Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

yelizciğim park yatak, taşıma koltuğu ve arabasını ne marka aldın canım , ben kararsız kaldım...güle güle kullansın oğluşun cicilerini...

yeni yıl herkese sağlık,huzur,mutluluk getirsin allah herkesin muradını versin.
canım henüz arabasını filan almadım kıyafetlerini tamamladım diğerlerini yatağını taşıma koltuğu araba falan filan 32.haftada işten ayrılıcam ozman alıcam. bu arada sağol senin bebişte güle güle sağlıkla giyisin cicilerini...

Kızlar YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN.2011 hepimize uğur getirsin bu yıl her sey istediğimiz gibi olsun,sağlık sıhat mutluluk bütün güzellikler bizlerle olsun en güzelide sağlıklı bi bebek versin bu yıl RABBİM bize işallahhhhhhhhhhhhhhhhhh

slm canlarım, naber nasılsınız, kimseler uğramamış ela dışında...benden iyilik bir yaramazlık yok herşey yolunda rabbime şükür, lisans tamamlama okuyorum 2 haftadır onun sınavlarıyla uğraşıyorum bu hafta sonu bitecek inşallah...

iyi olmana sevindim yasemincim bende tüm testlerimi yaptırdım sonucunda hiç bişey çıkmadı prolaktin seviyem 35.4 biraz yüksek ama ilaçla inebiliyormuş(tedavisi var şükür)bide brucella vardı ama onada kimi dr düşüge neden diyo kimi ise düşükle alakası yok diyo prolaktinede söylenenler aynı kimse net bişey demiyo bende ikisinide halledip tekrar düşünücem bebek işallah,bunları halletmeden hamile kalmak istemiyorum zaten tedavi süresi 1 ay falanmış,yasemincim sendede bi sorun yoktu demi yani pıhtılaşma falan muhakkak söylemişindir canım ama kafam öyle karışıkki hatırlayamadım kusura bakma

elacığım bir an evvel sorunlarını halledip hamile kalırsın inşallah canım, bende düşük düzey pıhtılaşma çıkmıştı canım onun içinde iğne kullanıyoruz...

arkadaşlar herkese selam, umarım herkes iyidir uzun süredi steyi ziyaret etmiyoruz, ben 32.haftaya başladım dün kontrolüm vardı ama moralim çok bozuk doktorum bebeğin böbreğinden bitanesinde büyüme varmış çok ciddi bi büyüklik değilmiş ama takip edilcekmiş ve ben bunun nedenini anlyamadım ne doktorun söylediklerinden bişey anladım, nede internette okuduklarımdan anomali bi durumsa ben tüm incelemeleri 24 haftaya kadar yaptırdım herşey yolundaydı mükemmeldi 27.haftada şeker yüklemem yapıldı o biraz yüksek çıktı dikkat et dediler ettim, herşey mükemmelken detaylı ultrasonda böyle sorun çıkmazken bu haftada böyle bi sorunu anlamıyorum neden kaynaklandığınıda anlamadım kafam çok karışık ve moralim çokk bozuk...

yelizcim işallah hayırlısıyla yavrunu sağsalim kucana alırsın,,,bu konu hakkında bir bilgim yok ama işallah hersey senin istediğin gibi olur işallah bebeğin sğlıcakla doğar canım ALLAH büyük rabbim yar ve yardımcımız olsun

çok sağol canım rabbim hepimiz için hayırlı olanı nasip etsin inşallah...

günaydın hepinize canlarım ,1 haftadır evde yatıyorum diş eti iltihabı ve afttan, çok zor günler yaşadım ama şükür azaldı işe başladım buğün ...yelizciğim panik yapma canım bence başka drada git bakalım oda aynı şeyimi söyleyecek , bazı sıkıntılar oluyor anne karnında ama doğınca geçiyor canım inşallah onun gibi birşeydir...geçen cuma ankaradaydık hem dr kontrolümüzü olduk hemde alış veriş yaptık şükür tamamladık, odası halısı perdesi ve nevresim takımı kaldı onlarda biterse rahatlayacağım...hepinizi kocaman öpüyorum ...

çok geçmiş olsun canım iyi olmanıza sevindim, başka doktorlara gittim hepsi de takip edicez önemli birşey değil dedi ama benim içim genede rahat etmiyor... bu arada alış veriş bitmiş rabbim tamamına erdirir sağlıklıca inş. kullanmayı nasip eder... hepimize hayırlısını nasip etsin rabbim...

slm kızlar...neden kimseler uğramıyor artık topiğimize öksüz kaldı yaa..merak ediyorum ben hepinizi, bizden iyilik bir sıkıntı yok herşey yolunda şükür...

vay be topik nerdeyse ortadan kaldırılacak taaaa 5.sayfaya gitmiş herkez istediğine kavusunca geride kalanlar unutulmuş,,,,,tedavi sürecinde olan arkadaşlar nasıl yola devam ettiğinizi nler yaptığınızı paylaşsanız hamillelerde en azından bi slm verse güzel olurdu ama malesef,,,,,,heeeeee bu arada slm verenleri bu sözlerimin dışında tututyorum,,,,,,ALLAH gönlünüze göre versin

slm kızlar...neden kimseler uğramıyor artık topiğimize öksüz kaldı yaa..merak ediyorum ben hepinizi, bizden iyilik bir sıkıntı yok herşey yolunda şükür...

İyi olmanıza çok sevindim tualinacım,,,ALLAHIM bebeğinizi size bağışlasın işallah,,,ayrıca ben burayı hiç boş bırakmıyorum canım ama nereye kadar böyle devam edecek bilmiyorum

iyi olmanıza çok sevindim tualinacım,,,allahım bebeğinizi size bağışlasın işallah,,,ayrıca ben burayı hiç boş bırakmıyorum canım ama nereye kadar böyle devam edecek bilmiyorum
canlarım hepinizi çok özledim kusuruma bakmayın ne olur uzun zamandır giremiyorum işten ayrıldım evdeyim kayınvalidemler geldi işten güçten vakit bulamıyorum nasılsınız tualınacıım maşaallah ne kadar ilerlemiş seni hayal ettim kocaman göbüşlü olarak çokta sevindim başka neler var kızlar çiçek hamilemi elaezel sen nasılsın yelizciğim korkma cnm allahın izniyle bişi olmayacak sıra bana gelince korunmayı bıraktım ocaktan beri korunmuyorum henüz bebek yok histereskopi olmadım doktorlar yapmadı kahrengi akıntılarımı iltihap olarak değerlendirdiler hamile kalırsan geçer dediler geçen ay 10 gün adetim geçti 10 larca test yaptım çıkmadı kanda baktırdım 11 çıktı doktor döllenmiş yumurtan var dedi 2 gün sonra da adet oldum artık kısmet bakalım kızmayın lütfennnnnnnn ben sizi her ne kadar giremesemde hep takip ediyorum sizleri çok seviyorum hayırlı cumalar

kızlar herkese selamlar...uzan zamandır giremiyorum geçen ay yeni evime taşındım netim ancak dün bağlandı... aman hamileyken ev taşımak çok zor oluyormuş gerçekten.... oğlumda ben de çok iyiyiyiz şükürler olsun... artık hareketlerini de hissetmeye başladım dr umuz çok hareketli bir oğlun olacak senin işin zor diyor... ne zaman yatsam başlıyor kımıl kımıl bir oraya bir buraya geceleri zor uyuyorum walla... 2li 3 lü testimiz iyi çıktı ayrıntılı ultrasonumuz da temiz çıktı bu hafta şeker yüklemesi yapılacak o da iyi çıksın artık bitiyormuş testler... hazırlıklara başladı yavaştan... hatta annem sağolsun kıyafet alışverişini tamamladı gibi... biz ev aldık diye hiç masraf ettirmiyorlar sağolsunlar... bebek arabamızı da aldık... oda şimdilik yapmayı düşünmüyorum park yatak alıcak çünkü bizimle yatak odasında yatacak... seneye kışa alırız odasını dedik....
sizler nasılsınız bakalım yasemincim yelizcim artık son haftalardasınız ne güzel Allah bir avazda kurtarsın inşallah....

tuğçeciğim güle güle oturun eviizde inşallah canım, maşllah oğluşuna çok sevindim güzel haberlerine yesin onu teyzesi,31 marta gün aldık cnım allahın izniyle o gün kollarımda olacak yavrum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…