- 28 Haziran 2022
- 776
- 163
- 27
- Konu Sahibi Meyremasya
Kızlar benim 3 kaybım olucak İstanbul Anadolu yakasında gerçekten işini düzgün yapan Bi doktor var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kan pıhtılaşması varmı baktırdınız mıKızlar benim 3 kaybım olucak İstanbul Anadolu yakasında gerçekten işini düzgün yapan Bi doktor var mı?
Ever var kanamam olduğunda hemen gidip iğne vuruldum bende kan pıhtılaşmasıda varKan pıhtılaşması varmı baktırdınız mı
Kan pıhtılaşması olanlar günlük vuruluyor,Allah on izniyle benim iki düşüğü olan arkadaşım her gün vuruldu sağlıkla doğurdu çok şükürEver var kanamam olduğunda hemen gidip iğne vuruldum bende kan pıhtılaşmasıda var
Maşallah ne güzel ben pıhtılaşmam olduğunu söyledim doktora 12 haftaya gelmeden veremeyiz dedi düşüğü tetiklermis sonuç yine hüsranKan pıhtılaşması olanlar günlük vuruluyor,Allah on izniyle benim iki düşüğü olan arkadaşım her gün vuruldu sağlıkla doğurdu çok şükür
Malesef doktora söylememe rağmen vermedi iki doktora gittim ikiside vermediiğne veya hap kullanıyor musunuz pıhtılaşma için?
Teşekkür ederimDoç Dr. Bülent Kars İstanbul Kartal’da. Bir araştırın isterseniz
Gerçekten şaşırdım şu an. Bende de pıhtılaşma var. Sonuçlarıma göre günlük hem hap hem iğne verdi. Saat bile şaşmaması lazım iğne için.Malesef doktora söylememe rağmen vermedi iki doktora gittim ikiside vermedi
Pıhtılaşma teşhisini kim koydudoktorlar bu konuda bilinçli değil malesef
Tıbbi genetige gittim oradaki doktor söyledi
Yani evet en azından dürüstçe söyledi. Belki sizinki benimkinden daha farklıdır ama pıhtılaşması olup da iğne veya hap verilmeyen duymadım ben. Siz bence başka bir doktora daha gidin içiniz rahat etsin.Çok teşekkür en azından doktor bilgim yok demiş benim gittiklerim kendilerinden çok emindi hatta annem ısrar edince anneme iğneli Bi şekilde bilmediğiniz konuda yorum yapmayın dedi
İnşallah bebek görünür kesede ve sağlıkla kucağınıza alırsınızBoş keseyim bekliyorum şuan oda ayrı bi psikolojik baskı üstümde şunu anlatıyım üstümde artık bilinclendim bu konuda