• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrarlayan düşük !! Çok kötüyüm 😞

Merhaba tabiki dr ali kavasa gidiyorum ben. Kendi klinigi muğla milasta ama izmirde cok hastasi oldugu icin surekli geliyo irenbe veya tavmergende oluyor.
merhabalar,inşallah tedaviniz çok güzel ilerler.benim de doktorum ali kavas,tavmergende yumurta toplama oldu geçen ay.coraspirine başladım,bağışıklık için olan serumu transferden sonra uygulayacak.2 kimyasal gebeliğim var benim de

Benimde 2 kürtaj 1 kimyasal vardı tüp bebek yapıldı Herşey güzel derken beta artışı durdu kanamam başladı bu testi bende yaptırmak istiyorum çok yoruldum çoook yıprandım

Rabbim kalbini ferahlatsin insallah. Benimde 3 dusugum var 1 kimyasalim. Oncelikle bence pihtilasmana baktir. Ben baktirdi. Faktor 5 ve faktor 2 normal olmasina ragmen hamile kalirsam doktor 8lik igne ve coraspirin kullandircagini soyledi. Coraspirini simdiden iciyorum. Bide bagisiklik sistemi bebegi yabanci gorup atabiliyomus. Bunun icin ilac baslicagini soyledi ve bide bi serum varmis 2 defa onu takcagini soyledi. Seninde bilgin olsun. Ve bide ven arastirdigimda cd56 diye bi tahlil var dahiliye yapiyo sanirim onuda yaptircm. Bu test ile gebeliğin oluşmasını olumsuz yönde etkileyen hücrelerin, rahim iç tabakasındaki yoğunluğu tespit ediliyomus sanirim. Tekrar cok geçmiş olsun. Şunu bil gittigin doktor cok onemli. Son gittigim doktor harici kimse bana bunlari soylememisti.
Merhaba benim de 4 düşüğüm var biri pgt li tüp bebek acaba tedaviyi nasıl uyguladınız sanırım doğum yapmışsınız bağışıklık konusu için bir şey yapıldı mı

Merhaba benim de 4 düşüğüm var biri pgt li tüp bebek acaba tedaviyi nasıl uyguladınız sanırım doğum yapmışsınız bağışıklık konusu için bir şey yapıldı mı
Allah yardimciniz olsun. Benim doktorum hamile kaldigim gibi yani beta hcg de pozitifi gordugum gibi bana serum taktı intralipid diye geciyo sanirim beyaz bi serum bu bagisikligi guclendiriyomus sanirim . 15 gun sonra birdaha takildi. Hamile kaldigim andan itibaren kac hafta kullandim hatirlamiyorumda kortizonlu bi ilac basladi buda vucudum bebegi yabanci gorup atmasin diyeydi. Ektra corasprin kullandim ve hibor 7500 kullandim. Kan sulandirici igneler icinde biraz pahali diye baska kullansam falan dedim ama hibor dedi dozu yuksek tuttu. Progestan fitil sabah ogle aksam 200mg kullandim. Tabi bunlari zamanla biraktiriyo doktor zaten ama vucut bebegi kabullenene kadar ilac icmek gerekiyor. Bide estrofem kullaniyodum ilk aylarda oyle hatirliyorum.

Allah yardimciniz olsun. Benim doktorum hamile kaldigim gibi yani beta hcg de pozitifi gordugum gibi bana serum taktı intralipid diye geciyo sanirim beyaz bi serum bu bagisikligi guclendiriyomus sanirim . 15 gun sonra birdaha takildi. Hamile kaldigim andan itibaren kac hafta kullandim hatirlamiyorumda kortizonlu bi ilac basladi buda vucudum bebegi yabanci gorup atmasin diyeydi. Ektra corasprin kullandim ve hibor 7500 kullandim. Kan sulandirici igneler icinde biraz pahali diye baska kullansam falan dedim ama hibor dedi dozu yuksek tuttu. Progestan fitil sabah ogle aksam 200mg kullandim. Tabi bunlari zamanla biraktiriyo doktor zaten ama vucut bebegi kabullenene kadar ilac icmek gerekiyor. Bide estrofem kullaniyodum ilk aylarda oyle hatirliyorum.
Meehaba bende suan serum tedavisi goruyorum
Sizin daha once dusukleriniz varmiydi
Ve bu sekilde saglikli gebelik elde edildimi acaba ?.

Back