sıkıntıları ve kayıplarımızı paylaşıyoruz ve senin bunları okuyarak üzülmen yada etkilenmen doğru olmaz diye düşünüyorum evrene pozitif mesajlar gönder pozitif ol böyle sayfalara değil güzel bebek sayfalarına bak bence sana bu yolda tüm kalbimle bol şanslar diliyorum herşey gönlünce olsun......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?