- 23 Eylül 2010
- 6.359
- 1.917
- 248
Valla ben manken gibiydim .benim gibi cok arkadasim vardi.tk dakileride biliyorum. Ben kabini bilirim baska bölümleri bildigimi iddia etmedim ki.sen hic kabinde calismadan kabindekiler hakkında yorum yapıyorsun.ben senin bolumunle ilgili yorun yapmadim ki.ayrica kucumsemedim deyip durma .sen kabin memurunu kucumseyecek kadar yüksek bir yerde degilsin sekeriim.
çalışmam mı gerekiyo supervisorlarla sürekli kontrole gittim aylar boyunca thyde çoğunu da biliyorum güzeli de var normali de hala neyi inkar ediyosun gözümle gördüğüm şeyleri anlatıyorum
sen değil miydin herkes hostes olamaz fizik lazım diye küçümseyen
ben de sana gerçekleri söyledim ama kabul etmek işine gelmedi
içine binip gitmişliğimde var merak etme içerde de ne iş yaptığını biliyorum
ben işe alınmak için manken gibi olmak şart değil thyde bizzat arkadaşlarım girdi diyorum torpilsiz olarak diyorum hala inatlaşıyosun ve çirkinleşiyosun bilmediğin bi konu hakkında
uzun boy süper fizikle de girersin normal bi boy ve fizikle de girersin bunu anlamak bu kadar zor olmasa gerek
ayrıca 4700 tl maaşla çalışıyorum herkesin girmeye çalıştığı bi bölümdeyim işim de gayet havalı ve rahat memur gibi çalışma saatlerim var bikaç yıla daha da yükselicem
öyle her önüne geleni de almıyolar canım yani sırf 1,70 boya bakmıyolar ki zaten ben de 1,68im senin kadar varım yani
bunun yanında sağlam bi cv de lazım yurtdışı tecrübesi de ingilizce de havacılık bilgisi de
ama sen ne anlarsın havaalanındaki mesleklerden tek bildiğin pilotluk ve hosteslik heralde
üstelik thyde değil pegasusta çalışmışsın ona rağmen atıp tutuyosun thy hakkında
ben thydeki durumu anlattım gördüğüm ve arkadaşlarıma sorduğum kadarıyla o yüzden bayanlara göre uzun süreli yapılacak bi iş değil bu bilmek için alim olmaya gerek yok
küçümsemediğim halde de küçümsemişim gibi davranıyosun
benim bi sürü samimi hostes arkadaşım var neden küçümseyim güzel de para alıyolar
ben bu işe girmesem hostesliğe başvururum dediğim halde küçümsediğimi söylüyosun
okuduğunu bile anlamıyosun yazdıklarıma cevap dahi veremiyosun saçma sapan örnekler vererek kendini kurtarmaya uğraşıyosun
ben hostes arkadaşları değil senin gibi hiçbirşey bilmediği halde bilmiş davrananları küçümserim ancak