Tekrar tekrar okurum dediğiniz kitaplar

Canan Tan- piraye, yüreğim seni çok sevdi, eroinle dans...
bu 3 kitabı da peşpeşe okudum acayip akıcı kitaplar ve çok güzeller..

MENDE NAZIR köle
bir arkadaşımdan almıştım bu kitabı 2 kere okudum
birde alexandır damus monte kristo adası çok büyük bir heyecanla okumuştum elime geçse tekrar okumak istiyorum
DOĞAN CÜCELOĞLU yetişkin çocuklar bu kitabı yaklaşık 6.7 kere okudum ve okuyacağımda çok güzel ve faydalı bir kitap

Son düzenleme:
adam fawerin olasılıksız ve empati kitabı biraz zaman geçsin yeniden okuycam mütiş kitaplardı

Ayşe Kulin / Adı Aylin
adı aylin benm defalarca okuduğum ve bir arkadaşıma verdiğim birdahada alamadığım için çok üzüldüğüm kitabımdırmafoldumben2.çalıkuşu 3. sefiller ve birde çok yüreğime dokunan bir kitaptır mavi saçlı kız.

Notre-Dame'ın Kamburu. Ve Madame Bovary. Fransa meraklısı olduğum için :)
Bir de Şeytanın Sağ Eli diye bi kitap var, John Saul'un romanı. Bayağı heyecanlı.

Murathan Mungan / Yüksek Topuklar,Kadından Kentler... kadın hikayelerinin anlatıldığı kitapları defalarca okuyabilirim :)

kokoloji / 1, 2
ipek ongun / bir genç kızın gizli defteri serisi tümü
ılgın olut / neva , yüzleri arayan adam
gülse birsel / tüm kitapları
daha aklıma geldikçe yazarım....

ilk aklama gelenleri yazıyorum şimdilik

Vedat Türkali Bir Gün Tek Başına
Adam Faver Olasılıksız ve N.H.Klaınbaum Öü Ozanlar Derneği

şizofren aşka mektubu kaç kez okudum bilmiyorum hala da arada elime alırım
sevil aydın ın gölün sureti diye ince bi kitabı vardı çoğu paragrafını ezberledim artık
bu iki kitap özeldir benim için defalarca okudum hala da okurum

Bende klasiklerden savaş ve barış,aşk ve gurur,suç ve ceza,bunun dışında aşk,uçurtma avcısı,füreyya vs........gibi tekrar takrar okumaktan hiç sıkılmayacağım kitaplar

Latife Tekin'in Sevgili Arsız Ölüm'ü . Yaklaşık 18 yıldır hemen hemen her yıl okurum. Sanki bende kahramanlardan biriymişim de olayları uzaktan izliyormuşum gibi geliyor.

en son yürekler ölür...
bitirdiğim gibi yeniden başladım kaydirigubbakcemile3 ipek ongun'un bir genç kızın gizli defteri serisini de tekrar tekrar okurum Serra'dan kopamıyorum opuyorumnanaktan

Mustafa ARMAGAN : Abdulhamıtın kurtlarla dansı
Muhyınddın SEKUR : Su ustune yazı yazmak

Back