- 11 Haziran 2019
- 194
- 116
- 103
- Konu Sahibi Sevimsiz01
MerhabalarHerkese merhaba. Geçen sene mayıs ayında bir kimyasal gebelik geçirdim. Ve aralık ayında da 10 haftalık bebeğime aniden düşük yaptım. Dün yine bebeiğimi kaybettim. Bu sefer 12 haftalıktı. Süreç o kadar aynıydı ki. Kontroller,progestanlar,iğneler. Ama sonuç aynı. Bir önce kontolüme gidiyorum. Gelişim kalp atışı herşey çok güzel ama sonuç maalesef ertesi sabah evde düşük. O kadar hızlı oldu ki ben 12 haftalık bebeğin düştüğünü bile anlamadım.
Çok kötü durumdayım. Ne yapacağımı bilmiyorum. İçim çekildi sanki. Bomboş hissediyorum kendimi.
Cok gecmis olsun Rabbim bir daha aybi seyleri yasatmasin insallah sizinle benzer durum yasamis biri olarak soyluyorm genetik testler hamile kalmis biri icin anlamsiz siz rahim filmi ve pihtilasma durumunuza yogunlasin bence benzer sknti benim rahim filmimde cikmisti hatta genetik testide yaptirmistim ve baska bir doktor hamile kalabilen ve bebegi normal.olan birine bu testleri gereksiz bulmustu ve tamda dedigi gbi oldu rahimde sknti vardi ameliyat oldm ve kizima kavustum.dilerim sizde sorunu en kisa zamanda cozer ve saglikli bir gebelik gecirirsiniz