EVET fiziken herkes hostes olamaz ama memur olabilir .neyse maaslarida memurlara gore yüksek. Tabi cok yuksek mevkide değilse pozisyonlari.
arkadaşım senin derdin ne anlamadım
ısrarla küçümsediğimi kastediyosun kendini yüceltmeye çalışıyosun
ben küçümsemediğimi yalnızca çalışma şartlarını beğenmediğimi söyledim benim uzun süre yapabileceğim bi iş değil
ısrarla neyi anlamıyosun yoksa ben de başvururdum oraya dedim
ben neden küçümseyim ki gayet güzel maaş alıyolar pek çok yere göre isteyen girsin bence bayanlara uygun değil benim fikrim bu
yapılan iş bana göre değil 3 kuruş para verip kendini uçağın sahibi sanan birtakım insanlarla muhatap olup onlara hizmet ediyosun güleryüzlü olmak zorundasın terslemek vs sözkonusu olamaz haklı olsan bile bana göre değil bu
ama şimdiki iş olmasa ben de başvurcaktım şartlarım uygun
yoksa diğer imkanları thyde güzel
fiziken dediğin ne kuralları 1.60 üstü boy vücutta dövme olmayacak belli bi uzunluğu geçmeyecek ingilizce bilecek thy için
öyle düşündüğün gibi manken gibi kızlar yok yani buna ancak bu sektörde çalışmayanlar inanır
ben de thyde çok güzel kızlar çalışıyo diye düşünüyodum öğrencilik yıllarımda ama thyde staj yaptım gördüm gayet normal boy ve kiloda bayanlar var
zaten genelde torpilliler giriyomuş 10 kişiden 3ünü alıyolarmış o da çok iyi ingilizce konuşanlardan oluyomuş şimdi sordum arkadaşa
çok güzel kızlar geldi mülakata elendiler dedi
arada çok güzelleri de var ama geneli normal güzellikte bayanlar benim gördüğüm
sırf thy değil yolculuklarım sırasında da böyle gördüm
hatta son giren arkadaşım 1,62 boyla girdi kilosu normal fazlalığı yok pek te güzel bi kız değil doğrusu
gören duyan da singapur kızları gibi özel seçiliyolar sanıcak
bu arada pegasustan bahsetmiyorum thyden bahsediyorum
maaş konusunu da sordum arkadaşa özelden atayım sana istersen söylememi istemedi çünkü
ama brüt yüksek görünüp nette düşüyomuş o kadarını söyliyim
ve maaşlar aylara göre değişiyomuş yoğun olan olmayan aylara göre ve kıdeme göre
bu arada madem bu kadar memnunsun sen neden ayrıldın işten merak ettim ama alıntılamadan yaz rica ederim sayfayı işgal ediyoruz boş yere bildirim de gelmiyo zaten