- 2 Ocak 2017
- 645
- 354
- 30
-
- Konu Sahibi Tarcinli12
Anlasamadigimiz icin hakkimi istedim olmaz okadar vermem dedi cekismeliye gittim yani o oldugu yerden devam ediyor ben bastan basliyorum maalesefCekişmeli çok uzun sürer.Anlaşmalı bosanamaz mısınız?
Madem bu kadar bitirdiniz kafanızda çekişmeli çok sinirlerinizi yıpratabilir
Is basvurulari yaptim hayirlisiyla pandemiden dolayi zor gibi sabrediyorum o konuda. Spora baslamak isterdim ama bu kiloyla spor yapmaya musait degil 36 kilo idim simdi ise 44 kiloyum 2 ayda 8 kilo alabildim 48 veya 50 kg olursam spora baslamayi düsündüm. Psikolog destegi aliyorum elbette ailemde kalinca bazi seyleri zorlaniyorum ama olsun hayirlisi buymus yasacagim varmis yasadim diyorum oldugum yerde ilerleyemiyorum pandemiden dolayiTabii ki önüne bakacaksın.
Hayırlısıyla boşan, gerekirse psikolojik destek alırsın. Çalışmıyorsan bir iş ya da bir hobi bulup kendini oyala.
Boşanma öyle düşünüldüğü gibi zor bir iş değil. Tabii hayatın değişecek herşey lay lay lom değil ama çok da abartıp hayatı zorlaştırmamalı bence.
Hayırlı olsun inşallah.
Hayat konusu yani kariyer olsun hobiler olsun veya yeni cevre arkadas edinmek vs bunlar gibi önüme bakmaktan kastimÖnünüze bakmaktan kast ettiğiniz nedir ?
Maalesef salgından dolayı biz de kıpırdayamıyoruz.Is basvurulari yaptim hayirlisiyla pandemiden dolayi zor gibi sabrediyorum o konuda. Spora baslamak isterdim ama bu kiloyla spor yapmaya musait degil 36 kilo idim simdi ise 44 kiloyum 2 ayda 8 kilo alabildim 48 veya 50 kg olursam spora baslamayi düsündüm. Psikolog destegi aliyorum elbette ailemde kalinca bazi seyleri zorlaniyorum ama olsun hayirlisi buymus yasacagim varmis yasadim diyorum oldugum yerde ilerleyemiyorum pandemiden dolayi
Insallah ya bir an önce kendi ayaklarimin üstünde durmak isterken pandemi mahvetti herkesi psikolojik olarakMaalesef salgından dolayı biz de kıpırdayamıyoruz.
Spor değil de yoga, meditasyon yap, çok keyifli.
İlerde iyi bir işin olursa ayrı eve çıkıp kendi düzenini kurarsın.
Anlasmali olunca onun isine gelecek ve hakkimi alamaycam o yüzden cekismeli oldu. Is icin de haber bekliyorum olcak dediler hem yabanci dilim var hemde sekreterlik icin daha faydali oldugu icin bi yandan üni hazirligi yapacagim ki acik ögretimden okuyabileyim diye bir iki sene ailemin yanindayim ondan sonrasi bakarim duruma göre zor sürec diyorlar ama ne diyim Allah bize sabir güc versin cidden yorucu oluyor takmamaya calisiyorum bi yandan kariyerimi düsünüyorum kendi ayaklarimin üstünde durmak istiyorum kimseye muhtac olmaktan iyidir ve cocugum yok iyi ki yapmadim vallavalla dava çekişmeli olunca öyle hop diye kurtulayım ben bu adamdan diyemiyorsun maalesef.
öbür türlü allah belanı versin hiç bişey istemiyorum dersen adamın işine gelir anlaşmalı olarak tek celsede biter.
ben demedim mesela 1.5 sene sündürdüm ama artık pes ettim yeni bitti daha. cidden zor süreçler.
fakat ailenin yanındasın sanırım, bu ilk etapta bir artı senin için. sonra eğer istersen iş bulunca kendini toparlayınca evini de tutarsın düzenini de kurarsın.
çocuk var mı?
Hayırlı olsun , güzel bir kitap seç mümkünse romantik olmasın fantastik ,polisiye vs bir kenarından başla bol bol film seyret. Şuan için yapman gerkeni yapıyorsun bence, zayıfsın gir mutfaga çeşit çeşit yemekler yap bol bol ye oh mis benim içinde ye, mutlu kal umarım çok mutlu olursunuz.En dipten baslayip yavas yavas 3 hafta icinde daha iyiye toparladigimi artik davamiz acildigi icin söyle birsey icimde ne nefretlik nede kizgin nede öfkem kalmadi affettim sadece kirginlik var sogudum tabi ki bosanacak olan esim artik nasil ad kullaniliyorsa bilemiyorum artik barismak istemedigimi umarim bundan sonra hayatinda iyi günlerin olur diye söyledim belki hayatimda ilgili bastan baslayacagim gerek is olsun gerek üniversite olsun veya kariyer sahibi olsun bunlarla basamaklarla bir bir adim atacagim. Bosanacagim kisi esim isterse baska biriyle sevgili olsun veya ne yaparsa yapsin umrumda degil ama nedense bir an önce bosanmak istiyorum davamiz cekismeli oldugu icin. Ona olan aliskanligimi yavas yavas bitirdim. Ama nedense vicdanimi cok rahat hissetmeye basladigimi söylemek istiyorum. O bosanmayacagi söylüyor bi yandan bosanayacagi söylüyor dengesiz konusuyor bundan sonra muhatabi ben olmadigim icin avukatimla konusuyor. Diyorum ki bi an önce bu adamdan kurtulup önüme bakamaz miyim? Veya bosanma asamasindayken önüme bakabilir miyim? Diken üstünde yasamadan.. bu aklima takildi baska suanda aklima takilan birsey yok. Hem sizlere haber verdim hemde bizlere yol yönlendirmenize ihtiyacim var bosanmis olup veya bosanma asamasinda olanlardan akil almak istiyorum yanlis yola girmeden önümdeki dogru yola cizmeye ihtiyacim var
Bende boşanma aşamasındayım neler göreceğim bilmiyorum. Ölmeyiz herhalde. Bir düzene biner daha iyi olur belkiEn dipten baslayip yavas yavas 3 hafta icinde daha iyiye toparladigimi artik davamiz acildigi icin söyle birsey icimde ne nefretlik nede kizgin nede öfkem kalmadi affettim sadece kirginlik var sogudum tabi ki bosanacak olan esim artik nasil ad kullaniliyorsa bilemiyorum artik barismak istemedigimi umarim bundan sonra hayatinda iyi günlerin olur diye söyledim belki hayatimda ilgili bastan baslayacagim gerek is olsun gerek üniversite olsun veya kariyer sahibi olsun bunlarla basamaklarla bir bir adim atacagim. Bosanacagim kisi esim isterse baska biriyle sevgili olsun veya ne yaparsa yapsin umrumda degil ama nedense bir an önce bosanmak istiyorum davamiz cekismeli oldugu icin. Ona olan aliskanligimi yavas yavas bitirdim. Ama nedense vicdanimi cok rahat hissetmeye basladigimi söylemek istiyorum. O bosanmayacagi söylüyor bi yandan bosanayacagi söylüyor dengesiz konusuyor bundan sonra muhatabi ben olmadigim icin avukatimla konusuyor. Diyorum ki bi an önce bu adamdan kurtulup önüme bakamaz miyim? Veya bosanma asamasindayken önüme bakabilir miyim? Diken üstünde yasamadan.. bu aklima takildi baska suanda aklima takilan birsey yok. Hem sizlere haber verdim hemde bizlere yol yönlendirmenize ihtiyacim var bosanmis olup veya bosanma asamasinda olanlardan akil almak istiyorum yanlis yola girmeden önümdeki dogru yola cizmeye ihtiyacim var