Bebek Beslenmesi Tekrar sütüm gelir mi? Lütfeeenn lütfeeen yardım.

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Aynı şeyleri yaşamışız seni o kadaaaaaarr iyi anlıyorumki. Artık bende takıntı haline geldi bu durum sürekli rüyalarıma giriyor. Bebeğim 9bucuk aylık ve 4. Aydan beri sütün kesilmiş durumda. Kesildi ama aylardır her sıktığımda damla damla akıyor normal mi bu durum bilmiyorum. Süt sağma makinem var birkaç kez denedim ne kadar çıkıyor diye 10-15 damla çıkıyor birinden, diğerinden yarısı kadar çıkıyor. Çok araştırdım bir anne bebeği 8aylıkken 5cc gelen sütünü 200 ccye kadar artırmış sağarak, çok umutlandım. Bira mayası tableti çok fazla süt yapıyormuş çok fazla tavsiye eden olmuş. Ben aldım ve bu gece itibariyle bira mayası içmeye ve sağmaya başladım. Emziremesem de bebeğimi sütümle doyurmak içimde bir ukte... Ve her emziremediğimi düşündüğümde içimin yangınını anlatamam. Bunlar yetmiyormuş gibi toplum baskısına maruz kalmak.. Allah'a havale ediyorum hepsini. Ben inanıyorum sütümle besleyeceğim kuzumu. En azından denedim elimdrn geleni yaptım diyeceğim olmazsa da. Lütfen bırakma sen de dene. Her kafadan bir ses çıkar böyle durumlarda imkansız diyen çok olur. İmkansız diye birşey yok inandıktan sonra Allah'ın izniyle . Birkaç günden sonra gelişmeleri yazarım.
Aradan cok cok uzun zaman geçmiş. Dedğinizi uyguladınız mı ve başarıya ulaştınız mı? Aynı durumdayımda herşeyi denedm hatta 1 hafta once pes etti. Ama biranda yorumunuza denk geldim? Umarıö mesajı görürsünüz☺️

X