Bütün testlerinde çıkmış hatta geceden sabaha koyulaşmış kanda da kesin çıkar. Bence hemen git kan ver lekelenmen için progestan falan verirler. Bu arada hayırlı olsun hamilesinArkadaşlar yardımcı olabilir misiniz benim sat13 Ekim bat 4 Kasımdı olmadı 6 sından beri sildikçe gelen kahve akıntı var karnımda gaz var gibi o gece başladı testte silik gözüküyor gibi kanda çıkar mı böyle kahverengi lekelenme yaşayan var mı ?Eki Görüntüle 3500981
İnşallah rabbim hayırlısıyla nasip etmiştir çok heyecanlıyım eşime daha söyleyemedim uyansın söyleyip gideceğim inşallah vardır kanda daBütün testlerinde çıkmış hatta geceden sabaha koyulaşmış kanda da kesin çıkar. Bence hemen git kan ver lekelenmen için progestan falan verirler. Bu arada hayırlı olsun hamilesin
Amin canım inşallah. Sonucun çıkınca haber verİnşallah rabbim hayırlısıyla nasip etmiştir çok heyecanlıyım eşime daha söyleyemedim uyansın söyleyip gideceğim inşallah vardır kanda da
Veririm tabi bana dua edin isteyen herkese nasip etsin rabbimAmin canım inşallah. Sonucun çıkınca haber ver
Eşime daha söylemedim canım uyansın söyleyeceğim inşallah rabbim sağlıkla gelişsin büyüsün inşallah senin sat neydi canımEki Görüntüle 3500990
Değerim bu benim güzel haberlerini bekliyoruz
Ağrın mı oluyo canım benim gaz bar gibiydi korku heyecan be dersen sabaha kadar uyumadımDeğerim 649 şuan 5 hafta 4 günlüğüm gel bide bna sor uykular yok tuvallet çıkamıyorum sağ sola yatamıyorum
Hepsi var ya yatarken ay cocuk eziliyomu birşey oldumu ne kadar büyüdü 2 yürüyüş yapamıyorum korkudan ağrı yapiyo dusermi diye bnm 2 tane çocuk doğurdum bu bam baskaAğrın mı oluyo canım benim gaz bar gibiydi korku heyecan be dersen sabaha kadar uyumadım
İnşallah canım hepimize nasip olsun hayırlısıyla silik görüyorum regli geçince yine yap koyulaşacak inşallahHayırlı olsun umarım gönlünüze göre olurBenim de reglime 4-5 gün var. Dün ve bu sabah test yaptım. Umarım pozitif gelir benim de Eki Görüntüle 3500996
Merhaba erken belirti yaşadınız mı bizimlede paylaşır mısınız? Bu arada hayırlı olsun sonuçlar çok iyi gelicek benceİnşallah canım hepimize nasip olsun hayırlısıyla silik görüyorum regli geçince yine yap koyulaşacak inşallah
Merhaba erken belirti yaşadınız mı bizimlede paylaşır mısınız? Bu arada hayırlı olsun sonuçlar çok iyi gelicek bence
Ve aşırı kasıklarim ağrıyordu cokBen çok açlık hissettim hafif mide bulantılarım vardı tuvalete çok cikiyordum öyle ogrendim
Benimde yumurtlamadan beri göğüsleri hassasiyetli ve dolgun ama kasık ağrılarım vardı artık yok denecek kadar az bat 19 kasım daha çok varVe aşırı kasıklarim ağrıyordu cok