- 1 Haziran 2018
- 420
- 236
- 103
- 35
- Konu Sahibi Sevimsiz01
-
Düşük sebepleri belli mi peki teşhis konuldu mu yeterli önlemler alınmış mıydı?
Biraz kendimi bedenen ruhen toplayıp gideceğim. Eşim de bende çok yorulduk bu süreçlerde.Hemen genetik testler için kapsamlı bir yere gideceksiniz siz de eşiniz de. Allah yardımcınız olsun. Sebebi çıkarsa tedavisi halledilir Allahın izniyle
Pihtilasmaniz olup olmadigina bakildi mi? Pihtilasmaya egiliminiz olabilir, yaş ilerledikçe egiliminiz artmış olabilir.Bu arada söylemeyi unuttum 1 oğlum var 4.5 yaşında. Sıkıntısız bir gebelik,doğum süreci geçirmiştim onda
Doktor otoimmün bir rahatszlığım olabileceğini,bundaki snrasında kortizon kullanmam gerekebileceğimi söylediPihtilasmaniz olup olmadigina bakildi mi? Pihtilasmaya egiliminiz olabilir, yaş ilerledikçe egiliminiz artmış olabilir.
Bir daha ayni tarz bir sey yasanmamasi adina her seyinize baktirin mutlaka. Belki hem otoimmün rahatsızlığınız hem de pıhtilasma egiliminiz vardır. O yuzden tek bir tetkikle sinirli kalmamanizi oneririm. Pihtilasma testi kandan bakilan 15 gunde sonuclanan basit bir test. Tibbi genetik bolumunden randevu aldiginiz gibi baktirabiliyorsunuz. Illa doktor yonlendirmesine ihtiyaciniz yok.Doktor otoimmün bir rahatszlığım olabileceğini,bundaki snrasında kortizon kullanmam gerekebileceğimi söyledi
Dusuklerin temeline inmelisin canım tedavini olursun inşallah bundan sonra sağlıklı bir gebelik geçirirsinHerkese merhaba. Geçen sene mayıs ayında bir kimyasal gebelik geçirdim. Ve aralık ayında da 10 haftalık bebeğime aniden düşük yaptım. Dün yine bebeiğimi kaybettim. Bu sefer 12 haftalıktı. Süreç o kadar aynıydı ki. Kontroller,progestanlar,iğneler. Ama sonuç aynı. Bir önce kontolüme gidiyorum. Gelişim kalp atışı herşey çok güzel ama sonuç maalesef ertesi sabah evde düşük. O kadar hızlı oldu ki ben 12 haftalık bebeğin düştüğünü bile anlamadım.
Çok kötü durumdayım. Ne yapacağımı bilmiyorum. İçim çekildi sanki. Bomboş hissediyorum kendimi.
Evet evet hiçbir ihtimali göz ardı etmek istemiyorum.sanırm rahim filmi de çektirmem lazımBir daha ayni tarz bir sey yasanmamasi adina her seyinize baktirin mutlaka. Belki hem otoimmün rahatsızlığınız hem de pıhtilasma egiliminiz vardır. O yuzden tek bir tetkikle sinirli kalmamanizi oneririm. Pihtilasma testi kandan bakilan 15 gunde sonuclanan basit bir test. Tibbi genetik bolumunden randevu aldiginiz gibi baktirabiliyorsunuz. Illa doktor yonlendirmesine ihtiyaciniz yok.
İnşallah canım teşekkür ederimDusuklerin temeline inmelisin canım tedavini olursun inşallah bundan sonra sağlıklı bir gebelik geçirirsin
Onu sağlık ocağında yapıyorlar sanırm en başta.Toksoplazma testi yaptirin
Genetik bölümüne gitmelisin canım mutlakaİnşallah canım teşekkür ederim
Gideceğim onun süresi yok ama dimi. İstediğim zaman gidebilirimGenetik bölümüne gitmelisin canım mutlaka
Evet gidebilirsiniz ben gebe kalmadan önce eşimde bende gitmiştikGideceğim onun süresi yok ama dimi. İstediğim zaman gidebilirim
Sizde bişe çıktı mı pekiEvet gidebilirsiniz ben gebe kalmadan önce eşimde bende gitmiştik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?