yeliz seninde gözün aydın olsun güle gle büyüt oğlunu, çok geçmiş olsun allah şifa versin oğluşuna...
merhaba teyzelerim ben 21 mart saat 11.02 de dünyaya geldim adımı batuhan koydular:)) annemde bende çok iyiyiz acele edip 10 gün önce geldim anneme babama herkese süpriz yaptım oleeeeeeeeeeeey:)))
slm kızlar işten ayrılınca evdede int olmayınca giremedim ben 2 martta doğum yaptım herşey yolunda çok şükür iyiyiz tek sorun oğlumda kasık fıtığı oldu ona canım çok sıkkın
tualina canım gözün aydın çok sevindim allah analı babalı büyütsün hepinizi öpüyorum
öncelikle tebrik ederim canım çok sevindim Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin minişini...
ben kullanıyorum canım heparin iğnesi gebelikbaşından beri doğuma bir ay kalana kadar da kullanıcam... korkma canım çok zor değil bir süre sonra alışıyorsun zaten...ilk aylar göbekten yap karnın çıkmaya başlayınca yapamıyorsun cünkü o zaman bacaklarından vurmaya başlarsın... hastaneden heyet raporu aldığında ssk karşılıyor çok cuzi bir fark ödüyorsun kutu başına o kadar... yine sormak istediğin bişey olursa cevaplarım canım....[/QUO
Tuğcal çok teşekkür ederim :13:cumartesi aldım iğneleri hastnede yaptırdım pazardan beri kendim yapıyorum şükürler olsun morarma yapıyor ama olsun şükür Allaha iğneden korkan kız kendine yapar oluyor evlat sabhibi olmak için dr. reçete ile aldım 10 günlük 1 kutu verdi ilk her 10 günde bir gitmek zorunda kalcam reçete için olsun çok şükür heyet raporu demişsin özel hastane heyet raporu ile kaç günlük verebiliyor ki
2 düşükten sonra inşaallh Allahım bize bağışlar her hayrıda şer her şer de bir hayır varmış ...
gelişmeleri anlatırım sen şuan kaç haftalık oldun ben 5 haftanın içindeyim
ayrıca adım aslı
merhabalar herkese bende 6 gün önce 5 haftalık bebişlerimi kaybettim evet düşük fakat benim ilk düşüğümdü yıkıldım evet ben bittimmm ...... sıkıntım şu bende pko var sanırım çünkü gittiğim bazı drlar kitabi boyutta var dediler bazıları hayır hayır gayet sağlıklısın dediler neyse ben bu drlara diyecek bişey bulamıyorum hamile olduğumu öğrenmeden önce gittiğim dr da evet sen pkosun adet ol 3 . günü gel dedi ama ne adeti olmadım meğer hamileymişim test yaptığımda 4. haftasıdaydı 5. haftada bebişlerimi kaybettim henüz sebebini bilmiyorum pazartes galiba sebebi söylenecek bu arada birsi kendisi düştü diğerininde kesesine zarar vermiş dedi dr. ben dr dan bi sürü test istiycem arkadaşlar çünkü eğer bende bu hastalık varsa tekrardan bi düşük gene gene olabilir ve ben buna dayanamam bende bilgilerinizi okuyup nasıl bi yol izlediğinizi gözlemleyeceğim önce rahatsızlığı belirleyip sonra onları aşmaya çalışacağım inşallah arkadaşlar ben şuan çok kötüyüm ama bigün inşallah güzel şeyler olacak ve bende anne olacağım bebeğime sarılacağım hep beraber inşallah......
Tuğcall merhaba arkadaşlar kimse yazmıyor artık ne oldu bir şey sormam gerekli kanı sulandırıcı iğneyi ilkini hastanede yaptırdım ondan sonrakilerini kendim yaptım ilk yaptığım morarma oldu ondan sonrakilerde ise hiç morarma olmadı çok dikkatli yapıyorum morarma olmaması normal mi anormal bir durum mu birde şırıngayı çekergen içinden iki üç damla çıkıyor iğnenin ucundan sizdede oluyormu arkadaşla
kızlar inanmıyorum ikinizi de doğum yaptıınız demek... maşallah darısı benim başıma insallah... allah evlatlarınızı sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin....
merhabalar herkese bende 6 gün önce 5 haftalık bebişlerimi kaybettim evet düşük fakat benim ilk düşüğümdü yıkıldım evet ben bittimmm ...... sıkıntım şu bende pko var sanırım çünkü gittiğim bazı drlar kitabi boyutta var dediler bazıları hayır hayır gayet sağlıklısın dediler neyse ben bu drlara diyecek bişey bulamıyorum hamile olduğumu öğrenmeden önce gittiğim dr da evet sen pkosun adet ol 3 . günü gel dedi ama ne adeti olmadım meğer hamileymişim test yaptığımda 4. haftasıdaydı 5. haftada bebişlerimi kaybettim henüz sebebini bilmiyorum pazartes galiba sebebi söylenecek bu arada birsi kendisi düştü diğerininde kesesine zarar vermiş dedi dr. ben dr dan bi sürü test istiycem arkadaşlar çünkü eğer bende bu hastalık varsa tekrardan bi düşük gene gene olabilir ve ben buna dayanamam bende bilgilerinizi okuyup nasıl bi yol izlediğinizi gözlemleyeceğim önce rahatsızlığı belirleyip sonra onları aşmaya çalışacağım inşallah arkadaşlar ben şuan çok kötüyüm ama bigün inşallah güzel şeyler olacak ve bende anne olacağım bebeğime sarılacağım hep beraber inşallah......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?