Tekrarlayan sebepsiz düşük yaşayanlar buraya!....

cnm cok gecmiş olsun öncelikle ayrıca tebrik ederim yine hamileymişsin olumlu düşün gecmişi düşünme belki gec döllenme olmustur ondan geriden geliyordur peki igne falan kullanıyormusun pıhtılasma için?

Sağol canım geç döllenme değil eminim çünkü tam 14. gün ovülasyon testi ile gebe kaldım ben ....Birde benim adetlerim o kadar düzenlidir ki 28 günü dakika şaşmaz ,yumurtlamamda hep 14. gün olur ....İğne kullanmıyorum dr vermedi sadece coraspirin verdi günde 1 onu kullanıyorum....Umudumu kaybediyorum yaşımda 37 , 2 dr a gittim biri riskli gebelik abd başkanı , bi kamyon test yaptırdık tüm sonuçlarım temiz , çok korkuyorum

lütfen korkma canım hepimiz aynı seyleri yasadık bizi bzden baskası anlıyamz üzme bebegini bak bende 4tane kaybettim hep kalp atısını aldım bıraktıp gitiker beni ama güçlüyüm elhamdülillah her gebeligimde üzdüm kendimi yinemi aynı olucak yinemi kaybedicem dedim ama kendi kendimi yiyip bitirdim olumlu düşün üzme kendinide bebeginide üzme rabbim büyük o ol der olur ondan gelen herseye razıyız....

evet cnm ya oldu gerci ben düzenli adet olan biri degilim gecikince ilacla olurum anca yani ilac içmeden gelmezz çokemel naptı acaba tahlil falan yaptırdımı onuda merak ettim simdi....

Olmuyor Aysima ....Bende kendime bunu yüzlerce kez söylüyorum ama ben kendimi ne zaman motive etmeye çalışsam dr un 4 gün geriden geliyor diyen sözleri çınlıyor kulaklarımda senin kayıplarının nedeni bellimi canım

banada elle tuttulur su var demediler cnm bütün tahliller yapıldı yok bişey dediler cok hafif pıhtılasma cıktı 3.ve 4. gebeligimde ignlere ilaclar kullandım yine olmadı ameliyat oldum laparoskopihistereskopi bişey yok dediler bence doktorun dedine takılma bida girdinde belki kapatır arayı bende yasadım yasdıklarını inan seni cok iyi anlıyorum ama yapıcak birseyimiz yok hakkında hayırlısı olsun bol bol dua et rabbim sana bagıslasın inş...

bulantı konusunu kafaya takma cnm.çünkü ilk hamileliğimde kese gelişmemişti.kalpatışı olmadığı halde mide bulantısı tansiyon düşüklüğü çok yaşadım.kafamı kaldıramıyodum.hatta kürtaj olmaya gittiğim gün istifardan boğulcam sandım.sonraki 3hamileliğimde hiç mide bulantısı yaşamadım.sadece ilkinde oldu.bulantı olunca sağlıklı oluyomuş diyosunya öyle olsaydı ilk hamileliğim kürtajla sonuçlanmazdı.ona kafanı takma.4gün geriden gelmeside inşallah geç döllenmişindirde ondandır.gelişmeleri bildirirsin cnm.hayırlı haberlerini bekliyoruz.

bende 37yaşındayım cnm.4kürtajım var.sonuncusu 34gün önce oldum.sürekli deniceksin diyo her gittiğim doktor oyüzden 3ay sonra gene denicem.bilmiyorum durumum Allaha kaldı.o verirse artık.riksli gebelik abd başkanı derken anlayamadım cnm.

aysima ben sıfırı gördüm çok şükür zaten adet olduğumda anlamıştım düştüğünü kesin seninde bu sıralar gelir adetin ve sıfıra düşer değerin sonuçta senin gebeliğin gerçek anlamda oluşmuş ve büyümüş ondan bölee geç düşüyordur

üzülerek hoşgeldin canım aramıza....ama yanlış anlamazsan sana bir tavsiyede bulunmak istiyorum bizlere umut vermek için arada bir yaz tabi ama bence şuan hamileliğin devam ediyor sonuçta ve moral çok önemli biliyosun ve biz burda sürekli yaşadığımız sıkıntıları ve kayıplarımızı paylaşıyoruz ve senin bunları okuyarak üzülmen yada etkilenmen doğru olmaz diye düşünüyorum evrene pozitif mesajlar gönder pozitif ol böyle sayfalara değil güzel bebek sayfalarına bak bence sana bu yolda tüm kalbimle bol şanslar diliyorum herşey gönlünce olsun......

coksevindim cnm0ıgörmüşsün bende adet oldum bugün düşmüştür artık benimkide

kızlar haftaya persembe randevu aldım adetim o gün biterse histereskopiyi olucam:18::18::18:

histeroskopi ne demek onu neden oluyosun

cnm histerskopi rahme ince bir optik arac ile rahim içine bakılmasıdır rahim içinde o esnada düşüge ve gebelik gelişmesine engel olabilecek sorunlar saptanırsa bunları o esnada giderilmesini saglıyorlar polip gibi myom gibi perdegibi tekrarlayan düşklerde yapıoyorlar yani...

rahim filmi yani dimi bu eğer oysa ben yaptırdım sana şöyle diyeyim benim acemiliğime geldi ama sen kesinlikle anestezi ile yapan bir yerde yaptır

rahim filmi yani dimi bu eğer oysa ben yaptırdım sana şöyle diyeyim benim acemiliğime geldi ama sen kesinlikle anestezi ile yapan bir yerde yaptır

yok canım rahim filmi gibi degil bu onuda cektirmiştim ben bunu anesteziyle yapıyorlar daha öncede olmustum laparoskopiyle birlikte ama tekrar olucam

Canım beni bu yaş mevzuuda korkutuyor , hani çokda vaktimiz kalmadı , 20yaşımda olsam bu kadar kafaya takmıycam inan yinede hakkımızda hayırlısı ...GATA riskli gebelik ana bilim dalı (abd) başkanına gittim o da baktı hiçbir sıkıntı yok yeniden dene dedi , e iyide niye gidiyo bu bebekler o zaman

Alperay canım ben istemezmiyim sence mutlu mutlu bugünlerin tadını çıkarmayı, sizlere bakın kızlar ben başardım sizin umudunuz benim , sizinde olacak dayanın yeterki hepsi bir sınav bebekleriniz sizi bekliyor demeyi ....Sende yaşadın ne çok gözyaşı var bu yazılanların gerisinde , ne uykusuzluklar gizli.....Ama yok canım olmuyor yapamıyorsun güzel Allahım hepimize güzel sağlıklı bebekler nasip etsin ama benim bebeğim geriden geliyor , ve beni sizden başka kimse anlayamıyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…