- 28 Haziran 2022
- 776
- 163
- 27
- Konu Sahibi Meyremasya
Kizlar psikolojim tamamen bozuldu bu 3.dusuk bana artik olmayacakmış gibi geliyor mucize gibi bu süreçlerden nasıl geçtiniz sonuca vardınız mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Genetik test yaptınız miKizlar psikolojim tamamen bozuldu bu 3.dusuk bana artik olmayacakmış gibi geliyor mucize gibi bu süreçlerden nasıl geçtiniz sonuca vardınız mi
Yaptım homozigot kan pıhtılaşması çıktı ama hemotolji doktoru bundan değildir dedi insanların %70 var bu mutasyondan kadın doğumcu ne aspirin nede iğne vermedi 12. Haftaya kadar veremeyiz dediGenetik test yaptınız mi
buna istinaden soruyorum, eşinizle akrabalık bağınız var mı yada bir kan uyuşmazlığı sorununuzYaptım homozigot kan pıhtılaşması çıktı ama hemotolji doktoru bundan değildir dedi insanların %70 var bu mutasyondan kadın doğumcu ne aspirin nede iğne vermedi 12. Haftaya kadar veremeyiz dedi
Sonuç ortada
Yok akraba değiliz benim A negatif eşimin 0 pozitifbuna istinaden soruyorum, eşinizle akrabalık bağınız var mı yada bir kan uyuşmazlığı sorununuz
kan uyuşmazlığı için baştan ilaç kullanmalıydınız doktorlar hiç mi bu konuda yardımcı olmadıYok akraba değiliz benim A negatif eşimin 0 pozitif
Kan pıhtılaşması çıkınca nasıl olmuyor benim ilk gebeliğimde düşük oldu kalbi durdu. Ben hiç test yaptırmadan iğne kullandım 6 aylık bebeğim varYaptım homozigot kan pıhtılaşması çıktı ama hemotolji doktoru bundan değildir dedi insanların %70 var bu mutasyondan kadın doğumcu ne aspirin nede iğne vermedi 12. Haftaya kadar veremeyiz dedi
Sonuç ortada
Size 3. Gebelikte iğne vermediler miBen bir ölü doğum ve 3 düşük yaşadım, şu an yaşayan çocuğum yok... 1 hafta önce kürtaj oldum. Sanki asla anne olamıcakmışım gibi hissediyor insan.bir sebep bulunamadı. En son parça aldılar yine sonuç bekliyorum
Bende anlamadim bugün you tube tsn Bi doktorun videosunu izledim mthfr faktörü düşük sebebi değil diyoKan pıhtılaşması çıkınca nasıl olmuyor benim ilk gebeliğimde düşük oldu kalbi durdu. Ben hiç test yaptırmadan iğne kullandım 6 aylık bebeğim var
Ah canım seni çok iyi anlıyorum inşallah bu günler arkada kalırBen bir ölü doğum ve 3 düşük yaşadım, şu an yaşayan çocuğum yok... 1 hafta önce kürtaj oldum. Sanki asla anne olamıcakmışım gibi hissediyor insan.bir sebep bulunamadı. En son parça aldılar yine sonuç bekliyorum
Nerde gittinizBende anlamadim bugün you tube tsn Bi doktorun videosunu izledim mthfr faktörü düşük sebebi değil diyo
Benim kafam allak bullak buradaki arkadaslarda aynı mutasyondan olanlara verilmiş benim gittiğim doktorlar vermedi bende anlamadim kime inanacağımi
Bi tane olsa onunla avunabiliyorsun ama böyle sanki hiç olamaycakmis gibiİki düşük yaptım sonra bir sağlıklı doğumum oldu erken doğum baya riskli geçti . Oğlumdan sonra bir düşük daha yaptım Allah yardımcınız olsun çok yorucu zor bir süreç yeniden bebek istemeye korkuyor insan
Testlerimi zeynep kamilde yaptım oradaki doktor düşükten kaynaklı değil dediNerde gittiniz
Anlıyorum sizi bide artık özellerede güç yetmiyor. Devlette gidip doğuracaksınız allah yardımcınız olsun. Devlette kolaylıklar versin. Ne diyim çok zor.Testlerimi zeynep kamilde yaptım oradaki doktor düşükten kaynaklı değil dedi
Kartal lütfü kirdara gittim iki tane kadın dogumcu değiştirdim birde hematolojiye gittim orda
Maddi durumumuzda iyi değil ozelede gidemedik
Doğru bende öyle hissediyordum oğlum kuvezden çıkıp eve geldi ona rağmen hala anne olmuş gibi hissetmekte zorluk çektim. Asla anne olamayacağım hissi hep benimleydi hala 2. Bir çocuğum olurmu ne yaşarım bilmiyorum devamlı düşük yapan biri olarak bu psikolojiyi aşmak çok güç.Bi tane olsa onunla avunabiliyorsun ama böyle sanki hiç olamaycakmis gibi
Allah razı olsun tek temmennim duam gerçekten bu halden anlayan Bi doktora denk gelmek ama bilinclendim gerekirse tek tek devlet hastanelrine gidicemAnlıyorum sizi bide artık özellerede güç yetmiyor. Devlette gidip doğuracaksınız allah yardımcınız olsun. Devlette kolaylıklar versin. Ne diyim çok zor.