Sonuç ne diyoKan verdim arkadaşlar acilde daha sonuç çıkmadı sağ belim ve kaşığımda ağrı var tam evden çıkarken de 2 parmak kadar kahve su gibi bi akıntı geldi
Sadece bu çıkıyor senin kaçtı ilk kan testi sonucun canımSonuç ne diyo
Pozitif gebelik var hayırlı olsunSadece bu çıkıyor senin kaçtı ilk kan testi sonucun canım
Hayırlı uğurlu olsun canım benim Allah analı babalı büyütsünArkadaşlar yardımcı olabilir misiniz benim sat13 Ekim bat 4 Kasımdı olmadı 6 sından beri sildikçe gelen kahve akıntı var karnımda gaz var gibi o gece başladı testte silik gözüküyor gibi kanda çıkar mı böyle kahverengi lekelenme yaşayan var mı ?Eki Görüntüle 3500981
1haftalik gebesiniz sanirim
Teşekkürlerim inşallah yükselir sağlıklaHayırlı uğurlu olsun canım benim Allah analı babalı büyütsün
İnşallah canım herşey iyidir Dr a gidemiyorum acilden kan verdim artık pazartesiye kaldı 2 gün yatıp dinlenmeyi düşünüyorum1haftalik gebesiniz sanirim
Tamam sağolasın Allah razı olsun bana dua etÇok yeni olduğun için dikat et kndine fazla ağır kaldırma yediklerini dikat et
Etmem mi canımBn senin için ederim sende benim için dua et sağlıklı bir şekilde kucağıma nasippse alayim
Teşekür ederimmHayırlı uğurlu olsun, bol bol dinlenin.