- 2 Ocak 2017
- 645
- 354
- 30
- Konu Sahibi Tarcinli12
En dipten baslayip yavas yavas 3 hafta icinde daha iyiye toparladigimi artik davamiz acildigi icin söyle birsey icimde ne nefretlik nede kizgin nede öfkem kalmadi affettim sadece kirginlik var sogudum tabi ki bosanacak olan esim artik nasil ad kullaniliyorsa bilemiyorum artik barismak istemedigimi umarim bundan sonra hayatinda iyi günlerin olur diye söyledim belki hayatimda ilgili bastan baslayacagim gerek is olsun gerek üniversite olsun veya kariyer sahibi olsun bunlarla basamaklarla bir bir adim atacagim. Bosanacagim kisi esim isterse baska biriyle sevgili olsun veya ne yaparsa yapsin umrumda degil ama nedense bir an önce bosanmak istiyorum davamiz cekismeli oldugu icin. Ona olan aliskanligimi yavas yavas bitirdim. Ama nedense vicdanimi cok rahat hissetmeye basladigimi söylemek istiyorum. O bosanmayacagi söylüyor bi yandan bosanayacagi söylüyor dengesiz konusuyor bundan sonra muhatabi ben olmadigim icin avukatimla konusuyor. Diyorum ki bi an önce bu adamdan kurtulup önüme bakamaz miyim? Veya bosanma asamasindayken önüme bakabilir miyim? Diken üstünde yasamadan.. bu aklima takildi baska suanda aklima takilan birsey yok. Hem sizlere haber verdim hemde bizlere yol yönlendirmenize ihtiyacim var bosanmis olup veya bosanma asamasinda olanlardan akil almak istiyorum yanlis yola girmeden önümdeki dogru yola cizmeye ihtiyacim var