Tekrarlayan düşükler sonrası sağlıklı bebek dünyaya getiren var mi

Meyremasya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2022
776
163
27
Kizlar psikolojim tamamen bozuldu bu 3.dusuk bana artik olmayacakmış gibi geliyor mucize gibi bu süreçlerden nasıl geçtiniz sonuca vardınız mi:KK43:

Yaptım homozigot kan pıhtılaşması çıktı ama hemotolji doktoru bundan değildir dedi insanların %70 var bu mutasyondan kadın doğumcu ne aspirin nede iğne vermedi 12. Haftaya kadar veremeyiz dedi
Sonuç ortada
buna istinaden soruyorum, eşinizle akrabalık bağınız var mı yada bir kan uyuşmazlığı sorununuz

Benim ilk düşüğümden sonra kan uyuşmazlığı iğnesi vuruldum
İkincisinde kanamam oldu igne vuruldum bebeğin kalbi durdu kürtajdan sonra iğne vuruldum
Bundanda kanamam oldu iğne vuruldum başka tedavisi var mi

Ben bir ölü doğum ve 3 düşük yaşadım, şu an yaşayan çocuğum yok... 1 hafta önce kürtaj oldum. Sanki asla anne olamıcakmışım gibi hissediyor insan.bir sebep bulunamadı. En son parça aldılar yine sonuç bekliyorum

Yaptım homozigot kan pıhtılaşması çıktı ama hemotolji doktoru bundan değildir dedi insanların %70 var bu mutasyondan kadın doğumcu ne aspirin nede iğne vermedi 12. Haftaya kadar veremeyiz dedi
Sonuç ortada
Kan pıhtılaşması çıkınca nasıl olmuyor benim ilk gebeliğimde düşük oldu kalbi durdu. Ben hiç test yaptırmadan iğne kullandım 6 aylık bebeğim var

Kan pıhtılaşması çıkınca nasıl olmuyor benim ilk gebeliğimde düşük oldu kalbi durdu. Ben hiç test yaptırmadan iğne kullandım 6 aylık bebeğim var
Bende anlamadim bugün you tube tsn Bi doktorun videosunu izledim mthfr faktörü düşük sebebi değil diyo
Benim kafam allak bullak buradaki arkadaslarda aynı mutasyondan olanlara verilmiş benim gittiğim doktorlar vermedi bende anlamadim kime inanacağımi

Ben bir ölü doğum ve 3 düşük yaşadım, şu an yaşayan çocuğum yok... 1 hafta önce kürtaj oldum. Sanki asla anne olamıcakmışım gibi hissediyor insan.bir sebep bulunamadı. En son parça aldılar yine sonuç bekliyorum
Ah canım seni çok iyi anlıyorum inşallah bu günler arkada kalır
İnşallah sonucun iyi gelir

Bende anlamadim bugün you tube tsn Bi doktorun videosunu izledim mthfr faktörü düşük sebebi değil diyo
Benim kafam allak bullak buradaki arkadaslarda aynı mutasyondan olanlara verilmiş benim gittiğim doktorlar vermedi bende anlamadim kime inanacağımi
Nerde gittiniz

İki düşük yaptım sonra bir sağlıklı doğumum oldu erken doğum baya riskli geçti . Oğlumdan sonra bir düşük daha yaptım Allah yardımcınız olsun çok yorucu zor bir süreç yeniden bebek istemeye korkuyor insan

İki düşük yaptım sonra bir sağlıklı doğumum oldu erken doğum baya riskli geçti . Oğlumdan sonra bir düşük daha yaptım Allah yardımcınız olsun çok yorucu zor bir süreç yeniden bebek istemeye korkuyor insan
Bi tane olsa onunla avunabiliyorsun ama böyle sanki hiç olamaycakmis gibi

Testlerimi zeynep kamilde yaptım oradaki doktor düşükten kaynaklı değil dedi
Kartal lütfü kirdara gittim iki tane kadın dogumcu değiştirdim birde hematolojiye gittim orda
Maddi durumumuzda iyi değil ozelede gidemedik :KK43:
Anlıyorum sizi bide artık özellerede güç yetmiyor. Devlette gidip doğuracaksınız allah yardımcınız olsun. Devlette kolaylıklar versin. Ne diyim çok zor.

Bi tane olsa onunla avunabiliyorsun ama böyle sanki hiç olamaycakmis gibi
Doğru bende öyle hissediyordum oğlum kuvezden çıkıp eve geldi ona rağmen hala anne olmuş gibi hissetmekte zorluk çektim. Asla anne olamayacağım hissi hep benimleydi hala 2. Bir çocuğum olurmu ne yaşarım bilmiyorum devamlı düşük yapan biri olarak bu psikolojiyi aşmak çok güç.
İnşallah rabbim isteyen herkese tez zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin

Anlıyorum sizi bide artık özellerede güç yetmiyor. Devlette gidip doğuracaksınız allah yardımcınız olsun. Devlette kolaylıklar versin. Ne diyim çok zor.
Allah razı olsun tek temmennim duam gerçekten bu halden anlayan Bi doktora denk gelmek ama bilinclendim gerekirse tek tek devlet hastanelrine gidicem

X