- 9 Mayıs 2020
- 215
- 87
- 13
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Genetik test yaptırmadınız mı?2 senelik evliyim 1 dış gebelik 3 düşük yaşadım şuan yine düşük yapıyorum düşük mu dış gebelik mi belli değil benimle aynı durumda olup sağlıklı gebelik yaşayan bebek sahibi olan var mı çok moralim bozuk ne yapacagimi ne edecegimi bilmiyorum çok yoruldum bi yardım edin bana![]()
Yaptırdım canım bütün tahliller rahim filmi temiz diyorlar çok az bi miktarda pıhtılaşma var dediler ama düşüğe sebep olacak boyutta değil yine de iğne kullandım ama yine olmadı düşük mu dış gebelik mi belli değilGenetik test yaptırmadınız mı?
Benim suankiyle beraber 5 olacakBende 2 düşük yaşadım henüz sağlıklı bir gebelik nasip olmadı sebep kan pıhtılaşması
Genetik birsey yok eşimde ve bende
Bizde de bi sorun yokBende 2 düşük yaşadım henüz sağlıklı bir gebelik nasip olmadı sebep kan pıhtılaşması
Genetik birsey yok eşimde ve bende
Çok Üzgünüm gerçekten olup kaybetmek de ayrı bir acı benim de hep 8 hafta bitiyor öyle düşüyor kanama alanı bile yokken durduk yere düşüyor doktor bile anlam veremedi ama kan pihtilasmasi sebep olarak görüyorum artıkBizde de bi sorun yokama olan da nasip olmuyor düşüyor
Bende doktor kHamilelik Testi Sonrasi, Eğer Test positiv çikarsa derhal doktora gidilmeli. Kan'a bakilir ve ultrason yapilir.
Testler bazen yanliş sonuc vere biliyor.
Gercek gebelik varmi? Diş gebelik 'mi.
Derhal Tehşiş konulur.
Adet geçikmesinin bile bir çok faktörü vardir ve a hamileyim, A düşük yaptim ( adet olduğu) diye sanan çok insan var.
Eşimle bebek istedik, 2 yil olmadi, Folik asit kullandim ve hamile kalmaya yardimci olcak Gidalar tüketim. Eşim sperm artircak kürler icip sağlikli beslendi .. Hamile olduğumdan habersiz 22 hafta gecirdim. Oğlum sağlikli doğdu.
Sonra Tekrar hamile kaldim
normal doğuma 3 hafta kala Cocuğumu malesef ölü doğurdum.
Ve tekrar hamile kaldiğimda büyük risk grubundaydim.
Sağlikli beslendim folik asitimi içtim.
Haftada 1 Doktora gitmem gereklidi.
Erken doğum yaptim ( ikiz kizlarim) olduğu için ve risk grubundayim diye.
Sonra en küçük oğluşumda 'da risklidi şükür onuda kucağima ala bildim..
Kaç düşüğünüz olduÇok Üzgünüm gerçekten olup kaybetmek de ayrı bir acı benim de hep 8 hafta bitiyor öyle düşüyor kanama alanı bile yokken durduk yere düşüyor doktor bile anlam veremedi ama kan pihtilasmasi sebep olarak görüyorum artık![]()
2 oldu ikisi 8m hafta bitince düştü ama kimyasal yaşadığımi da düşünüyorumBende doktor k
Kaç düşüğünüz oldu![]()
Canım sperm dna hasar testi yaptırın bence sağlıksız sperm ler tekrarlayan düşüklere sebep olabiliyor2 senelik evliyim 1 dış gebelik 3 düşük yaşadım şuan yine düşük yapıyorum düşük mu dış gebelik mi belli değil benimle aynı durumda olup sağlıklı gebelik yaşayan bebek sahibi olan var mı çok moralim bozuk ne yapacagimi ne edecegimi bilmiyorum çok yoruldum bi yardım edin bana![]()
Allah'ım bi daha yaşatmasın2 oldu ikisi 8m hafta bitince düştü ama kimyasal yaşadığımi da düşünüyorum
Amin hicbirimize yasatmasin inşallahAllah'ım bi daha yaşatmasın
Sperm tahlili verdi eşim onda da hiç bir problem yok çaresiz im hiç bi sorun gözükmüyor ama hep düşüyorCanım sperm dna hasar testi yaptırın bence sağlıksız sperm ler tekrarlayan düşüklere sebep olabiliyor
Amin canım inşallah ama ben her defasında yaşıyorum artık tükendim yani bittimAmin hicbirimize yasatmasin inşallah![]()
Rabbim Şafii ismiyle şifa versin inşallah kucağına sağlıklı hayırlı evlatlar alAmin canım inşallah ama ben her defasında yaşıyorum artık tükendim yani bittim![]()
![]()
Amin canım inşallahRabbim Şafii ismiyle şifa versin inşallah kucağına sağlıklı hayırlı evlatlar al![]()
Bizim sınavımız demekki çok yoruldum çok üzülüyorum elden bisey gelmiyor sebepsiz yere gidiyorMerhaba aynı durum bende de var üç düşük neden yok 7. haftada gelişim duruyor kanamsız kürtaj ile alınıyor. Son kürtaj nisan ayında oldum pandemi sürecinde 4 farklı doktora gittim normal diyorlardı ama yine gelişim durdu. Ben adet geçikmeden takiplerime kan değerlerime baktırdım malum artık üç oldu yani ama tecrübe yetmedi yine sonuç hüsran. Geçen sene tam 1 yıl araştırma yaptım herşeye baktırdım duyduğum okudum herşeyi kontrol ettirdim bişey çıkmadı hala elim boş belki pıhtı diyip olmasa da iğne kullananları duydum iğne kullandım aspirin içtim yine gelişim durdu. Bişey bulamıyorum ve çok yoruldum ve çok üzgünümEn son kürtajı genetiğe gönderdik özel laboratuvar sonuç geldi temizmiş DNA diziliminde sıkıntı yok dediler
![]()