yelizciğim park yatak, taşıma koltuğu ve arabasını ne marka aldın canım , ben kararsız kaldım...güle güle kullansın oğluşun cicilerini...
slm canlarım, naber nasılsınız, kimseler uğramamış ela dışında...benden iyilik bir yaramazlık yok herşey yolunda rabbime şükür, lisans tamamlama okuyorum 2 haftadır onun sınavlarıyla uğraşıyorum bu hafta sonu bitecek inşallah...
iyi olmana sevindim yasemincim bende tüm testlerimi yaptırdım sonucunda hiç bişey çıkmadı prolaktin seviyem 35.4 biraz yüksek ama ilaçla inebiliyormuş(tedavisi var şükür)bide brucella vardı ama onada kimi dr düşüge neden diyo kimi ise düşükle alakası yok diyo prolaktinede söylenenler aynı kimse net bişey demiyo bende ikisinide halledip tekrar düşünücem bebek işallah,bunları halletmeden hamile kalmak istemiyorum zaten tedavi süresi 1 ay falanmış,yasemincim sendede bi sorun yoktu demi yani pıhtılaşma falan muhakkak söylemişindir canım ama kafam öyle karışıkki hatırlayamadım kusura bakma
yelizcim işallah hayırlısıyla yavrunu sağsalim kucana alırsın,,,bu konu hakkında bir bilgim yok ama işallah hersey senin istediğin gibi olur işallah bebeğin sğlıcakla doğar canım ALLAH büyük rabbim yar ve yardımcımız olsun
günaydın hepinize canlarım ,1 haftadır evde yatıyorum diş eti iltihabı ve afttan, çok zor günler yaşadım ama şükür azaldı işe başladım buğün ...yelizciğim panik yapma canım bence başka drada git bakalım oda aynı şeyimi söyleyecek , bazı sıkıntılar oluyor anne karnında ama doğınca geçiyor canım inşallah onun gibi birşeydir...geçen cuma ankaradaydık hem dr kontrolümüzü olduk hemde alış veriş yaptık şükür tamamladık, odası halısı perdesi ve nevresim takımı kaldı onlarda biterse rahatlayacağım...hepinizi kocaman öpüyorum ...
slm kızlar...neden kimseler uğramıyor artık topiğimize öksüz kaldı yaa..merak ediyorum ben hepinizi, bizden iyilik bir sıkıntı yok herşey yolunda şükür...
slm kızlar...neden kimseler uğramıyor artık topiğimize öksüz kaldı yaa..merak ediyorum ben hepinizi, bizden iyilik bir sıkıntı yok herşey yolunda şükür...
canlarım hepinizi çok özledim kusuruma bakmayın ne olur uzun zamandır giremiyorum işten ayrıldım evdeyim kayınvalidemler geldi işten güçten vakit bulamıyorum nasılsınız tualınacıım maşaallah ne kadar ilerlemiş seni hayal ettim kocaman göbüşlü olarak çokta sevindim başka neler var kızlar çiçek hamilemi elaezel sen nasılsın yelizciğim korkma cnm allahın izniyle bişi olmayacak sıra bana gelince korunmayı bıraktım ocaktan beri korunmuyorum henüz bebek yok histereskopi olmadım doktorlar yapmadı kahrengi akıntılarımı iltihap olarak değerlendirdiler hamile kalırsan geçer dediler geçen ay 10 gün adetim geçti 10 larca test yaptım çıkmadı kanda baktırdım 11 çıktı doktor döllenmiş yumurtan var dedi 2 gün sonra da adet oldum artık kısmet bakalım kızmayın lütfennnnnnnn ben sizi her ne kadar giremesemde hep takip ediyorum sizleri çok seviyorum hayırlı cumalariyi olmanıza çok sevindim tualinacım,,,allahım bebeğinizi size bağışlasın işallah,,,ayrıca ben burayı hiç boş bırakmıyorum canım ama nereye kadar böyle devam edecek bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?