Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba 4 haftalık yejı öğrendim şekil bozukluğu dedıgınız nedır benımde rahmim kalp şeklinde dedi doktorBenimde bir düşük birde kürtaj geçmişim var rahim şekil bozukluğundan kaynaklanan ve henüz tedavi olamadım. İnşallah siz sağlıkla kucağınıza alırsınız. Ne kadarlık hamilesiniz bu arada
Merhabalar genetik pıhtılaşma testleri vs yaptrdnz mıArkadaşlar bir kürtaj bir düşük geçmişim var şuan hamileyım benim gıbı olup doğum yapan varmı bana umud olun
Evet benim de aynı rahmim kalp şeklinde ve doktor ameliyat gerekiyor dedi ama henüz olamadım. Çocukda çok istiyorum ama hayırlısıMerhaba 4 haftalık yejı öğrendim şekil bozukluğu dedıgınız nedır benımde rahmim kalp şeklinde dedi doktor
Aynıyım 1 kimyasal 1 düşük sanırım şimdi hamileyim daha kesin değil ama bol bol ayetel kürsi oku bebeğine inşallah kucağına alırsın inşallah sağlıkla gelir büyürArkadaşlar bir kürtaj bir düşük geçmişim var şuan hamileyım benim gıbı olup doğum yapan varmı bana umud olun
Merhaba yaptırdım yatkınlık çıktı pıhtılaşmaya iğne ve progestorun kullanıyorumMerhabalar genetik pıhtılaşma testleri vs yaptrdnz mı
Bende 1 hafta önce öğrendim hamile isen yeniden yorum yap birlikte devam edelim sürece arkadaş oluruzAynıyım 1 kimyasal 1 düşük sanırım şimdi hamileyim daha kesin değil ama bol bol ayetel kürsi oku bebeğine inşallah kucağına alırsın inşallah sağlıkla gelir büyür
Olur nisan anneleri de buluşuruz pazartesiden önce kan vericem haber ederimBende 1 hafta önce öğrendim hamile isen yeniden yorum yap birlikte devam edelim sürece arkadaş oluruz
Olur camımBende 1 hafta önce öğrendim hamile isen yeniden yorum yap birlikte devam edelim sürece arkadaş oluruz
Arka arkaya 2 kaybım var kürtaj oldum, sonra oğlum oldu şimdi yine hamileyim 11 haftalık Bütün testleri yaptırıp önlemlerinizi alınca elbet sağlıklı gebeliğiniz olur hamile kalabiliyor olmak büyük mucizeArkadaşlar bir kürtaj bir düşük geçmişim var şuan hamileyım benim gıbı olup doğum yapan varmı bana umud olun
merhaba ne önlemler aldınız acaba banada söylermisinizArka arkaya 2 kaybım var kürtaj oldum, sonra oğlum oldu şimdi yine hamileyim 11 haftalık Bütün testleri yaptırıp önlemlerinizi alınca elbet sağlıklı gebeliğiniz olur hamile kalabiliyor olmak büyük mucize
Hafif pıhtılaşma eğilimi çıktı başka sorun çıkmadı, aspirin ve iğne kullanıyorum gebeliği öğrenir öğrenmez başlıyoruz. Size ve eşinize genetik inceleme, size genetik pıhtılaşma testleri ve diğer pıhtılaşma ile ilgili testler yapılıyor bazı hastalıklara bakıyorlar sorun varsa ona göre tedavi veriliyor.rahimle ilgili şüphe varsa rahim filmi ya da histeroskopi de yapabilirler doktorunuz karar verecektir muayeneye göre.Bu konuda ilgili doktorlarla devam etmeniz daha iyi olurmerhaba ne önlemler aldınız acaba banada söylermisiniz
sadece hafıf pıhtılasma çıktıHafif pıhtılaşma eğilimi çıktı başka sorun çıkmadı, aspirin ve iğne kullanıyorum gebeliği öğrenir öğrenmez başlıyoruz. Size ve eşinize genetik inceleme, size genetik pıhtılaşma testleri ve diğer pıhtılaşma ile ilgili testler yapılıyor bazı hastalıklara bakıyorlar sorun varsa ona göre tedavi veriliyor.rahimle ilgili şüphe varsa rahim filmi ya da histeroskopi de yapabilirler doktorunuz karar verecektir muayeneye göre.Bu konuda ilgili doktorlarla devam etmeniz daha iyi olur