Tekrarlayan Düşüklerimin Ardından Mutlu Son ❤️

Aldım ama bana fayda etmedi, etmiyor. Yapıcak bişi yok elimizden birşey gelmiyor sabretmekten başka.

Arkadaşlar merhaba benim adet günüm 21 Aralıktı ve adet oldum ama diğer adetlerden çok farklıydı kahverengi kanamam oluyordu ve az az oluyodu sonra çoğaldı sonra azalıp tekrar bitti 2 gün sonra tekrar devam etti ve ben artık test yapmak istedim üstüne görme vs oluyor diye test yaptım ve çift çizgiydi 31aralıkta doktora gittim beta hcg 475 ti ama bana dedi kimyasal da olabilir keseyi de göremem daha çok yeni dedi o gün aşırı ağrım vardı yerimde duramadım birde kanama başladı ve kimyasal gebelik geçirdiğimi anladım artık 2 gün sonra beta hcg 243 e düşmüştü bu netleşti artık bir gebelik yok ama 13 gündür süren kanamam var bu normal mi doktora gittim tekrar kadın doğum uzmanına alttan baktı kamera ile ama yumurtalıklarım filan temiz çıktı . Böyle bir durum yaşayan var mı ? Neden halâ kanamam oluyor
Arkadaşlar merhaba benim adet günüm 21 Aralıktı ve adet oldum ama diğer adetlerden çok farklıydı kahverengi kanamam oluyordu ve az az oluyodu sonra çoğaldı sonra azalıp tekrar bitti 2 gün sonra tekrar devam etti ve ben artık test yapmak istedim üstüne görme vs oluyor diye test yaptım ve çift çizgiydi 31aralıkta doktora gittim beta hcg 475 ti ama bana dedi kimyasal da olabilir keseyi de göremem daha çok yeni dedi o gün aşırı ağrım vardı yerimde duramadım birde kanama başladı ve kimyasal gebelik geçirdiğimi anladım artık 2 gün sonra beta hcg 243 e düşmüştü bu netleşti artık bir gebelik yok ama 13 gündür süren kanamam var bu normal mi doktora gittim tekrar kadın doğum uzmanına alttan baktı kamera ile ama yumurtalıklarım filan temiz çıktı . Böyle bir durum yaşayan var mı ? Neden halâ kanamam oluyor

Aldım ama bana fayda etmedi, etmiyor. Yapıcak bişi yok elimizden birşey gelmiyor sabretmekten başka.
Psikiyatriye gittiniz mi ? Ben anksiyeteden dolayı ilaç kullandım o dönem rahatlamıştım fazlasıyla en azından daha az kafama takıyordum . Bu bir imtihan elbette sabır istiyor …

Kanamanız çok yoğun değilse normaldir, zaten kadın doğum uzmanı bişey olsa görürdü .Rahim kimyasal gebeliği sindirmeye çalışıyor büyük ihtimalle.

Psikiyatriye gittiniz mi ? Ben anksiyeteden dolayı ilaç kullandım o dönem rahatlamıştım fazlasıyla en azından daha az kafama takıyordum . Bu bir imtihan elbette sabır istiyor …
Gittim ama ilaç kullanmak istemiyorum kendi kendime sabrediyorum dua ediyorum aşmaya çalışıyorum , imtihan evet , dilerim rabbim artık imtihanımızı kolaylaştırır , güzel günler gösterir..

Benimde 5 haftalık düşüğüm oldu adet görmeden yeniden hamile kaldım sevindim derken doktor haftası geride kürtaj olacaksın haftaya dedi daha 6 haftalık çok üzgünüm ve sürekli kanama lekelenme yaşıyorum size sormak istediğim ben istanbulda yaşıyorum devlet hastanesi araştırır mı benim kini özelde sadece testler 20 bin tutuyor rahiö filmi bile yok napıcam hiç bilmiyorum

Bende 3 düşük yaptım son düştüğünü salı günü 10 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum tahlillerim temiz çıkıyor geçen sene sübyan var denildi okutturdum kıskansa var geçen seneden beri yine düşükle sonuçlandı

İstanbul’da mı yaşıyorsunuz tersler nerde yaptırdınız bende iki kez art arda düşük yaptım bide son düşükten sonra yeniden ne zaman denemeye başladınız

Gittiğiniz hocaya nasıl ulaşabiliriz?

Devlet hastanesinde testlerin yapılışı bile çok uzun sürdüğü için ben gitmedim ama 3 düşüğüm oldu derseniz yönlendiriyorlarmış. Özelde bile 1 buçuk ayda gelmişti sonuçlar .6 hafta daha erkenmiş ama ne oldu gebeliğiniz ? Rahim filmini en son çekiyolarlar zaten hiç bişey çıkmazsa önce Pıhtılaşma ve genetik test yaptırmanız gerekiyor .

İstanbul’da mı yaşıyorsunuz tersler nerde yaptırdınız bende iki kez art arda düşük yaptım bide son düşükten sonra yeniden ne zaman denemeye başladınız
Esenler Medipolde yaptırmıştım testlerimi .Son düşükten 6 ay sonra tekrar hamile kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…