Canim gecmis olsun benim 4 kimyasal 1 bos gebeligim oldu ilk 3 sene icindeMerhaba hanımlar :)
Bugün an itibariyle maalesef 3.kimyasal gebeliğimi yaşıyorum. Aslında bu ay hamile kaldığımda ilk değer düşük olunca anlamıştım. Erkenden öğrenip ilaç tedavisine başlamıştım coraspin ve prosgestana. Ancak onlarda düşüğü önleyemedi. Ayrıca tam bir senedir deniyoruz ve 3 defa kimyasal gebelik oldu.
Sorum şu benim gibi tekrarlayan kimyasal gebelik yaşayan daha sonra sağlıklı gebeliği olan oldu mu acaba? Nasıl bir süreçten geçtiniz?
Teşekkür ederim canım sana da çok geçmiş olsunCanim gecmis olsun benim 4 kimyasal 1 bos gebeligim oldu ilk 3 sene icindeson bir senedir de hamile bile kalamiyorum tüm herşey araştırıldı bir cozum yok doktorların hepsi sağlıklı sperm sağlıklı yumurta denk geliyor oyuzden dendi esimin de benimde testler hep normal hala bir bebegim yok..İnşallah en kisa ve hayırlı zamanda olur
Canim ben hep 3 4 ay arayla gebe kaliyodum oyuzden ne bir test ne bir ilac vermemisti doktorum 1.5 senedir doğuda gorev yapiyoruz burda doğru düzgün doktor yok gitmemistm ama dün gittim yumurtalarn gayet guzel dedi hormon testleri ki yaptm normal çıktı onlarda biraz kilo almistim kilo ver dedi hatta kilo vermen icin bir ilac verecem dedi yani şuana kadar bir tedavi olmadim bakalm sonuclara göre hareket edecegizTeşekkür ederim canım sana da çok geçmiş olsunAllahım en yakın zamanda isteyen herkese nasip eder inşallah
Size tüp bebek felan önerdiler mi acaba? Bi de femara gibi ilaçlar kullandınız mı
Anladım canım inşallah tez zamanda güzel haberi alırsınCanim ben hep 3 4 ay arayla gebe kaliyodum oyuzden ne bir test ne bir ilac vermemisti doktorum 1.5 senedir doğuda gorev yapiyoruz burda doğru düzgün doktor yok gitmemistm ama dün gittim yumurtalarn gayet guzel dedi hormon testleri ki yaptm normal çıktı onlarda biraz kilo almistim kilo ver dedi hatta kilo vermen icin bir ilac verecem dedi yani şuana kadar bir tedavi olmadim bakalm sonuclara göre hareket edecegiz
Teşekkürler canım amin inşallah hep beraberAnladım canım inşallah tez zamanda güzel haberi alırsın
Ben bunu yeni görüyorum kusura bakmayın :)Kilon çokmu acaba
Evet maalesef olabilir. Bir de polikistik over rahatsızlığınız varsa kesin verin. Sizinde mi kimyasal gebelikleriniz oldu?Baya zayıfsın ben 105 kiloyum doktorlar zayıf la dedi sebep olabilir dedi
Aa bence o zaman tıbbi genetik bölümüne gidip kan pıhtılaşması testi yaptırın. Kan pıhtılaşması varsa ona göre tedavi uygulanır1 kürtaj sonra ikiz gebelik düşük sonra kimyasal gebelik
Anladım inşallah en yakın zamanda sağlıklı şekilde hamile kalıp kucağınıza alırsınızYaptık sorun çıkmadi
Canım kimyasal gebelikte en fazla değerin kaçi buyuyorMerhaba hanımlar :)
Bugün an itibariyle maalesef 3.kimyasal gebeliğimi yaşıyorum. Aslında bu ay hamile kaldığımda ilk değer düşük olunca anlamıştım. Erkenden öğrenip ilaç tedavisine başlamıştım coraspin ve prosgestana. Ancak onlarda düşüğü önleyemedi. Ayrıca tam bir senedir deniyoruz ve 3 defa kimyasal gebelik oldu.
Sorum şu benim gibi tekrarlayan kimyasal gebelik yaşayan daha sonra sağlıklı gebeliği olan oldu mu acaba? Nasıl bir süreçten geçtiniz?
Bende aynı durumdayim altı kimyasal geçirdimMerhaba hanımlar :)
İlk gebeliğimde 1800lere çıkmıştı son ikisinde 260lardaydı sonra düştüler. Sizin kaça çıkıyordu?Ca
Canım kimyasal gebelikte en fazla değerin kaçi buyuyor
Çok üzüldüm sizin içinde gerçekten zor bi durum bende arada o korkuyu yaşıyorumBende aynı durumdayim altı kimyasal geçirdimhiç anne olamiycak gibi hissediyorum
Benim en fazla 3100 gördüm sonra düşüşe geciyorİlk gebeliğimde 1800lere çıkmıştı son ikisinde 260lardaydı sonra düştüler. Sizin kaça çıkıyordu?
Sizin yükseliş iyiymiş aslında peki kese görülüyor muyduBenim en fazla 3100 gördüm sonra düşüşe geciyor