- 22 Kasım 2020
- 31
- 19
- 3
- 28
- Konu Sahibi gamzelimm75
Merhaba hanımlar ben 7 ay önce boş gebelik yaşadım 10 haftada kürtaj olmak zorunda kaldım aradan 5 ay geçti ben yine hamileydim çok sevindik tabi ama içimde yine bi korku vardı adetim 2 gün geçince beta hcg için kan verdim ve sonuç 671 di aradan 1 hafta geçti tekrar kan testi yapıldı bu sefer sonuç 2535 di kadın doğuma gittim ultrasonla bakıldı 4 haftalık gebelik olduğunu söylediler kesem oluşmuştu yolk sac da vardı aradan 2 hafta geçti kahverengi akıntılar olmaya başladı tabi hemen hastaneye gittim doktor düşük riskin var dedi verdi bebeği görmüyorum dedi progestan verdi kullan dedi hastaneden çıktım eve gelir gelmez kırmızı ve çok yoğun kanamam başladı adet olur gibi çok fazlaydı tabi ben ağlama krizlerine giriyorum napcam diye sonra eşim işten geldi acile gittik farklı bi hastaneye doktor baktı bebek var ama kalp atışı yok dedi sabah bebek yok diyorlar akşam bebek görünüyor doktorlarada inancım kalmadı artık kanaman çok fazla durdurulamaz düşük kürtaj dedi hemen kürtaja alındım ama zaten benden oluk oluk kanlar gidiyor neyse kürtaj oldum hemde daha dün içim o kadar acıyorki kendime gelemiyorum iki gündür ağlama krizlerine giriyorum kursa bakmayın uzun oldu ama benim gibi sorun yaşayanlar varmı gerekli olan testler varmı yardım edin bana canım çok yanıyor napcamı şaşırdım