Tekrar tekrar okurum dediğiniz kitaplar

_gulucuk_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2009
62
0
86
Giresun
öyle olmadı böyle yapalım birde okumayı çok sevdiğiniz tekrar tekrar okurum dedıgınız veya ck etkılenıp begendıgınız kıtap isimlerini yazar mısınız ???...yerimsenibenalkisalkisalkis

Son düzenleme:
ılgın Olut- Neva
ılgın Olut- Yüzleri arayan adam
İpek Ongun- Bir genç kızın gizli defteri (tüm serisi)

Bunlar en iyileriydi... Öneririm...

Tekrar okumaya başladığım tek kitap RıSALE-NUR eserleri..
Hem ahlaki, hem ruhî, hem manevi açıdan insanı çok güzel eğitip, terbiye ediyor...
Ömrüm boyunca hiç elimden bırakmadan tekrar tekrar okumak istiyorum....

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu arada SEFıLLERı bundan 15 yıl önce okumuştum ve okurken gözyaşlarımı tutamadığımı hatırlıyorum....

angelanın külleri müthiş bi kitap tavsiye ederim
yok ben okumam derseniz filmide var kitapla birebir o da süper :)

Canan Tan-Piraye
Ayşe Kulin-Adı Aylin
Erdal Demirkıran- Sen şimdi gidecenya cehennemin dibine git ben bağrıma taş basarım

bence 3de tekrar okunulası kitaplar özellikle Erdal Demirkıran

çocukken okuduğum kitapkurdu olmamı sağlayan Muzaffer İzgü'nün Ökkeş serisidirr..bu yaşımda elime geçse yine zevle okurum gamyoncuiremsu

lise yıllarımda başladığım İpek Ongun'un Bir Genç Kızın Gizli Defteri serisi..Serinin kaç kere okuduğumu sayamadığım hihoyyyt kitapları:
1) Bir Genç Kızın Gizli Defteri
2) Arkadaşlar Arasında
3) Kendi Ayakları Üstünde
4) Adım Adım Hayata
5) İşte Hayat
6) Şimdi Düğün Zamanı

yazar en son 2005te Şimdi Düğün Zamanı için serinin son kitabı demişti..geçende bi kitapevinde rastladım yeni kitabına seriye 2 kitap daha eklemişşşşş :1shok: :1shok: En kısa zamanda onlarıda okucammm herkese tavsiye ederimm mükemmel bir seriii.... opuyorumnanaktan

bir de Atatürk'ün çok yakınındaki bir ismin Kılıç Ali'nin Anılarının anlatıldığı muhteşem bir eser kitabın adı KILIÇ ALİ'NİN ANILARI..

veeeeeee

ŞU ÇILGIN TÜRKLER-TURGUT ÖZAKMAN

SAFİYE SULTAN I-II-III- ANN CHAMBERLIN

AYŞE KULİN-VEDA

Angela'nın Külleri-Frank McCourt

Doğunun Limanları- Amin Maaluf

Anna Karanina -Tolstoy

Aşk -Elif Şafak..

şuan aklıma gelenler bunlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…