Tekrar test yükledim bakar mısınız?

Simgecik6

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2018
543
297
Arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz benim sat13 Ekim bat 4 Kasımdı olmadı 6 sından beri sildikçe gelen kahve akıntı var karnımda gaz var gibi o gece başladı testte silik gözüküyor gibi kanda çıkar mı böyle kahverengi lekelenme yaşayan var mı ?

Bütün testlerinde çıkmış hatta geceden sabaha koyulaşmış kanda da kesin çıkar. Bence hemen git kan ver lekelenmen için progestan falan verirler. Bu arada hayırlı olsun hamilesin

Bütün testlerinde çıkmış hatta geceden sabaha koyulaşmış kanda da kesin çıkar. Bence hemen git kan ver lekelenmen için progestan falan verirler. Bu arada hayırlı olsun hamilesin
İnşallah rabbim hayırlısıyla nasip etmiştir çok heyecanlıyım eşime daha söyleyemedim uyansın söyleyip gideceğim inşallah vardır kanda da

Değerim 649 şuan 5 hafta 4 günlüğüm gel bide bna sor uykular yok tuvallet çıkamıyorum sağ sola yatamıyorum

Hayırlı olsun umarım gönlünüze göre olur Benim de reglime 4-5 gün var. Dün ve bu sabah test yaptım. Umarım pozitif gelir benim de

Eklentiler

• IMG_9288.jpeg
    41,8 KB · Görüntüleme: 32
Kan verdim arkadaşlar acilde daha sonuç çıkmadı sağ belim ve kaşığımda ağrı var tam evden çıkarken de 2 parmak kadar kahve su gibi bi akıntı geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…