Tekrarlayan düşükler ile ilgilenen iyi bir doktor arıyorum yardımcı olur musunuz

Bluegreenworld

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2022
1.240
298
Merhabalar. 3 tane kaybım var. İlk ikisini de kalp atışı hiç olusmamisti. İkinciden sonra trombofoli panelimde kan pıhtılaşması çıktı. 3. Hamileliğimde iğne kullanmama rağmen kalp atışı oluşup durdu. Çok detaylı araştırma yapılması gerekiyor. Ve ben çok yoruldum kendim araştırmaktan,sürekli internette gezmekten... Bir doktorun beni bütün detaylarıyla yönlendirmesini istiyorum.

Merhabalar. 3 tane kaybım var. İlk ikisini de kalp atışı hiç olusmamisti. İkinciden sonra trombofoli panelimde kan pıhtılaşması çıktı. 3. Hamileliğimde iğne kullanmama rağmen kalp atışı oluşup durdu. Çok detaylı araştırma yapılması gerekiyor. Ve ben çok yoruldum kendim araştırmaktan,sürekli internette gezmekten... Bir doktorun beni bütün detaylarıyla yönlendirmesini istiyorum.
Canım benim 5 düşük var ilki cahilliğime geldi 850 değerle öğrenmiştim sağlık ocağı doktoru araya on günlük bayram giriyor diye bayramdan sonra git şimdi görünmez dedi aradan 10 gün geçti parça şeklinde düştü diğer üçü kimyasal oldu bir de boş gebelik yaşadım kese var bebek yoktu kürtaj oldum bunların hepsi hep 3 5 ay arayla oldu evliliğim ilk üç yılında Şuan 5 senelik evliyim doktorlar hep sağlıksız gebelik dene sağlıklı olur dediler genetik testler falan yaptık sadece risksiz iki genimde pıhtılaşma çıktı bu da sorun değil dediler neyse son bir senedir gebe de kalamadım geçen sene eylülde rahim filmi çektim bu arada daha önce ısrarlarıma rağmen çekmiyordu kendi doktorum gerek yok işte bak gebe kalıyorsun derdi neyse tayinim doğuya çıktı burda cektırdım geçen sene Eylül ayıyfı doktor gayet iyi dedi neyse bende aradasın yirmi gün geçti bi bakayım görseline dedim filmin bi baktım bariz t rahim bu sonra başka doktorlara attım baktılar t rahim histeroskopi dediler geçen sene şubat ayında Adana’da Prof Bülent Haydar Dedeoğluna gittim düşüklerinin sebebi budur bebeğin tutunacak yeri yok dedi hatta bu rahimle gebe kalman mucize olmuş dedi ve histeroskopi ameliyatı oldum düzeltti iki ay korun dene dedi hatta ben artık tüp düşünüyorum deyince sen tüp bebek hastası değilsin dene olur bebeğin dedi iki üç aydır deniyoruz bakalım olacak mı yoksa artık tüp yaptıracam yaşım 34 tüm değerlerimiz elimizde benimde iyi hatta yaşıma göre amh çok iyi 3.06 amh değerim durumum böyle

Detaylı araştırma diye bişey de yok bi genetik test var birde eşin sperm testi ve sperm dna hasarı testi var ondan yaptırsın sende rahim filmi çektirmediysen çektir başka da yapacak bişey kalmıyor ben hiç kalp ayısı dahi almadım bakalım kışa kadar deneyecem olmazsa tüp düşünüyorum artık daha önce hiç ilaç tedavisi de görmedim bu önümüzdeki ay onu denemeyi düşünüyorum bakalım

Doktor konusunda kesinlikle tek doktorla yetinme bana rahim filmi çeken doktor bilemedim düşün ben görünce bu t rahim dedim yani bazı doktorların da bişeyden anladığı yok en son gittiğim Adana’daki doktor mükemmel zaten profesör kendisi onu önerebilirim özel kliniği var

Doktor konusunda kesinlikle tek doktorla yetinme bana rahim filmi çeken doktor bilemedim düşün ben görünce bu t rahim dedim yani bazı doktorların da bişeyden anladığı yok en son gittiğim Adana’daki doktor mükemmel zaten profesör kendisi onu önerebilirim özel kliniği var
Katılıyorum doktorlarin birçoğu maalesef bişey anlamıyorlar ben ikinci düşükten sonra iki doktora da rahim filmi cektireyimmi dedim ikisi de pıhtılasma var gerek yok dedi sperm DNA vs yapıyım mi dedim gerek yok gebe kalıyorsun zaten dedi. Bı tanesine sabah hazırlıklı gittim kesin rahim filmi cektircem diye beni vazgeçirdi. İğne de kullandım etki etmedi demekki pıhtılasma değilmiş... Bende uzun zamandır arayistaydim Yasemin hocayı taniyorm Instagram dan kendisi çok başarılı. Bugün birkaç sitede de özellikle onun adını verdiler. Kendisi tüp bebek uzmanı doçent. Büyük ihtimalle tercihim o olacak. Bakalm hayırlısı olsun inşallah sağlıkla gebe kaliriz

Katılıyorum doktorlarin birçoğu maalesef bişey anlamıyorlar ben ikinci düşükten sonra iki doktora da rahim filmi cektireyimmi dedim ikisi de pıhtılasma var gerek yok dedi sperm DNA vs yapıyım mi dedim gerek yok gebe kalıyorsun zaten dedi. Bı tanesine sabah hazırlıklı gittim kesin rahim filmi cektircem diye beni vazgeçirdi. İğne de kullandım etki etmedi demekki pıhtılasma değilmiş... Bende uzun zamandır arayistaydim Yasemin hocayı taniyorm Instagram dan kendisi çok başarılı. Bugün birkaç sitede de özellikle onun adını verdiler. Kendisi tüp bebek uzmanı doçent. Büyük ihtimalle tercihim o olacak. Bakalm hayırlısı olsun inşallah sağlıkla gebe kaliriz
Canım aynılarını da bana da söylediler bende onları dinleyip çekmedim 5 düşükten sonra çekmiş oldum sen başka doktora git direk rahim filmi istiyorum de bak düşüğü olmadığı halde yeni olduğu halde çektiren insanlar var riske atma dinleme onları aynen araştır git film mutlaka çektir

Merhaba geçmiş olsun.. bende çok benzer şeyler yaşadım 6 kimyasal 1 boş gebelikten kürtaj oldum . Bursaya yerleştik 1 yıl önce tekrar doktor arayışına girdik benzer durumlar yaşayan tanıdıklar vardı onlar bize Dr önerdi . Şuan 2 tane çocukları var .
Prof. Dr Melih Atahan Güven . Lohusa filmini izlediysen ordaki dr gupse özayın gerçekten doğum doktoru ve daha bisürü ünlünün (özge özpirinççi, kıvanç tatlıtuğun eşinin vs ) ama biz giderken bunları bilmiyorduk sonradan sayfasını inceleyince gördüm . Bize genetik tahlil yaptı 3 ay sonra çıktı hatta dediki bu tahlillerin üsütüne daha yok ne varsa çıkacak , rahim filmi eşimin spermi vs . Hiç bir sorun çıkmadı sonuçlarda . Aşılama önerdi onu yaptık bakalım beklemedeyiz şuan. Ben doktorumu çok sevdim çok ilgili çok rahat çok profesyonel imkanın varsa deneyebilirsin çünkü biraz masraflı oluyor 🫣🫠 yeterki sonuç alalım borç ödenir diyerek çıktık bu yola hakkımızda hayırlısı olsun .

Merhabalar
Ben de sizin gibiyim
5 doğal gebelik hepsi kürtaj 2 aylık
1 kimyasal
İlk ikisinde kalp atışı hiç duyulmadı gelişimi durdu
Sonra genetik testler rahim filmi tüp bebek hormon testleri
Diğer 3 ünde iğne ilaç ne varsa hepsini kullandık hepsinin kalbi duyuldu ama 7. Haftalarda kalbi gelişimi durdu

Sebep ise hala net bişey yok

Yumurta rezervim kötü durumda yumurtam kalitesiz olduğu için Bi ihtimal Bi kaç Dr m da rahim gebelik ilerledikçe kalınlaşmadı için olduğunu söylüyor

Yaşım 34 zaman geçiyor adetlerim düzensiz

Merhabalar
Ben de sizin gibiyim
5 doğal gebelik hepsi kürtaj 2 aylık
1 kimyasal
İlk ikisinde kalp atışı hiç duyulmadı gelişimi durdu
Sonra genetik testler rahim filmi tüp bebek hormon testleri
Diğer 3 ünde iğne ilaç ne varsa hepsini kullandık hepsinin kalbi duyuldu ama 7. Haftalarda kalbi gelişimi durdu

Sebep ise hala net bişey yok

Yumurta rezervim kötü durumda yumurtam kalitesiz olduğu için Bi ihtimal Bi kaç Dr m da rahim gebelik ilerledikçe kalınlaşmadı için olduğunu söylüyor

Yaşım 34 zaman geçiyor adetlerim düzensiz
Canım folbiol hiç denedinmi acaba

Tüp bebek sürecinde denedim sonrasında da kullandım ancak gebelikler doğal oldu o sürede de kullanmadım normal folik asit verdiler hep

X