günaydın kızlar...naber nasılsınız..hafta sonunuz nasıldı...
günaydın canım , iyiyiz işte diyelimde iyi olalım, valla ben hafta sonları daha çok yoruluyorum , kalk kahvaltı temizlik, pazara git , getir yıka yerleştir, öglen ve akşam için yemek yap , daha aklıma gelmeyen birçok şey ... akşamınada yorgun bir şekilde yat:)
keşke bugun pazar olsaydı işlerimi dün yapmıştım bugun dinlenirdimbayanssulusmile
sizler nasılsınız canlarımmmmm opuyorumnanaktan
çicekciğim çok geçmiş olsun eşine , buğün içinde kolay gelsin arkadaşım...asnilciğim aynen canım ya inan zaman yetmiyor artık,koşuşturmayla geçiyor hafta sonu bol bol gezdim tiyatroya gittik azcıkta temizlik yaptım :))
teşekkür ederim canım.en güzelini yapmışsın canım.az temizlik çok gezmeehakkediosunuz canım.dediğin gibi çalışan arkadaşlarım koşuşturuo o yüzden gezmeyide hakediosunuz canım.
yasemincim benim adet kanamam için ne düşünüosun.yukarıda yazmıştım.
canım okudum ama bişey gelmedi aklıma stresten olabilirmi çicekciğim...
aynen canlarım haftasonları gezmek lazım , haftaya hava güzel olursa yagmur falan olmazsa bende gezicem:) yok sadece temizlik yapmak isyan ediyorum burdan:)
ciçekçim ilaç kullanmışmıydın sen canım, eger kullandıysan ondan olabilir yada sitresten olabilir canım bozma moralini sorarsın doktoruna sonra olurmu unutma sor en iyisini o bilir.
canım,adet olmak için 1 kere içtm ama ilaç sayesinde olmadım.gelceğini ilacı içerkende belli etmişti.asnil küçücük bişi olsa kafama takılıo.bu ay benim için öenmli ya korkuorum galibaaa.
canım siresten olabilir kafanada takıyorsun ya ondan , bizlerin bu aylardan beklentileri yüksek ondan istesekte istemesekte sitres yapabiliyoruz işte .
git komşu gezmelerine azbiraz dedikodu yap:)))) rahatla , bir gastede okumuştum dedikodu yapmak rahatlatıyormuş ( işin şakası tabi) iki kelimenin belini kırın arkadaşlarla sitresini at. çal hareketli bir parca kimsede görmez nasılsa içinden geldigi gibi oyna :) arasıra ben yapıyorum çok rahatlatıyor . yada eski resimlerime bakıp gülüyorum ben:)))) hahaha ne kadarda komik çıkmışım diye:sm_cool:
GÜNAYDIN KIZLARRRRRRRRRRRRRRR
izmir bugun soguk , bir iki kere dışarı çıktım birtaraflarım dondu:) bu havalarda kendinize dikkat edim canlarım sıkı giyininopuyorumnanaktan
GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN CANIM,
bu aralar havalar soğuk canımcım.dikkat ediozsende iyi bak kendine hayatım:1hug:
iyi bakmaya çalışıyorum ama üşümüyorum desem yalan olur iş geregi arada dışarı çıkmam gerekiyor , bak lafını ederken bile üşüdüm:)
birde şu beklemek olmasa insan ister istemez merak ediyor , daha hiç belirtide yok vallahi
senin durumdan ne haber canımcım
öptüm şekerler sizleri
slm kızlar ancak gelebildim yoğunluktan ...naber nasılsınız benden iyilik dün akşam coraspirinede başladım folbiola ek olarak :)))
iiyii bakmaya devam canımmm
valla bende bekliorum işte adetim bitti sayılır.çalışmalar için bekliorum
günler çabuk geçsin dimiiiiiiiiiiiiiiii
hep beraber beklemedeyiz anlaşılan , sen ben yasemin :) beklemekte zormuş kız eyvahedigeldismile
Allahım güzel sonuçlar versin bizlere, şöyle saglıklı tatlı tatlı bebişler
slm kızlar ancak gelebildim yoğunluktan ...naber nasılsınız benden iyilik dün akşam coraspirinede başladım folbiola ek olarak :)))
evet canım bu aralar sakiniz zaten.azcık zaman geçsin bu topikte coşacaz gibi geliio.üçümüzde zamanı beklioz.sen başı çekiosun güzel haberler için :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?