Gebeliğe Hazırlık Tekrardan klomen baslayacagım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Adige-

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2019
1.066
2.836
133
32
Antalya
Merhabalar bazı arkadaslar benım konumu bılıyor bılmeyenler ıcın kısacık özet gecmek ıstıyorum.. 2019 ekim evlılıgım.. Ocak 2020 de basladık bebek ısteklerine ve özel kadın hastanesıne gidip ön tedbirleri alayım dedım neyse doktorum pcos dan bahsettı fakat 43 kıloydm ve cene kıllanması harıcı br ekstra aksaklıklarm yoktu regl hep duzenlıydı falan.. doktor kontolunde ilk klomende 8 yumurta gelişmiş dedi iğne verdı vuruldm falan tutmadı normal sartlarda eger iğne snrası olusan regl kanamasıda olusmadı 58. Gun regl oldm fitil verdı olmazsan pzartesi gel dedi ben gittim tabı tarlasul yazdı hemen regl geleck dedi 10 gn kullan dedi yok 2. Kutu verdı o sekılde oldum.. bır ay bıle dınlenmeden hemen 2. Defa klomene baslttı bu sfer esımden de sperm test istedi hersy iyi guzel dedı ama bnden rahım fılm ıstemedı bende blmıyordm o zamanlar neyse ıkıncı denemede cok emın konustu bızde haa tamam olucak gozuyle baktık neyse gene olmadı doktor doktor gezmeye basladm her gıttıgm de rahım fılmınden bahsetmedı ta kı medstar da ko doktorumla tanısıncaya kadar o rahım fılmı ıstedı cektık sol tüp tıkalı dedı almamız grek dedı baammm yenı bır darbe biZe hemen doktor arastrdık hastane hem tüpü alacak hemde 15 bn ıstedı cnku neyse tıp fakultesınde mete beyle tanıstık sagolsun tüp almayı hıc tavsıye bıle etmedı direk amelyt cock ıstersenız suan dedı tamam dedık kapalı amelyt yaptı tüplerin yapısık oldugunu gordu ve actı sıvı temızlendı falan 6 ay bekleyin yanı normal yolla deneyın dedı tamam dedık bu sürede bır kımyasal yasadık..gecen ay regl 1 hafta gecıktı ameliyatı gerçeklestıren doktorumuzla gorusmeye gittik domtorumuz gebelık yok adet söktürücü kullan bu ay dedı normal de ekım de ılac takvıyesı demıstı amelıyt sonrası 6 ay sonunda ama o süreyi subata cektı ve bu ayda tekrrdan regl gecıkınce iş yerıme yakın bır özel hastaneye gittim ve adet sokturu kullan gebelık yok regl ıkıncı gunu gel klomen baslayalım dedı 8 gun gecıkme ile sansıma ılacsız regl oldum bugun doktor ıle gorustm regl oldum dıe aksam ustu telefon ıle hemen klomen yarın baslayalım dedı daha onceden 5. Gun baslamıstım bu sefer 2. Gun baslayacagım ve ılk gun gibi heycanlıyım

Hadi canım bu sefer vesile olsun inşallah.

bugun sabah kontrole gittim ve sag tarafta 4 yumurta sol da ıse 2 yumurta oldugunu dıle getirdi doktorum.. soldakılerın boyu daha cok mınik ama sag da 9-11-12 olmuslar 3 tanesı dedı haftaya çarşamba tekrardan gel dedi iğne ve ilişki hakkında konusalım dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…