Tekrarlayan düşüklerden anlayan doktor tavsiyesi

Meyremasya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2022
776
163
27
Kızlar benim 3 kaybım olucak İstanbul Anadolu yakasında gerçekten işini düzgün yapan Bi doktor var mı?

Doç Dr. Bülent Kars İstanbul Kartal’da. Bir araştırın isterseniz

Kan pıhtılaşması olanlar günlük vuruluyor,Allah on izniyle benim iki düşüğü olan arkadaşım her gün vuruldu sağlıkla doğurdu çok şükür
Maşallah ne güzel ben pıhtılaşmam olduğunu söyledim doktora 12 haftaya gelmeden veremeyiz dedi düşüğü tetiklermis sonuç yine hüsran

Anladım. Evet her doktorun bilgisi yok bu konuda. Benim gittiğim doktor bu konuda tam bilgim yok dediği için ben değiştirip Bülent Bey’e gittim. Riskli gebelikti ama çok şükür süreci güzel yönetti doktorum o yüzden tavsiye ettim.
Tıbbi genetige gittim oradaki doktor söyledi

Çok teşekkür en azından doktor bilgim yok demiş benim gittiklerim kendilerinden çok emindi hatta annem ısrar edince anneme iğneli Bi şekilde bilmediğiniz konuda yorum yapmayın dedi

Çok teşekkür en azından doktor bilgim yok demiş benim gittiklerim kendilerinden çok emindi hatta annem ısrar edince anneme iğneli Bi şekilde bilmediğiniz konuda yorum yapmayın dedi
Yani evet en azından dürüstçe söyledi. Belki sizinki benimkinden daha farklıdır ama pıhtılaşması olup da iğne veya hap verilmeyen duymadım ben. Siz bence başka bir doktora daha gidin içiniz rahat etsin.

Boş keseyim bekliyorum şuan oda ayrı bi psikolojik baskı üstümde şunu anlatıyım üstümde artık bilinclendim bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…