- 28 Haziran 2022
- 776
- 163
- 27
-
- Konu Sahibi Meyremasya
Amin inşallahDoğru bende öyle hissediyordum oğlum kuvezden çıkıp eve geldi ona rağmen hala anne olmuş gibi hissetmekte zorluk çektim. Asla anne olamayacağım hissi hep benimleydi hala 2. Bir çocuğum olurmu ne yaşarım bilmiyorum devamlı düşük yapan biri olarak bu psikolojiyi aşmak çok güç.
İnşallah rabbim isteyen herkese tez zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin
Aynen öyle gidin konuşun anlatın inşallah bulursunuz. Ne demek. İlla aldıracak mısınız kesin miAllah razı olsun tek temmennim duam gerçekten bu halden anlayan Bi doktora denk gelmek ama bilinclendim gerekirse tek tek devlet hastanelrine gidicem
Ben biraz daha bekleyecegim bu ayın ortalarına kadar artık olmazsa kabullenmekten başka çare yokAynen öyle gidin konuşun anlatın inşallah bulursunuz. Ne demek. İlla aldıracak mısınız kesin mi
Doğunca belki iyi olur onu düşünün olmaz mı. Mesela ikili testte sıkıntılı diyorlar ama sonra iyi doğuyorlar öyle olma ihtimali olamaz mıBen biraz daha bekleyecegim bu ayın ortalarına kadar artık olmazsa kabullenmekten başka çare yok
Son adet tarihin 16 martti
Kesede bebek görünmüyor malesef inşallah Bi daha gittiğimde görürüz olursada içimde kurt olur tabi geriden gelmesi hayırlısı olsun artikDoğunca belki iyi olur onu düşünün olmaz mı. Mesela ikili testte sıkıntılı diyorlar ama sonra iyi doğuyorlar öyle olma ihtimali olamaz mı
Özür dilerim ben konuları karıştırdım yukarda da yanlış yazmışım çok özür diliyorum. Siz gidin güzel iyi doktor bulun devlette. Nerde oturuyorsunuzKesede bebek görünmüyor malesef inşallah Bi daha gittiğimde görürüz olursada içimde kurt olur tabi geriden gelmesi hayırlısı olsun artik
İstanbul Anadolu yakasindaÖzür dilerim ben konuları karıştırdım yukarda da yanlış yazmışım çok özür diliyorum. Siz gidin güzel iyi doktor bulun devlette. Nerde oturuyorsunuz
Araştırın iyice iğne isteyin hatta vermiyorsa başkasına gidin. Sürekli tekrar eden düşükte onların size yardım etmesi gerek ama niye öyle oldu bilmiyorum. Niğdede gayet iyi doktorlar devlet hastanesindekiler.İstanbul Anadolu yakasinda
İstanbulda yoğunluktan mi bilgisizlikten mi bende anlamadımAraştırın iyice iğne isteyin hatta vermiyorsa başkasına gidin. Sürekli tekrar eden düşükte onların size yardım etmesi gerek ama niye öyle oldu bilmiyorum. Niğdede gayet iyi doktorlar devlet hastanesindekiler.
Başından savuyor olabilirler uğraşmamak için. Burda konu açın kimse yok mu iğne veren doktor vardır koca İstanbuldaİstanbulda yoğunluktan mi bilgisizlikten mi bende anlamadım
Merhaba ne durumdasınız.((Ben bir ölü doğum ve 3 düşük yaşadım, şu an yaşayan çocuğum yok... 1 hafta önce kürtaj oldum. Sanki asla anne olamıcakmışım gibi hissediyor insan.bir sebep bulunamadı. En son parça aldılar yine sonuç bekliyorum
Merhaba ne durumdasınız .(Ben bir ölü doğum ve 3 düşük yaşadım, şu an yaşayan çocuğum yok... 1 hafta önce kürtaj oldum. Sanki asla anne olamıcakmışım gibi hissediyor insan.bir sebep bulunamadı. En son parça aldılar yine sonuç bekliyorum