Hamilelik Belirtileri Tekrarlanan adet

eslem inan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2024
3
0
30
Selam ben 2 ekimde adet oldum sonra tekrar 22 snde oldum adetim 10 gün önceden olmuş oldu , çocuk istiyorum neden böyle oldu rahim kendini mi hazırlıyor öyle şeyler duydum doğru mu başına gelen var mı sonrasında neler olur , hiç problem yok dr gittim bu arada 2-3 aydır deniyoruz .

Selam ben 2 ekimde adet oldum sonra tekrar 22 snde oldum adetim 10 gün önceden olmuş oldu , çocuk istiyorum neden böyle oldu rahim kendini mi hazırlıyor öyle şeyler duydum doğru mu başına gelen var mı sonrasında neler olur , hiç problem yok dr gittim bu arada 2-3 aydır deniyoruz .
Rahim kendini hazırlıyor ne demek ? Her ay gebelıge vucut kendını hazırlar zaten döllenme olmazsa adet gorursun ara kanamaların ya da erken adetin bı dolu sebebı olabılır. Dr a gıtmen lazım. Dr sana ne dedıyse o. Kanama ıçın mi gıttın cocuk ıstıyorum dıyerek mı gittin

Çocuk istiyorum diye gittim adet normal dedi hersey normal dedi işte bilmiyorum hiç böyle erken olmazdı o yüzden sormak istedim şuan da mesela 10 gün var adetime göğüslerim ağrıyor kasıklarım hafif hafif ağrıyor heyecanlanıyorum bende bu sefer olcak diye

X