Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben İmamoğlu seçilcek diye düşünüyorumMevcut seçilmez diye düşünüyorum
Eğer Mansur Yavaş aday gösterilirse bence o seçilir
Diğeri ne yaptı?Ne yaptı Mansur sayar misiniz,hangi proje vaatlerini yerine getirdi konserlere para akıtmak dışında bilgilendirin lütfen
Bu devran degısmez gıbı. Akıllanmayız olan yıne bıze olır. Onlar halınden memnun cok sukur ne dıyelımSelam arkadaşlar,
Son olaylar, kayyumlar, açılımlar, ekonomik buhran iyi yön ve kötü yönleri ile..
Sizce bu durumda yeni Cb kim olur?
Sizce?Diğeri dediğiniz kim
Insallah oyle olmaz Dayanılmaz bir noktaya geldikBu devran degısmez gıbı. Akıllanmayız olan yıne bıze olır. Onlar halınden memnun cok sukur ne dıyelım
Soruma soru neden karşılık veriyorsunuz ayip mi günah mı belirtmek,anlamadım kiSizce?
şuan Türkiye'de ne yapıldı işte onu soruyorum.Soruma soru neden karşılık veriyorsunuz ayip mi günah mı belirtmek,anlamadım ki
Üzgünüm açık konuşunca, baş belaya giriyor. Sizde anladınız bence.Anlaşıldı, şifre çözücü değilim ben size hayırlı akşamlar dilerim
O yüzden ısrarla soruyor zaten.Okuyunca öyle anlaşılıyor.Üzgünüm açık konuşunca, baş belaya giriyor. Sizde anladınız bence.
Himm Mansur dediniz, elinizde eko kaldi diye düşündüm bu durumda Recep Tayyip Erdoğan kalıyor da neden basiniza bir iş gelsin Ak parti vatan hainlerini içeri alır,hatırlar mısınız bilmem hani kopruler yaptırdı ya cumhurbaskanimiz onu sevmeyen nefret duyan kin kusan (tıpkı bazıları gibi) kişiler köprü adını eşinin adını koysun gelen geçen geçsin diyenler vardı ne oldu,duydunuz mu içeri alındilar diye ki alinmaliydilar.biraz gözünüzü sağa sola kaydırın kulaktan dolma sözleri yansıtmayan zarar etmez doğruları öğrenirsinizÜzgünüm açık konuşunca, baş belaya giriyor. Sizde anladınız bence.
Ben isim vermedim yalnız. Belki Ekoyu kastediyorum Mansuru'da ben demedim. Hangi kanalı izlediğinizi anladım ama.Himm Mansur dediniz, elinizde eko kaldi diye düşündüm bu durumda Recep Tayyip Erdoğan kalıyor da neden basiniza bir iş gelsin Ak parti vatan hainlerini içeri alır,hatırlar mısınız bilmem hani kopruler yaptırdı ya cumhurbaskanimiz onu sevmeyen nefret duyan kin kusan (tıpkı bazıları gibi) kişiler köprü adını eşinin adını koysun gelen geçen geçsin diyenler vardı ne oldu,duydunuz mu içeri alındilar diye ki alinmaliydilar.biraz gözünüzü sağa sola kaydırın kulaktan dolma sözleri yansıtmayan zarar etmez doğruları öğrenirsiniz
Türkiye'ye ilk buzdolabını da getirdiler değil mi yel hanım?Himm Mansur dediniz, elinizde eko kaldi diye düşündüm bu durumda Recep Tayyip Erdoğan kalıyor da neden basiniza bir iş gelsin Ak parti vatan hainlerini içeri alır,hatırlar mısınız bilmem hani kopruler yaptırdı ya cumhurbaskanimiz onu sevmeyen nefret duyan kin kusan (tıpkı bazıları gibi) kişiler köprü adını eşinin adını koysun gelen geçen geçsin diyenler vardı ne oldu,duydunuz mu içeri alındilar diye ki alinmaliydilar.biraz gözünüzü sağa sola kaydırın kulaktan dolma sözleri yansıtmayan zarar etmez doğruları öğrenirsiniz