tekrarlayan düşük

devrimmreis37

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2008
6
0
86
45
Kastamonu
mrb arkadaşlar 2,5 yıllık evliyim. ve 29yaşındayım. geçensene 2,5 aylık bebeğimi kürtajla aldılar. ölmüş diye. 2 hafta kadar öncede 7 haftalık bebeğimi düşük sonucu kaybettim. Tekrarlayan düşüklerin nedeni ne olabilir. Yada ne olur bana acilen Ankarada tavsiye edebileceğiniz prof. ismi verebilirmisiniz. çok acil ama ne olur bir sürü tahlil yaptırmam gerekiyomuş sanırım. iyibirini bulmam lazım

canim oncelikle cok uzuldum gecmis olsun benimde cok oldu dusuk allah yardimcimiz olsun ne testlerden gectim halada devam ediyor tabi hersey allahin elinde olduktan sonra olur umarim ayni aciyi birdaha yasamazsin sormak istedigin birsey olursa cekinmeden sorabilirsin saglicakla kal

guzelim bende 3 dusuk yapti 9 .7 .8 haftaliklardi. ben de senin gibi kafaya taktim cok kotuydum. simdi hala bebegim yok . ama dusuk nedeni bulundu kan pihtilasmasi varmis. butun testleri oldum. doktor dediki kanin duzenli vucudunda dolasmadigindan beben beslene miyo ve dusuyo dedi . ilk bebegim olmustu kurtaj oldum digerleri kendi kendine dustu. simdi hamile kalinca igne yapacaklar gunluk doguma kadar. seninkide muhtemelen kan pihtilasmasi ola bilir. doktor dediki bi cicegi dusun ona su veriyosun ama bi dalina su gitmiyo ve o dal kuruyup dusuyo yada karninda oluyo dedi kafama yatti yani. ALLAH acil sifalar versin insallah bu kez bebegini kucagina alirsin . kib.

Son düzenleme:
yazmayi unuttum. bu arad a folik asit almayi unutma bebek yapmadan 6 ay once bu folik asit kullanilmaya baslaniyor.

MRB SILA BENDEDE KAN PIHTILAŞMASI VAR SENİN TEST SONUCUNDA NE YAZIYOR BİLGİ VEREBİLİRMİSİŞN ACABA BANA BENİMKİNDE MTHFR C667T HETEREZİGOT MTHFR A1298 C HETEREZİGOT FAKTOR V LEIDEN NORMAL YAZIYORDU DÜŞÜK DÜZEYLİ BİR PIHTILAŞMA DEDİ BİLİDİĞİM KADARIYLA HAMİLE KALIP KALP ATIŞI ALINCA HEMEN İĞNE KULLANILIYOR DOKTOR BANA ÖNCESİNDE İLAÇ KULLANMANA GEREK YOK DEDİ AMA BENİM 3 DÜŞÜĞÜM OLDU HİÇBİRİNDE KALP ATIŞI ALMADIM HEP KESE BOŞTU boshayallersmile

merhaba bende 1 yıllık evlıyım ama bu 1 yılı gelınde bana sorun ahh ahhh. ılk hamıleleıgım ıkızdı 2,5 aylıkken gıttı kurtaj . 2, hamılelıgım 4 aylık tektı gıttı kurtaj . ve malesef kan pıhtılaşması . ya bırır bana bende kan pıhtılaşmasıydım ama bebegım var desın . sımdı dostınex ılacını kullanıyorum bunu kullanan varmı

arkadaşım kan pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanına girersen sorularının cevabını alacaksın eminim... çünkü orda hepimiz aynı durumdayızzz ve emin ol bir sürü arkadaşımızda bebeklerini kucakladı.... bir çoğununda gebelikleri çok sağlıklı devam ediyor....

ankarada gazi üniversitesinde Ahmet Erdem yada Mehmet erdem 'e gidebilirsin.... hacettepe üniversitesinde Sinan Beksaç ismini çok duydum Lütfü ÖNDEROĞLU bide bunları değerlendirebilirsin....

ii ğünler ben de 2,5 aylık ikiz düşük yaptım be hala 48 gündür lanamam yok yardımmm nolur

eger düşük yapıpta kürtaj olmadıysan ve parça düşürmediysen bu tehlikeli olabilir çok geçmiş olsun ayrıca bende düşük yapalı 10 gün oldü ve 2. düşüğüm çok geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…