Tekrarlayan düşükler ve genetik test

gribltlar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2024
4
1
27
Merhaba ben 27 yaşındayım 1 buçuk yıldır evliyim 2 sefer düşük yaptım ilkinde cok heyecanlıydık 6 haftalıkken hastaneye gittik hemen kalp atışı yok haftaya gelin dedi gittik yine yok 9. haftada ayrıntılı ultrasona girdim bebek 6 haftalık görünüyr dedi bir kaç hafta sonrada düşük gerçekleşti cok zordu sonra doktor 2 ay ara ver dedi 4 ay sonra tekrar hamile kaldım cünkü ilk düşükler normaldir dendi bu seferde ara ara lekeler geliyordu yine ters giden bir şey vardı kalp atışı yine yoktu ve bozulmuş gebelik dendi ve aldılar devlet hastanesinde oda 6 haftalık kalmıştı kese 10 haftalıktı nerdeyse geçen hafta genetik test verdik zeynep kamilde sonuçlar 1 aya cıkıyormuş kan pıhtılaşması olabilir diyo herkes ama bilmiyorum cevremde daha önce bu durumu yaşayan hiç yok o yüzden ne yapıcam bilmiyorum gercekten zor allah yardım etsin bu durumdakilere...

Merhaba ben 27 yaşındayım 1 buçuk yıldır evliyim 2 sefer düşük yaptım ilkinde cok heyecanlıydık 6 haftalıkken hastaneye gittik hemen kalp atışı yok haftaya gelin dedi gittik yine yok 9. haftada ayrıntılı ultrasona girdim bebek 6 haftalık görünüyr dedi bir kaç hafta sonrada düşük gerçekleşti cok zordu sonra doktor 2 ay ara ver dedi 4 ay sonra tekrar hamile kaldım cünkü ilk düşükler normaldir dendi bu seferde ara ara lekeler geliyordu yine ters giden bir şey vardı kalp atışı yine yoktu ve bozulmuş gebelik dendi ve aldılar devlet hastanesinde oda 6 haftalık kalmıştı kese 10 haftalıktı nerdeyse geçen hafta genetik test verdik zeynep kamilde sonuçlar 1 aya cıkıyormuş kan pıhtılaşması olabilir diyo herkes ama bilmiyorum cevremde daha önce bu durumu yaşayan hiç yok o yüzden ne yapıcam bilmiyorum gercekten zor allah yardım etsin bu durumdakilere...
Merhabalar gecmis olsun bende 16 Ekim'de düşük yaptım 3 aylık bebeğimi ilk düştüğümdu 3.4 gün önce genetik pıhtılaşma testleri kromozon testleri verdim sonucu bekliyorum Aralık ayında çalışmalara devam edicem inşallah 🙏 iyi sonuçlar alırız bende büyük ihtimalle kan pıhtılaşma çıkacak gibi birdahaki gebelikde kan sulandırıcı iğne karından olcam.

Merhabalar gecmis olsun bende 16 Ekim'de düşük yaptım 3 aylık bebeğimi ilk düştüğümdu 3.4 gün önce genetik pıhtılaşma testleri kromozon testleri verdim sonucu bekliyorum Aralık ayında çalışmalara devam edicem inşallah 🙏 iyi sonuçlar alırız bende büyük ihtimalle kan pıhtılaşma çıkacak gibi birdahaki gebelikde kan sulandırıcı iğne karından olcam.
inşallah ikimiz içinde hayırlısı olsun

Merhaba aynı şeyleri yaşadım bana da ilkinde normal dediler ikinci kez de yaşayınca genetik test yaptırdık pıhtılaşma yok dedi doktor ama gebe kalırsam her ihtimale karşı kan sulandırıcı ilaç başlanacak çok zor bir durum gerçekten o kalp atışını duymayı o kadar çok istedim ki

Merhaba. Çok geçmiş olsun. Rabbim hayırlısıyla hayırlı vakitte nasip etsin sağlıklı gebelik ve doğum ❤️

Bizim 7 sene çocuğumuz olmadı. Doktorlar tüp bebek olmadan imkansız dedi. Tüp bebek denedik tutmadı. Nasip olmadı. Evliliğimden 7 sene sonra çörekotu kürü yaptım, eşimde başka bir kür yedi vesile oldu. Gebe kaldım.

Çörekotu kürü yumurtaların kaliteli olmasını sağlıyor düşüğe engel oluyor Allah'ın izniyle. Kuzenim de sizin dediğiniz gibi sürekli düşük yaşadı tedavi gördü yine olmadı çocuk. Benim yediğim kürü yapmak istedi ve nasip oldu. Belki size de bir umut olur.

Kürlerin tarifi ve yaşadıklarımız ayrıntılı şekilde, açtığım konuda yer alıyor. ❤️

Merhaba aynı şeyleri yaşadım bana da ilkinde normal dediler ikinci kez de yaşayınca genetik test yaptırdık pıhtılaşma yok dedi doktor ama gebe kalırsam her ihtimale karşı kan sulandırıcı ilaç başlanacak çok zor bir durum gerçekten o kalp atışını duymayı o kadar çok istedim ki
evet ikisinde de duymadık gercekten zor peki hamile kalmayı düşünüyor musunuz tekrar ne kadar zaman oldu testleri yaptıralı

Merhaba size doktor sonuçlar çıkana kadar korunma tavsiye etmedi mi 🙏🏻

Merhaba size doktor sonuçlar çıkana kadar korunma tavsiye etmedi mi 🙏🏻
Merhaba doktor tıbbi genetim.uzmani dedi bana sonuç çıkana kadar hamile kalma ki oona göre ilaç kullanılması gerekir ise eşinin ilaç başlanır sana şuan da kan sulandırıcı başlarız gebe kalınca sen sorun değil ama eşinde erkek bireyde sorun varsa sen gebe kalmadan onun da kan sulandırıcı vs kullanmasi gerekebilir gibi konuştu yoksa ben bu ay çalışmalara başlardım ama sonucu beklioz zaten benim 40 gün oldu düşük yapali

X