Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

slm kızlar ben 1 yıllık evliyim 3 düşük oldu en son hamile kaldım gerçekten çok sevindim :gitme: gitmesin diye herşeyi yaptım onunda kalp atımları yoktu 3 aylıkken aldırmak zorunda kaldım lütfen yardım edin bana ne yapacam bilmiyorum ve çok üzülüyorum artık hayattan bir tad almıyorum yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum kızlar benneyaptımki

Çok geçmiş olsun canım, bizlerde benzer durumlar yaşadık en önemlisi bunun neden oldugunu araştırmaya başlamandır . bunları araştırmadan tekrardan hamile kalma derim ben genellikle kan pıltılaşması çıkıyor ama bunu bilmen içinde araştırma hastanesine gidip bazı testleri yaptırman gerekiyor . eger daha önce 3 düşük yaptıgını söylersen zorluk çıkarmadan yaparlar bu testlerin hepsini sana canım. tekrardan çok geçmiş olsun en kısa zamanda tedavine başla canım

tşk canım rahim filminden korkuyorum doktorum kan pıhtılaşması olabilir diyor hamile kalırsan tekrar iğne tedavisine başlıyacam dedi çok üzülüyorum

slm kızlar ben 1 yıllık evliyim 3 düşük oldu en son hamile kaldım gerçekten çok sevindim :gitme: gitmesin diye herşeyi yaptım onunda kalp atımları yoktu 3 aylıkken aldırmak zorunda kaldım lütfen yardım edin bana ne yapacam bilmiyorum ve çok üzülüyorum artık hayattan bir tad almıyorum yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum kızlar benneyaptımki

canım.öncelikle hoşgeldin.bende 1,5 yllık evliyim ve 3 kürtajım var.durumumuz tıpa tıp aynı canım.seni çok çok iyi anlıorum.öncelikle buraya gelmekle çok doğru yaptın.burda çok iyi arkadaşlıklar oluo.dertlerimize derman oluyoruz.

canım asnil in dediği gibi ilk önce genetik dahil bütün testlerini yaptırmalısın.rahim filmi en son yapılcak şey.oda testlerinde bişi çıkmazsa isteğinle yaptırabilirsin.

ben 3. düşükten sonra hepsini yaptırdım.ama testlerini yaptırmadan sorunu anlamadan hamile kalma derim

bu ay 4. bebeği denicez aallahın izniyle ve bu geebelikte seninde dediğin gibi kan sulandırıcı iğnelere başlıca zbenimde tek umudum bu.

canım allah kolaylık versin hepimize.

ne güzel dileklerde bulunuosun arkadaşım :D nasılsın bugün

iyiyim arkadaşım sanki birazdaha hava kırılmış burda biraz daha sıcak , hava ısındıkçada ben iyi oluyorum bende:)

geceleri bugunlerde uyuyamıyorum nedense farkında olmadan heyecanmı yapıyorum ne :)

beklemedeyim bende gel teskere gel :))))

senin bittimi adetin canım . bırakcakmısın sonrasında sende korunmayı :CüvCüv:

iyiyim arkadaşım sanki birazdaha hava kırılmış burda biraz daha sıcak , hava ısındıkçada ben iyi oluyorum bende:)

geceleri bugunlerde uyuyamıyorum nedense farkında olmadan heyecanmı yapıyorum ne :)

beklemedeyim bende gel teskere gel :))))

senin bittimi adetin canım . bırakcakmısın sonrasında sende korunmayı :CüvCüv:

canım benim bende güneşi görünce acayip mutlu olurum sıcağı severim :D:D:D
kesin heycandan uykun kaçıodur.ama ne yapıos çok takmıos.ascıkda kendimizi kandırıoz tabi olursa :D

bitti adetim canım çok şükür.çalışmalar başlıcam bu ay ama yumurtlama dönemimimi her ay bilirdim.
bu ay geç adet oldum.şaşıırmıştır die düşünüom.ne zaman yumurtlucaksam :(

canım benim bende güneşi görünce acayip mutlu olurum sıcağı severim :D:D:D
kesin heycandan uykun kaçıodur.ama ne yapıos çok takmıos.ascıkda kendimizi kandırıoz tabi olursa :D

bitti adetim canım çok şükür.çalışmalar başlıcam bu ay ama yumurtlama dönemimimi her ay bilirdim.
bu ay geç adet oldum.şaşıırmıştır die düşünüom.ne zaman yumurtlucaksam :(

bence sen işi garantiye al o zaman birgün dolu birgün boş çalışmalara devam:hulya:

bende dedigin gibi kafama takmamaya çalışıyorum, heyecanımı azaltmaya çalışıyorumkaydirigubbakcemile3

bence sen işi garantiye al o zaman birgün dolu birgün boş çalışmalara devam:hulya:

bende dedigin gibi kafama takmamaya çalışıyorum, heyecanımı azaltmaya çalışıyorumkaydirigubbakcemile3

acaba hergün mü çalışalım yoksa dediğin gibi bi dolu bi boş mu .hangisi daha verimli olur yaaaaaaaaaaaaa

acaba hergün mü çalışalım yoksa dediğin gibi bi dolu bi boş mu .hangisi daha verimli olur yaaaaaaaaaaaaa

benim doktorumun dedigi canım bir dolu bir boş olarak yapmakmış en verimli olanı çünkü zaten spermlerin rahimde yaşama zamanı en az 36 en fazla 72 saatmiş yani sen diger gün ilişkiye girmesende bir önceki ilişkiden içinde kalan sipermler oluyor canım. ve bir gün arayla ilişkiye girmek daha kaliteli sperm üretilmesine vesile oluyormuş. hadi bakalım rast gele:roflol:

benim doktorumun dedigi canım bir dolu bir boş olarak yapmakmış en verimli olanı çünkü zaten spermlerin rahimde yaşama zamanı en az 36 en fazla 72 saatmiş yani sen diger gün ilişkiye girmesende bir önceki ilişkiden içinde kalan sipermler oluyor canım. ve bir gün arayla ilişkiye girmek daha kaliteli sperm üretilmesine vesile oluyormuş. hadi bakalım rast gele:roflol:

taamam tatlım anlaşılmıştır.29 unda başlıos :D çok yoğun olcek çoooookk:roflol:

merhaba kızlar.maalesef benimde başımdan geçen iki düşük var.ben özel hastanede çalışıyırum bütün testleri yaptırdım. kromozom analizide dahil hepsi temiz çıktı. smear yaptırmadım ama. size sorum smear yaptırmam gereklimi. Dokorum benden böyle bişiy istemedi

merhaba kızlar.maalesef benimde başımdan geçen iki düşük var.ben özel hastanede çalışıyırum bütün testleri yaptırdım. kromozom analizide dahil hepsi temiz çıktı. smear yaptırmadım ama. size sorum smear yaptırmam gereklimi. Dokorum benden böyle bişiy istemedi

hoşgeldin canım.smear ı bilmiorum.ama testler yapıldıktan sonra kendi isteğiyle veya doktorun isteğiyle rahim filmi çektiren var.benimde 3 düşüğüm var.bende tüm testleri yaptırdım rahim filmi çektirmedim.smear ı ilk defa duyuorum.bi daha bbiş olduğunda da kan sulandırıcı iğne başlıcaz canım.

sana da çok geçmiş olsun.allah bi daha yaşatmasın

günaydın canlarım..hayırlı cumalar hepinize..bu aralar yoğınum kızlar arkadaşım izne ayrıldı tek kaldım...çarşambadan itibarende ben ayrılacağım izne 10 gün kadar...

asnil katılıyorum sana canım en doğrusu bu :))

Back