tekrarlayan kimyasal gebelik

İnşallah güzel sonuçlar cikar.Bu arada tahlil verdiğin kurumun online tahlil sonucu sorgulama ekranı yok mu?Artık kamu ve özel hastaneler hatta özel laboratuvarlardan bile online sorgulama yapilabiliyor.
Ciktı sonuclar ekleyeceğim simdi

Merhaba dusukleriniz mi vardi?neden kortizom ve serum aldiniz

Kızlar ne durumdasınız ben bu ay tüp bebeğe başladım.Merak ediyorum tedaviler süreçler nasıl gidiyor.
goah bebekedi A Aharven H M
Merhaba canım Güzellikler seninle olsun, şansin bol olsun,güzel haberlerini bekliyorum.Benim Eksik olan tahlilerim yapiliyor .. Sonuçlarini bekliyorum.Ona göre neler yapılacak bizde bilmiyoruz.Bekliyoruz ..

Merhaba canım Güzellikler seninle olsun, şansin bol olsun,güzel haberlerini bekliyorum.Benim Eksik olan tahlilerim yapiliyor .. Sonuçlarini bekliyorum.Ona göre neler yapılacak bizde bilmiyoruz.Bekliyoruz ..
Çok teşekkür ederim canım güzellikleri ve güzel haberleri hep birlikte en kısa sürede beraber yaşarız. Sonuçlar belli olunca durum paylaşımı yaparsan merakta kalmamış oluruz

Çok teşekkür ederim canım güzellikleri ve güzel haberleri hep birlikte en kısa sürede beraber yaşarız. Sonuçlar belli olunca durum paylaşımı yaparsan merakta kalmamış oluruz
Amin canım inşallah. En kısa zaman da güzel haberleri konuşuruz .Tabi ki paylaşırım canım güzellikler bizimle olsun

Kızlar ne durumdasınız ben bu ay tüp bebeğe başladım.Merak ediyorum tedaviler süreçler nasıl gidiyor.
goah bebekedi A Aharven H M
Bende yine icerde parca var dediler oarcayı dusurmeye calisiyorum yada kurtajla yine alacaklarr benim surec biraz uzayacak senden guzel haberler bekliyorummmm insallah rabbimin izni ile hersey yolunda gider mutlaka bilgilendir bizi

Merhaba intralipid serumu hangi doktor nasil uyguladi acaba yasiniz kac dusukleriniz varmiydi

Merhaba sizin dusugunuz mu olmustu daha once yoksa tuo bebek basarisizligi sebebiyle mi serum vurulmustunuz?

Arkadaslar 8 haftalik gebeyim. dun aksam bel ve kasik agrim oldu ve bu sabah da var olan gogus hassasiyetim bitmisti.doktoruma yazdim gel bakalim dedi ...lutfen bebegim icin dua edermisniz ...cok ihtiyacim var...3 dusukten sonra ilk defa kalp atisi duyduk ve hic cocugum yok henuz

Canım maşallahİnsallah sağlıklı bir bebisle haberlerini alırız.Sen içini ferah tut,sakin stres yapma!...Ayy çok sevindim yaaa

Merhaba bu yorumu yapalı cok olmuş ama size sorum olacaktı . Benimde 2 düşüğüm var 2 side kalp durması iğne ve hapa rağmen. Bende araştırma yapıyorum bağışıklık sistemiyle alakalı sorunda düşüğe neden olurmuş acaba benimde romatoloji bölümüne gitmem gerekirmi siz tedaviniz sonucu hamile kalabildinizmi acaba

Peki bu hastalık sizde bu zamana kadar hiç belirti vermedimi acaba bendede 2 kalp durması var bende şüphelenmeye başladım o tarz bir problem olabilirmi bende diye

Belirtileri varmış fakat doğru teşhis konulmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…