Yine 2 gün öncesiyle aynı çıktı sonuç 1000 de kaldı oynamıyorİnşallah canım bana da haber ver
Hadi hayırlı haberlere
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yine 2 gün öncesiyle aynı çıktı sonuç 1000 de kaldı oynamıyorİnşallah canım bana da haber ver
Hadi hayırlı haberlere
Hastaneye yatmam gerekiyormuşYine 2 gün öncesiyle aynı çıktı sonuç 1000 de kaldı oynamıyor
Aaa canım en iyisi bu emın ol çünkü ciddi bişey tüpün falan patlar Allah korusun büyük ihtimali iğne yapılır korkmaHastaneye yatmam gerekiyormuş
İnşallah kuzum perişanım yarn sabahtan yatış yapcam araştırma hastanesine dua et bana nokurAaa canım en iyisi bu emın ol çünkü ciddi bişey tüpün falan patlar Allah korusun büyük ihtimali iğne yapılır korkma
Hiç korkma herşey rahat ilerleyecekİnşallah kuzum perişanım yarn sabahtan yatış yapcam araştırma hastanesine dua et bana nokur
Kuzumm mucizeee olduuu değerim birden 3072 olmuş ve ultrasonda rahimde keseyi gördülerHiç korkma herşey rahat ilerleyecek
Sonu güzel olsun canım
İğneyle hallolur merak etme
İğneden sonrada oyle çok bişeyin olmaz zaten
Aaa gerçekten miKuzumm mucizeee olduuu değerim birden 3072 olmuş ve ultrasonda rahimde keseyi gördüler
ayy ne güzel ya sağlıkla ilerler inşallah gebeliğin.İnşallah kuzum perişanım yarn sabahtan yatış yapcam araştırma hastanesine dua et bana nokur
İnşallah sağlıklı ilerler kuzum Allah sana ve isteyen anne adaylarına nasip etsin inşallah sana dua edicemAaa gerçekten mi
Ayyy gerçekten mucize
Çok sevındım canım benim yaaa
Sağol canım benım ınşallahİnşallah sağlıklı ilerler kuzum Allah sana ve isteyen anne adaylarına nasip etsin inşallah sana dua edicem
Evet kuzum keseyi gördük yolk kesesi varmı dedim evet dedi doktor tamda ortaya yerleşmiş güzel yerleşmiş düşük tehlikende görünmüyor dedi doktor tabi ama ben yinede çok korkuyorum 2 hafta sonra kalp atışını duyalım gelde dediSağol canım benım ınşallah
Sımdı ne durumdasın
En son kesenı mı gordun
Ay hadi inşallah canım sonu güzel olsunEvet kuzum keseyi gördük yolk kesesi varmı dedim evet dedi doktor tamda ortaya yerleşmiş güzel yerleşmiş düşük tehlikende görünmüyor dedi doktor tabi ama ben yinede çok korkuyorum 2 hafta sonra kalp atışını duyalım gelde dedi
Geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun inşallah bu tür durumlarda genelde kanda pıhtılaşma çıkıyor korkma aspirin kullanıyorsun gebelik öncesi sanırım gebe olduğunu öğrenir öğrenmezde kan suşandırıcı iğne başlıyorlarKızlar merhaba. Benim hikayem söyle. 5 ay önce hamile olduğumu öğrendim ama ne yazık ki 9 haftalikken boş gebelik yüzünden kürtaj oldum. Bu ay femara ve catlatma iğnesi kullandım hamilelik oluştu şuan 7 haftalık ve boş gebelik yine. Salı günü ilaçla düşük yaşayacağım. Doktorum genetik tarama testi ve pıhtılaşma testleri istedi benden ve eşimden. Bana da dualar edin lütfen. Artık çok yoruldum
Umarım tek sorunumuz pıhtılaşma çıkar canım. Sanırım bu test sonuçlarını bekleme sureci daha yıpratıcı olacakGeçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun inşallah bu tür durumlarda genelde kanda pıhtılaşma çıkıyor korkma aspirin kullanıyorsun gebelik öncesi sanırım gebe olduğunu öğrenir öğrenmezde kan suşandırıcı iğne başlıyorlar
Merhaba alt metinde doğum yapmış görünüyorsunuz hamileliğiniz ilerledi mi sonradanKızlar merhaba. Benim hikayem söyle. 5 ay önce hamile olduğumu öğrendim ama ne yazık ki 9 haftalikken boş gebelik yüzünden kürtaj oldum. Bu ay femara ve catlatma iğnesi kullandım hamilelik oluştu şuan 7 haftalık ve boş gebelik yine. Salı günü ilaçla düşük yaşayacağım. Doktorum genetik tarama testi ve pıhtılaşma testleri istedi benden ve eşimden. Bana da dualar edin lütfen. Artık çok yoruldum