- 1 Haziran 2018
- 420
- 236
- 103
- 35
- Konu Sahibi Sevimsiz01
-
Benm de ikili testim çıktı bebekte birşey yoktu. İnşallah bulunur canım sebep. İnşallah bunda bir sorun çıkmaz. Sağlıkla alırsın bebeğini kucağınaBu arada söylemeyi atlamışım. Birde düşük metaryalini genetiğe yollamıştık bir sıkıntı çakmadı onda da.
Teşekkür ederim canım. İkimiz içinde sağlıklısı, hayırlısı ve kolayı ne ise o olsun inşallahBenm de ikili testim çıktı bebekte birşey yoktu. İnşallah bulunur canım sebep. İnşallah bunda bir sorun çıkmaz. Sağlıkla alırsın bebeğini kucağınagüzel haberlerini bekliyorum
Rabbim kalbini ferahlatsin insallah. Benimde 3 dusugum var 1 kimyasalim. Oncelikle bence pihtilasmana baktir. Ben baktirdi. Faktor 5 ve faktor 2 normal olmasina ragmen hamile kalirsam doktor 8lik igne ve coraspirin kullandircagini soyledi. Coraspirini simdiden iciyorum. Bide bagisiklik sistemi bebegi yabanci gorup atabiliyomus. Bunun icin ilac baslicagini soyledi ve bide bi serum varmis 2 defa onu takcagini soyledi. Seninde bilgin olsun. Ve bide ven arastirdigimda cd56 diye bi tahlil var dahiliye yapiyo sanirim onuda yaptircm. Bu test ile gebeliğin oluşmasını olumsuz yönde etkileyen hücrelerin, rahim iç tabakasındaki yoğunluğu tespit ediliyomus sanirim. Tekrar cok geçmiş olsun. Şunu bil gittigin doktor cok onemli. Son gittigim doktor harici kimse bana bunlari soylememisti.Herkese merhaba. Geçen sene mayıs ayında bir kimyasal gebelik geçirdim. Ve aralık ayında da 10 haftalık bebeğime aniden düşük yaptım. Dün yine bebeiğimi kaybettim. Bu sefer 12 haftalıktı. Süreç o kadar aynıydı ki. Kontroller,progestanlar,iğneler. Ama sonuç aynı. Bir önce kontolüme gidiyorum. Gelişim kalp atışı herşey çok güzel ama sonuç maalesef ertesi sabah evde düşük. O kadar hızlı oldu ki ben 12 haftalık bebeğin düştüğünü bile anlamadım.
Çok kötü durumdayım. Ne yapacağımı bilmiyorum. İçim çekildi sanki. Bomboş hissediyorum kendimi.
Seni o kadar iyi anlıyorum ki bende hep 6 ve 8. Haftalarda kaybediyorum. Doktorunuz ne diyor ? Bi tani koyabildi miHerkese merhaba. Geçen sene mayıs ayında bir kimyasal gebelik geçirdim. Ve aralık ayında da 10 haftalık bebeğime aniden düşük yaptım. Dün yine bebeiğimi kaybettim. Bu sefer 12 haftalıktı. Süreç o kadar aynıydı ki. Kontroller,progestanlar,iğneler. Ama sonuç aynı. Bir önce kontolüme gidiyorum. Gelişim kalp atışı herşey çok güzel ama sonuç maalesef ertesi sabah evde düşük. O kadar hızlı oldu ki ben 12 haftalık bebeğin düştüğünü bile anlamadım.
Çok kötü durumdayım. Ne yapacağımı bilmiyorum. İçim çekildi sanki. Bomboş hissediyorum kendimi.
Amin teşekkür ederim. Size de çok geçmiş olsun. Ben de pıhtılaşma ve gen testi yaptrıcağm eşimle beraber. Rahim filmi çektireceğim. Bide doktorum şu tesleri istedi.Rabbim kalbini ferahlatsin insallah. Benimde 3 dusugum var 1 kimyasalim. Oncelikle bence pihtilasmana baktir. Ben baktirdi. Faktor 5 ve faktor 2 normal olmasina ragmen hamile kalirsam doktor 8lik igne ve coraspirin kullandircagini soyledi. Coraspirini simdiden iciyorum. Bide bagisiklik sistemi bebegi yabanci gorup atabiliyomus. Bunun icin ilac baslicagini soyledi ve bide bi serum varmis 2 defa onu takcagini soyledi. Seninde bilgin olsun. Ve bide ven arastirdigimda cd56 diye bi tahlil var dahiliye yapiyo sanirim onuda yaptircm. Bu test ile gebeliğin oluşmasını olumsuz yönde etkileyen hücrelerin, rahim iç tabakasındaki yoğunluğu tespit ediliyomus sanirim. Tekrar cok geçmiş olsun. Şunu bil gittigin doktor cok onemli. Son gittigim doktor harici kimse bana bunlari soylememisti.
Henüz tahlil yapılmadı canım. Ama istediklerini yazdım yukarda. Size ne dediler. Ben 12.haftaya kadar gelmiştim. Bundan snra bişe olmaz diyordum ama işte yine kısmet olmadı.Seni o kadar iyi anlıyorum ki bende hep 6 ve 8. Haftalarda kaybediyorum. Doktorunuz ne diyor ? Bi tani koyabildi mi
Bana henüz tanı koymadı sorunun ne olduğunu henüz cozemedikHenüz tahlil yapılmadı canım. Ama istediklerini yazdım yukarda. Size ne dediler. Ben 12.haftaya kadar gelmiştim. Bundan snra bişe olmaz diyordum ama işte yine kısmet olmadı.
İnşallah sorun kolayca bulunur ve bir an önce çözülür.Bana henüz tanı koymadı sorunun ne olduğunu henüz cozemedik
Bana bu tahlillerin hepsi yapildi bircok kez. Ek olarak gen testi ve pihtilasma testide yapildi. Normal cikmasina ragmen bana kullandircak doktorum.Amin teşekkür ederim. Size de çok geçmiş olsun. Ben de pıhtılaşma ve gen testi yaptrıcağm eşimle beraber. Rahim filmi çektireceğim. Bide doktorum şu tesleri istedi.
Antifosfolipid antikor igG igM
Antikardiolipin antikor igG igM
Antinükleer antikor
Anti TPO
Antifosfolipid antikor sendr ( beta2 glukoz protein
Lupus koagulanı
Kardiolipinler)
Dvit
Bunlara bakacağz dedi. Eğer bunlarda hiçbir sorun yoksa bağışıklığını baskılamak için kortizon kullanıcaz dedi. Ama ben her ihtimali göz önnde almak istiyorum. Eğer bişe çıksa da o serumu kortizonu ne varsa hepsini kullanmak istiyorum. Ben pıhtılaşma olduğunu düşünmüyorum. Çnkü benim bebeğimde ne gelişiminde ne kalp atışında sorun olmuyor. 1 saat içinde vücudum atıyor resmen.
Ne kullanacak canım doktorun. Adanada yım şuan.Bana bu tahlillerin hepsi yapildi bircok kez. Ek olarak gen testi ve pihtilasma testide yapildi. Normal cikmasina ragmen bana kullandircak doktorum.
Benimde 6 haftalikken oluyo dusukler.
HAngi sehirde yasiyosun
hamile kalmadan once bana coraspirin baslattiNe kullanacak canım doktorun. Adanada yım şuan.
Bide randevu aldim dahiliyeden cd56 testi yaptircamNe kullanacak canım doktorun. Adanada yım şuan.
Bütün önlemleri almış doktorun en güzeli bence o. O serum sanırım organ naklinde kullanılan mıhamile kalmadan once bana coraspirin baslatti
Kaldigimdada direk onu aramami coraspirin yaninda 8lik kan sulandirici igne ve bagisiklik sistemi baskilayici ilac baslicagini bide beta hcg yuksek gordugum an bana serum takcagini soyledi. Bu serum sanirim omevagen mi ne tam bilmiyorum ama biraz arastirmaya calismistim sanirim o.
O kanda yapılan. Ben de araştrdm onu. Ama daha doğru olanı rahimden de parça alınıp biyopsiye göndermekmiş. Ama zaten onun da tedavisi kortizon yani bağışıklık baskılama. Eğer doktor kullanacaksa onu gerek yok yaptrmana boşuna operasyon geçirmeBide randevu aldim dahiliyeden cd56 testi yaptircam
Bunu doktor soylemedi ama ben bu katil hücre olayini merak ediyorum. Önlemimi alirim en azindan.
Yok ben sadece kandan baktircam . 3 dusukten sonra hicbiseyi es gecmek istemiyorum. Belki dozunu dahada yukseltmesi gerekir ilacin vs... diye ben yaptirmk istiyorum bakalm..O kanda yapılan. Ben de araştrdm onu. Ama daha doğru olanı rahimden de parça alınıp biyopsiye göndermekmiş. Ama zaten onun da tedavisi kortizon yani bağışıklık baskılama. Eğer doktor kullanacaksa onu gerek yok yaptrmana boşuna operasyon geçirme
Inan bende tam bilmiyorum ama daha once o kadar doktora gittimki kimse bahsetmemisti bunlardan.Bütün önlemleri almış doktorun en güzeli bence o. O serum sanırım organ naklinde kullanılan mı
3 düşük yapmşsnz normal herşeyi yaptrmak istemeniz. Kaçıncı haftalarda oluyor düşükleriniz. Bide siz hangi ildesinizInan bende tam bilmiyorum ama daha once o kadar doktora gittimki kimse bahsetmemisti bunlardan.
6.haftada oluyo. İzmirdeyim ben3 düşük yapmşsnz normal herşeyi yaptrmak istemeniz. Kaçıncı haftalarda oluyor düşükleriniz. Bide siz hangi ildesiniz
İnşallah tedavileriniz güzel sonuçlar verir6.haftada oluyo. İzmirdeyim ben
amin tesekkur ederim ... sizinde oyleİnşallah tedavileriniz güzel sonuçlar verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?