Tekrarlayan düşükler sonrası sağlıklı bebek dünyaya getiren var mi

Doğru bende öyle hissediyordum oğlum kuvezden çıkıp eve geldi ona rağmen hala anne olmuş gibi hissetmekte zorluk çektim. Asla anne olamayacağım hissi hep benimleydi hala 2. Bir çocuğum olurmu ne yaşarım bilmiyorum devamlı düşük yapan biri olarak bu psikolojiyi aşmak çok güç.
İnşallah rabbim isteyen herkese tez zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin
Amin inşallah 🤲 sizin adınıza çok sevindim 💕 psikolojinizi toparlayin tekrar deneyin

Doğunca belki iyi olur onu düşünün olmaz mı. Mesela ikili testte sıkıntılı diyorlar ama sonra iyi doğuyorlar öyle olma ihtimali olamaz mı
Kesede bebek görünmüyor malesef inşallah Bi daha gittiğimde görürüz olursada içimde kurt olur tabi geriden gelmesi hayırlısı olsun artik

Kesede bebek görünmüyor malesef inşallah Bi daha gittiğimde görürüz olursada içimde kurt olur tabi geriden gelmesi hayırlısı olsun artik
Özür dilerim ben konuları karıştırdım yukarda da yanlış yazmışım çok özür diliyorum. Siz gidin güzel iyi doktor bulun devlette. Nerde oturuyorsunuz

Araştırın iyice iğne isteyin hatta vermiyorsa başkasına gidin. Sürekli tekrar eden düşükte onların size yardım etmesi gerek ama niye öyle oldu bilmiyorum. Niğdede gayet iyi doktorlar devlet hastanesindekiler.
İstanbulda yoğunluktan mi bilgisizlikten mi bende anlamadım

X