Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

ayyy ço sevindim maşallah bişey kalmamış artık... gerçi senin için bu günler zor geçiyordur dimi??? benim için sanki zaman durdu haftalar geçmiyor gibi geliyor... sezeryan mı olacaksın canım??? iğneleri kesti dr un dimi???

merhaba teyzelerim ben 21 mart saat 11.02 de dünyaya geldim adımı batuhan koydular:)) annemde bende çok iyiyiz acele edip 10 gün önce geldim anneme babama herkese süpriz yaptım oleeeeeeeeeeeey:)))

slm kızlar işten ayrılınca evdede int olmayınca giremedim ben 2 martta doğum yaptım herşey yolunda çok şükür iyiyiz tek sorun oğlumda kasık fıtığı oldu ona canım çok sıkkın
tualina canım gözün aydın çok sevindim allah analı babalı büyütsün hepinizi öpüyorum

yeliz seninde gözün aydın olsun güle gle büyüt oğlunu, çok geçmiş olsun allah şifa versin oğluşuna...

merhaba teyzelerim ben 21 mart saat 11.02 de dünyaya geldim adımı batuhan koydular:)) annemde bende çok iyiyiz acele edip 10 gün önce geldim anneme babama herkese süpriz yaptım oleeeeeeeeeeeey:)))

kızlar inanmıyorum ikinizi de doğum yaptıınız demek... maşallah darısı benim başıma insallah... allah evlatlarınızı sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin....

hayırlımolsun bebişleriniz allah analı babalı büyütsün evlatlarınızı.ve isteyen herkese nasipetsininşallah..nazlıcımsen neleryaptın senimerak ettimdoğrusu..

uzun bir aradan sonra tekrar bu sitede yazacağımı ummazdım kader ortakları tuğcal tualina bebekleriniz hayırlı uğurlu olsun banada hayırlı olur bebeğim dün bebek haberini alanlardanım bende heparin iğnesine başlatacak dr. korkuyorum biraz kullanan varmı aranızda arkadaşlar pahalı bir iğnemiş ssk karşılıyormu ne kadar fark ödüyorum bilen varsa paylaşırsa çok sevinirim ...

hepiniz allaha emanet olun bebeği olanlara Allah yardımcıları olsun inşallah sağsalim kucaklarına almayı nasip eder yarabbim

öncelikle tebrik ederim canım çok sevindim Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin minişini...
ben kullanıyorum canım heparin iğnesi gebelikbaşından beri doğuma bir ay kalana kadar da kullanıcam... korkma canım çok zor değil bir süre sonra alışıyorsun zaten...ilk aylar göbekten yap karnın çıkmaya başlayınca yapamıyorsun cünkü o zaman bacaklarından vurmaya başlarsın... hastaneden heyet raporu aldığında ssk karşılıyor çok cuzi bir fark ödüyorsun kutu başına o kadar... yine sormak istediğin bişey olursa cevaplarım canım....

merhabalar herkese bende 6 gün önce 5 haftalık bebişlerimi kaybettim evet düşük fakat benim ilk düşüğümdü yıkıldım evet ben bittimmm ...... sıkıntım şu bende pko var sanırım çünkü gittiğim bazı drlar kitabi boyutta var dediler bazıları hayır hayır gayet sağlıklısın dediler neyse ben bu drlara diyecek bişey bulamıyorum hamile olduğumu öğrenmeden önce gittiğim dr da evet sen pkosun adet ol 3 . günü gel dedi ama ne adeti olmadım meğer hamileymişim test yaptığımda 4. haftasıdaydı 5. haftada bebişlerimi kaybettim henüz sebebini bilmiyorum pazartes galiba sebebi söylenecek bu arada birsi kendisi düştü diğerininde kesesine zarar vermiş dedi dr. ben dr dan bi sürü test istiycem arkadaşlar çünkü eğer bende bu hastalık varsa tekrardan bi düşük gene gene olabilir ve ben buna dayanamam bende bilgilerinizi okuyup nasıl bi yol izlediğinizi gözlemleyeceğim önce rahatsızlığı belirleyip sonra onları aşmaya çalışacağım inşallah arkadaşlar ben şuan çok kötüyüm ama bigün inşallah güzel şeyler olacak ve bende anne olacağım bebeğime sarılacağım hep beraber inşallah......

:

canım merak etme bende ilk düşüğümde 6 haftalıkdı 11 haftada öğrenmiştim biir kadın trafik kazası geçirmiş gibi etkileniyor maalesef unutma herşey sende bitiyor ben 2 gebelikde de kötü sonuçlandı genetik bozukluk çıktı buyüzden ileri inceleme yapıldı eşim ile bana her şey temiz çıktı 3 tüp bebek yapmamak için denedik hakkımızda hayırlısı sonuçda doğal yoldan gebe kalabiliyorsun ona bak tahlillerinide yaptırırsan bir sorun kalmaz dr. memnun değilsen dr. değiştir kendi dr yönlendiririm sorunlu hastalara bakan bir dr. çok yoğun ama çok ilgili hizmet hast. sait halil istediği tahliler biraz fazla dışarıda yaptırırsan binlirayı geçer samatyada yaptırmıştım hemde güveniyor dr. genetiğini varana kadar incelet gerekirse sor hep sor beni doktorum bu günlere getirdi yoksa tüp bebek yaptıracaktım pgt ile sonuçta oda şans sırtımızı ALLAHIMIZA DAYADIK sende öyle yap şimdi iğne ile tedaviye başladık aspirin bendede pcos var faz değerlerim normal küçük pcos görünmüştü metformin (glugobaj850mg) kullanıyırom kolay gebe kalmayı sağlıyormuş unutma başımıza en kötü ne gelirse mutlaka olması gerekliymiş ki çok sonradan anlıyorsun 2 . düşükten sonra 8.ayımda kaldım tahliller ancak bitmişti uzun sürmesinin nedeni de yanlış teşhis yapıldı genetikçi tarafından merak etme herşey geçer biter ileride hatırlamıyorsun bile

Tuğcall merhaba arkadaşlar kimse yazmıyor artık ne oldu bir şey sormam gerekli kanı sulandırıcı iğneyi ilkini hastanede yaptırdım ondan sonrakilerini kendim yaptım ilk yaptığım morarma oldu ondan sonrakilerde ise hiç morarma olmadı çok dikkatli yapıyorum morarma olmaması normal mi anormal bir durum mu birde şırıngayı çekergen içinden iki üç damla çıkıyor iğnenin ucundan sizdede oluyormu arkadaşlar

canım merak etme aynı şeyleri bende yaşamıştım korkuyodum doktorumu arıyordum bir kaç damladan bişe olmaz morarma damara denk geliyor o yüzden oluyor önemli değil iki parmağının arasına alvur iğneyi inş allah bebeğinizi sağlıklıca kucağınıza almayı nasip eder... allaha emanet olun

canım geçmiş olsun evt araştırmalarını yap sakın ihmal etme ben ilk gittiğim dengesiz doktoru dinleseydim belkide gene sorunlar yaşayacaktım rabbime şükürler olsun şimdi bebeğim kucağımda kan pıhtılaşmasına kesinlikle baktır tavsiye istersen doktor ve hastane önerebilirim inş en kısa zamanda alırsı bebeğini kucağına

slm kızlar, naber nasılsınız bizden iyilik oğluşum 35 günlük oldu rabbim sonsuz kez şükür, herşey yolunda maşallah gaz sıkıntımız dışında , sizlerden naber, öüyoruz sizi...

çok sevindim iyi olmanıza canım bizdede aynı sıkıntı var gaz sıkıntısı ve uyku problemi rabbim önce bebeişlerimize sağlık sihat versin hepsi geçer. benim aşkım on gün önce kasık fıtığından ameliyat oldu öldüm bittim ama çok şükür geçti şimdi iyi rabbim başka hastalık vermesin inş.kendine iyi bak canım

mrhaba arkadaşlar ben özel birdrgittim ve rahim şeklibozukluğu var dedi ve hiç tahlillerimi istemeden ameliyatolmanlazım dedi.şimdiçapaya başladım bir sürü tahlillerfalan verildi. bunları yaptır gel kamerayla bakıcaz dedi bu histeroskopioluyor heralde. şekli bozukluğuyaşayan varmı .mu histeroskopi zor birşey mi ..sonuçlarım bu hafta çıkacak bir genetik tahlilimkaldı vermediğim..ne olur birşeyler deyin bana ...birde nazlı ne yapıyor .yazılarını göremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…