• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrarlayan düşükler

gksutylan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2020
215
87
13
29
2 senelik evliyim 1 dış gebelik 3 düşük yaşadım şuan yine düşük yapıyorum düşük mu dış gebelik mi belli değil benimle aynı durumda olup sağlıklı gebelik yaşayan bebek sahibi olan var mı çok moralim bozuk ne yapacagimi ne edecegimi bilmiyorum çok yoruldum bi yardım edin bana :KK61::110:

2 senelik evliyim 1 dış gebelik 3 düşük yaşadım şuan yine düşük yapıyorum düşük mu dış gebelik mi belli değil benimle aynı durumda olup sağlıklı gebelik yaşayan bebek sahibi olan var mı çok moralim bozuk ne yapacagimi ne edecegimi bilmiyorum çok yoruldum bi yardım edin bana :KK61::110:
Genetik test yaptırmadınız mı?

Genetik test yaptırmadınız mı?
Yaptırdım canım bütün tahliller rahim filmi temiz diyorlar çok az bi miktarda pıhtılaşma var dediler ama düşüğe sebep olacak boyutta değil yine de iğne kullandım ama yine olmadı düşük mu dış gebelik mi belli değil :KK43:

Bende 2 düşük yaşadım henüz sağlıklı bir gebelik nasip olmadı sebep kan pıhtılaşması
Genetik birsey yok eşimde ve bende

Hamilelik Testi Sonrasi, Eğer Test positiv çikarsa derhal doktora gidilmeli. Kan'a bakilir ve ultrason yapilir.
Testler bazen yanliş sonuc vere biliyor.
Gercek gebelik varmi? Diş gebelik 'mi.
Derhal Tehşiş konulur.
Adet geçikmesinin bile bir çok faktörü vardir ve a hamileyim, A düşük yaptim ( adet olduğu) diye sanan çok insan var.
Eşimle bebek istedik, 2 yil olmadi, Folik asit kullandim ve hamile kalmaya yardimci olcak Gidalar tüketim. Eşim sperm artircak kürler icip sağlikli beslendi .. Hamile olduğumdan habersiz 22 hafta gecirdim. Oğlum sağlikli doğdu.
Sonra Tekrar hamile kaldim
normal doğuma 3 hafta kala Cocuğumu malesef ölü doğurdum.
Ve tekrar hamile kaldiğimda büyük risk grubundaydim.
Sağlikli beslendim folik asitimi içtim.
Haftada 1 Doktora gitmem gereklidi.
Erken doğum yaptim ( ikiz kizlarim) olduğu için ve risk grubundayim diye.
Sonra en küçük oğluşumda 'da risklidi şükür onuda kucağima ala bildim..

Bizde de bi sorun yok 😭 ama olan da nasip olmuyor düşüyor
Çok Üzgünüm gerçekten olup kaybetmek de ayrı bir acı benim de hep 8 hafta bitiyor öyle düşüyor kanama alanı bile yokken durduk yere düşüyor doktor bile anlam veremedi ama kan pihtilasmasi sebep olarak görüyorum artık 😕

Hamilelik Testi Sonrasi, Eğer Test positiv çikarsa derhal doktora gidilmeli. Kan'a bakilir ve ultrason yapilir.
Testler bazen yanliş sonuc vere biliyor.
Gercek gebelik varmi? Diş gebelik 'mi.
Derhal Tehşiş konulur.
Adet geçikmesinin bile bir çok faktörü vardir ve a hamileyim, A düşük yaptim ( adet olduğu) diye sanan çok insan var.
Eşimle bebek istedik, 2 yil olmadi, Folik asit kullandim ve hamile kalmaya yardimci olcak Gidalar tüketim. Eşim sperm artircak kürler icip sağlikli beslendi .. Hamile olduğumdan habersiz 22 hafta gecirdim. Oğlum sağlikli doğdu.
Sonra Tekrar hamile kaldim
normal doğuma 3 hafta kala Cocuğumu malesef ölü doğurdum.
Ve tekrar hamile kaldiğimda büyük risk grubundaydim.
Sağlikli beslendim folik asitimi içtim.
Haftada 1 Doktora gitmem gereklidi.
Erken doğum yaptim ( ikiz kizlarim) olduğu için ve risk grubundayim diye.
Sonra en küçük oğluşumda 'da risklidi şükür onuda kucağima ala bildim..
Bende doktor k
Çok Üzgünüm gerçekten olup kaybetmek de ayrı bir acı benim de hep 8 hafta bitiyor öyle düşüyor kanama alanı bile yokken durduk yere düşüyor doktor bile anlam veremedi ama kan pihtilasmasi sebep olarak görüyorum artık 😕
Kaç düşüğünüz oldu 😐

Canım sperm dna hasar testi yaptırın bence sağlıksız sperm ler tekrarlayan düşüklere sebep olabiliyor

Canım sperm dna hasar testi yaptırın bence sağlıksız sperm ler tekrarlayan düşüklere sebep olabiliyor
Sperm tahlili verdi eşim onda da hiç bir problem yok çaresiz im hiç bi sorun gözükmüyor ama hep düşüyor 😭

Merhaba aynı durum bende de var üç düşük neden yok 7. haftada gelişim duruyor kanamsız kürtaj ile alınıyor. Son kürtaj nisan ayında oldum pandemi sürecinde 4 farklı doktora gittim normal diyorlardı ama yine gelişim durdu. Ben adet geçikmeden takiplerime kan değerlerime baktırdım malum artık üç oldu yani ama tecrübe yetmedi yine sonuç hüsran. Geçen sene tam 1 yıl araştırma yaptım herşeye baktırdım duyduğum okudum herşeyi kontrol ettirdim bişey çıkmadı hala elim boş belki pıhtı diyip olmasa da iğne kullananları duydum iğne kullandım aspirin içtim yine gelişim durdu. Bişey bulamıyorum ve çok yoruldum ve çok üzgünüm 😞😞 En son kürtajı genetiğe gönderdik özel laboratuvar sonuç geldi temizmiş DNA diziliminde sıkıntı yok dediler 😔

Bizim sin
Merhaba aynı durum bende de var üç düşük neden yok 7. haftada gelişim duruyor kanamsız kürtaj ile alınıyor. Son kürtaj nisan ayında oldum pandemi sürecinde 4 farklı doktora gittim normal diyorlardı ama yine gelişim durdu. Ben adet geçikmeden takiplerime kan değerlerime baktırdım malum artık üç oldu yani ama tecrübe yetmedi yine sonuç hüsran. Geçen sene tam 1 yıl araştırma yaptım herşeye baktırdım duyduğum okudum herşeyi kontrol ettirdim bişey çıkmadı hala elim boş belki pıhtı diyip olmasa da iğne kullananları duydum iğne kullandım aspirin içtim yine gelişim durdu. Bişey bulamıyorum ve çok yoruldum ve çok üzgünüm 😞😞 En son kürtajı genetiğe gönderdik özel laboratuvar sonuç geldi temizmiş DNA diziliminde sıkıntı yok dediler 😔
Bizim sınavımız demekki çok yoruldum çok üzülüyorum elden bisey gelmiyor sebepsiz yere gidiyor

Back