Geçmiş olsunkızlar. 1 ay önce 3. gebeliğimde kürtajla sonlandı.
çok yıpratıcı sancılı ve ağrılıydı.
kalbi durdu bebeğimin. çok üzgünüm çok
genetik bazı araştırmalar yaptırıcam. kan pıhtılaşması var mı, kromozom bozukluğu v.s.
az önce çapayı aradım. direk genetik bölümüne gelebilirsiniz dedi,
genetik bölümünü aradım önce kadın doğumdan randevu almalısınız dedi sonra dahiliye dedi. (hamile olmadığım için sanırım)
anlamadım. bu testleri yaptıranlar hangi aşamalardan geçtiniz ve eşinizle mi gittiniz?
randevu aldınız mı hangi bölüme gittiniz direk. benim doktorum özelde onlar çok pahalıya yapıyor o testleri
gerekli bilgiyi edinmeliyim çünkü sürekli izin alamıyorum işten
Ben yaptırdım canım .. genetik. Ölümüne direk gittik eşimle durumu anlattık ikimizden de kan aldılar . Kromozom ve kan pıhtılaşması testi yaptırdık 1,5 ay sonra sonuçlar çıktı ..kadın doğumluya girmeme gerek Yok .o buraya yönlerdindi dersin
kızlar. 1 ay önce 3. gebeliğimde kürtajla sonlandı.
çok yıpratıcı sancılı ve ağrılıydı.
kalbi durdu bebeğimin. çok üzgünüm çok
genetik bazı araştırmalar yaptırıcam. kan pıhtılaşması var mı, kromozom bozukluğu v.s.
az önce çapayı aradım. direk genetik bölümüne gelebilirsiniz dedi,
genetik bölümünü aradım önce kadın doğumdan randevu almalısınız dedi sonra dahiliye dedi. (hamile olmadığım için sanırım)
anlamadım. bu testleri yaptıranlar hangi aşamalardan geçtiniz ve eşinizle mi gittiniz?
randevu aldınız mı hangi bölüme gittiniz direk. benim doktorum özelde onlar çok pahalıya yapıyor o testleri
gerekli bilgiyi edinmeliyim çünkü sürekli izin alamıyorum işten
Randevusuz mu? hangi hastane peki ?
çapaya mı gittiniz peki? ben hastaneyi aradım genetik bölümünde şimdilik o testler yapılmıyor dediler. yılbaşından sonra ne zaman başlarız bilmem dedi. kafayı yicem vakit kaybetmek istemiyorum. sormamda sakınca yoksa siz neden yaptırdınız bu testleri?Canm direk kendi adına ve eşin adına genetik bölümünden randevu al...daha önce düşük yaptığını ve kan pıhtılaşma testi ve kromozon testi istediğini söyle onlar eşinden ve senden kan alıyorlar sadece..sonuçlar iki ay gibi bir zamanda anca cikiyor zaten
anladım. kanunide genetik bölümünden direk randevu alıcam hem kendim hem eşim için ve gidip kadın doğum yönlendirdi dicem. doğru mu ?Sen randevu al hatta eşin adına da randevu al...
Ben her ihtimale karalık eşim adına da aynı doktordan randevu almıştım....
Belki randevusu yok muayene etmezler diye
Ki sorduğumda iyi yapmışsın randevu almakla dediler..ben kanuni de yaptırdım ama
çapaya mı gittiniz peki? ben hastaneyi aradım genetik bölümünde şimdilik o testler yapılmıyor dediler. yılbaşından sonra ne zaman başlarız bilmem dedi. kafayı yicem vakit kaybetmek istemiyorum. sormamda sakınca yoksa siz neden yaptırdınız bu testleri?
anladım. kanunide genetik bölümünden direk randevu alıcam hem kendim hem eşim için ve gidip kadın doğum yönlendirdi dicem. doğru mu ?
anladım canım çok geçmiş olsun.Aynen cnm....tekrarlayan düşüklerim var kadın doğum pitilasma ve kromozon testi istediler de yeter...orada eşin ve sana bir kaç soru soruyor işte
Daha önce kaç düşük yaptım ne zaman yaptın kaç kardeşsiniz ailede daha önce düşük yapan var mı gibi bir kaç basit soru sordu sonra eşim ve ben kan verdik o kadar...
Ben 182 aldım randevu yu...
Kendi adıma randevu aldım . Üniversite hastaneleri yapıyorRandevusuz mu? hangi hastane peki ?
anladım canım çok geçmiş olsun.
rahim yapısı rahim ağzı gevşekliği için film çekildin mi peki?
troid problemleri diyabet v.s. bunlarında araştırılması gerektiği yazıyor.
Temmuz ayında ben de 3 düşükten sonra Cerrahpaşa'ya gittim. Kendi doktorumun yazdığı durumumu anlatan, şu testlerin yapılması gerekli diyen bir istek kağıdım vardı, yeterli oldu. Telefonla randevu alıyorsunuz, o gün hemen test için kan alıyorlar. Testlerin çıkış süresi 2 ayı buluyor. Eşinizle gitmeniz gerekiyor, bir test için aynı anda kan vermeniz gerekli.
peki o istek kağıdında dr kaşe ve imzası oluyor mu? ona göre kendi doktoruma gidip yeniden bu listeyi alıcam... teşekkür ederim bilgi için. telefonla randevu alıcam anladım. peki hangi bölümden aldınız randevuyu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?