- 1 Ocak 2022
- 14
- 6
- 6
- 25
- Konu Sahibi Sibellla333
-
Bakarlar bakmasına da doktorunuz şu kadar zaman sonra yaptırın demedi mi?Ben iki gün önce kürtaj oldum 10 gün sonra tıbbı genetiğe aldım eşimle acaba bakarlar mı
Trombofili paneli de bakıyorlar ve henüz gebelik hormonları etkin olduğu için farklı çıkabilir sonuçlar. Benim doktorum üç ay sonra gidin demişti bu şekilde uyarıp.Genetik değişmez ne zaman gitseniz bakarlar
Ben kadın doğuma ve genetige gitmiştim aynı gün.kadin dogumcu tahlillerin 3 ay sonra yapmak gerektiğini söyledi ama genetikci p gun yaptı eşimden ve benden kan aldilarTrombofili paneli de bakıyorlar ve henüz gebelik hormonları etkin olduğu için farklı çıkabilir sonuçlar. Benim doktorum üç ay sonra gidin demişti bu şekilde uyarıp.
Demek ki arkadasinkini de yapacaklar aynı gün. Ben doktorun tavsiyesine göre hareket etmiştim.Ben kadın doğuma ve genetige gitmiştim aynı gün.kadin dogumcu tahlillerin 3 ay sonra yapmak gerektiğini söyledi ama genetikci p gun yaptı eşimden ve benden kan aldilar
Benim de iki düşük var, pıhtılaşma çıktı. Rabbim hayırlısını versin hakkımızda.Bakalım bana 40 gün bekle dedi kadın doğumcu ama kontrole gitmişken şansımı deniyeceğim insan sabırsız oluyor merak ediyor benim kuzenimde iki düşük yaptı ondanda kan pıhtılaşmasına bağlı düşük oluyormuş bende ondan şüpheleniyorum bakalım yazarım buraya
Tekrar hamile kalırsam kan sulandırıcı iğne kullanacağım ama 19 ay geçti son düşükten hamile kalamadım. Şu an o araştırılıyor.Amin inşallah nerde umutla bekleyen varsa
Tedavi oluyor musunuz kan pıhtılaşmasından doktor süre verdi mi
Amin amin. Rabbim herkese hayırlı, sağlıklı evlatlar versin.İnşallah hamile kalıp bebeğinizi kucağınıza alırsınız
Ama yine de ben ve eşim akraba olmamiza karşın tasiyicilik paneli yaptirdik. Akrabalarda taşıyıcıligin denk gelme olasiligi daha fazla.Haklisiniz annem babam hatta ebem dedem bile akraba hatta ailede nerdeyse herkes akraba evliliği kuzen yani, onlarda bisey cikmadi şükür
Buna nerde baktirabiliriz ben mi esim mi yoksa ikimiz birden mi baktircaz ,bide Allah korusun böyle bisey varsa nasil bebek sahibi olabiliriz tup bebekle miAma yine de ben ve eşim akraba olmamiza karşın tasiyicilik paneli yaptirdik. Akrabalarda taşıyıcıligin denk gelme olasiligi daha fazla.
Örneğin sma taşıyıcıligi baktirabilirsiniz.
Sma testi saglik ocaklarinda bakiliyor ücretsiz.Buna nerde baktirabiliriz ben mi esim mi yoksa ikimiz birden mi baktircaz ,bide Allah korusun böyle bisey varsa nasil bebek sahibi olabiliriz tup bebekle mi
Once ben gideyim o zaman sağlık ocagina, esim isten kalamiyo, bende bisey cikmazsa esimin yinede sma testi vermesi gerekir miSma testi saglik ocaklarinda bakiliyor ücretsiz.
Biz ozel bir labda baktirdik, imkanimiz vardi. Bizde ortak bir sey cikmadi. Üniversite hastanelerinde de bakıldığında duydum ama nasil yapilir bilmiyorum. Genelde once bir kisiye bakiyorlar sonrasinda onda olan seylere bakiyorlar. Eger iki tarafta da ayni hastaligin tasiyiciligi var ise genetikli tup bebege yonlendiriyorlar.
Merhaba bir cozum buldunuz muMerhaba hanımlar benim 3tane düşüğüm var yaşım 22
Henüz 1 senelik evliyim gebe kalıyorum kalbini dinleyemeden kanamayla düşüyor en fazla 6-7haftalik duruyor kanamam başlıyor .
doktor genetik test rahîm filmi istedi ama ben araştırma hastanesine gidicem özelde çok pahalı kanamam var kanamanın durmasını yada adet olduktan sonra mi gitmeliyim?ve eşimle birlikte gitsek aynı gün yaparlar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?