Tekrar Hayatımıza Girmeye çalışıyor, ne yapmalıyım?

Whoami-2

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2011
29
9
36
38
Merhaba, normalde çevremdeki insanlar bana danışır, fikir alışverişi yaparız, her zaman bir çıkış yolu bulmuşumdur, ancak bu sefer tökezledim ...
Eşimin 2-3 yıldır çok yakın bir arkadaşı var, kendisiyle tanıştım, çok iyi bir kızdı, eşime abi diyordu, bana da yenge, çok şükür bize karşı yanlış anlaşıalcak bir tutumu olmadı.
İlerleyen zamanlarda ben eşimin yaşadığı yere yeni atandığım için henüz ev tutmadığımdan eşimin ailesi ile kalıyordum o dönem henüz nişanlıydık, bu süreç içerisinde kız yaşadığı memleketten gelerek bizimle birlikte kalmaya başladı, 1.5 ay boyunca bu böyle devam etti, kızın gelme gerekçesi üniversite kazanmış olmasaydı, bir süre sonra kız sürekli arkadaşlarıyla buluşmak için dışarı çıkmaya başladı ve her dışarı çıkışının altında tuhaf nedenler çıkmaya başladı ortaya, ben bu durumu eşime anlatamıyordum zira ailesi kızlarını bana ve eşime emanet etmişti eşim kızın yaptıklarına sert bir tepki gösterebilir ve durum içinden çıkılmaz hale gelebilirdi.
Bu yüzden sadece izlemeye başladım..
Bir süre sonra eşim, ben ve bu kız eşimin çok samimi bir arkadaşı ile aynı ortamda bir araya geldik, bu sürekli bir hal almaya başladı ancak gittiğimiz mekanlarda kız ile eşimin arkadaşı arasında bir yakınlaşma başladı, ben de eşim de bunu defalarca sezdik ve kendilerini uyardık, kız bize emanetti sonuçta..
Biz uyarmaya başladıkça gizli gizli buluşmaya başladılar ve kız çocuğun evine gidip gelmeye başladı.
Biz ise eşimle kendimizi yiyorduk, ailesine ne cevap vereceğiz diye.
Sorduğumuzda inkar ediyorlardı bu böyle bir süre daha devam etti.
Kız eve her geldiğinde saçları ıslak oluyordu bir yerde duş alıp geliyordu farkındaydım, çantasında doğum kontrol hapı dahi buldum tesadüfen oysaki kendini hiçbirşey bilmeyen eline erkek eli değmemeiş biri olarak tanıtıyordu.
Daha sonra eşim ve arkadaşı şehir dışına çıktıları bir vakit bu kız yine evden arkadaşımla buluşmaya gidiyorum diye çıktı ve bambaşka bir arkadaşıyla şehir dışına çıkarak eve çok geç saatlerde geldi.
ARtık patlama noktasına gelmiştim. Bizim değerlerimizde ailesinin bize emanet ettiği bir kıza sonraki süreçte cevap verebilmek amacıyla gözü gibi bakılır ..
Her neyse en son cümlem şu oldu; git memleketinde ne halt edersen et ama benim ailemin benim evimin içerisinde bu tip şeylere müsade etmem, aklını başına topla diyerek kıza yaptıklarının hepsinin farkında olduğumu tek tek sayarak bana söylediği yalanların hepsini suratına vurdum ve bütün konuları eşimle paylaştım.
Kız da adamda hayatımızdan çıkıp gittiler, bir daha asla bu konuda taviz vermedik.
Ta ki bir kaç gün önce kızın kayınvalidemi araması ve tekrar geleceğini söylediğini öğrenene kadar.
Bu kız olanlardan sonra nasıl hala gelme cürreti gösteriyor anlamıyorum.
Eşim çok vicdanlı bir insan değildir, sert bir yapısı vardır ve tabiri caizse tükürdüğünü yalamaz ama bu kıza karşı ikimizinde zaafı vardı kardeşimiz gibi görüyorduk, bize kendini affettirme çabası içerisine girebilir çünkü çok pişman ve yokluğumuz ona fazlasıyla acı veriyor bunun farkındayız..
Bizi kaybetmek istemediğini söylüyor ancak bize söylemiş olduğu yalanlar ile tekrar güvenme ihtimalimiz yok.
Bu kız geri gelirse ne yapmalıyım, ailemi bu kızdan nasıl uzak tutmalıyım..
İleride bizi teleafisi güç sonuçlar doğuracak durumlar içerisine sokabilir..
Not: kızın yaptıklarını kendi ailemde eşimin ailesi de bilmiyor, ablası çağırdı gitti sanıyorlar..

Ya Allah aşkına sizi kaybetmek ona sadece gece sokağa çıkmayı kaybettirmiştir.
Yani affettirip gelirse yine bir gezme tozma kalacak yer durumu olduğu içindir.
Hem size ne bekçisi misiniz? Şu emanet lafını da bir kenara bırakın.
Söyleyin ailesine her şeyi olsun bitsin.
İlla kızın hamile olarak başınıza kalması mı lazım ailesinin de öğrenmesi için?

Ya bir dakika şimdi..
Sen nişanlıydın ve atanamadığın için kvalidenlerde kalıyordun. Sonra kız da geldi. Orada bir kopukluk var. Kız da sizinle yani kvalidelerde kalmaya başladı sanırım??? Eğer öyle ise kvaliden ve kpederin gibi iki yaşlı insan bu saçı ıslak gelen kıza karşı hiç sorumluluk hissetmediler mi?
Ayrıca sen neden çantasını karıştırıyorsun da tesadüfen doğum kontrol hapı buldun?

Merhaba, normalde çevremdeki insanlar bana danışır, fikir alışverişi yaparız, her zaman bir çıkış yolu bulmuşumdur, ancak bu sefer tökezledim ...
Eşimin 2-3 yıldır çok yakın bir arkadaşı var, kendisiyle tanıştım, çok iyi bir kızdı, eşime abi diyordu, bana da yenge, çok şükür bize karşı yanlış anlaşıalcak bir tutumu olmadı.
İlerleyen zamanlarda ben eşimin yaşadığı yere yeni atandığım için henüz ev tutmadığımdan eşimin ailesi ile kalıyordum o dönem henüz nişanlıydık, bu süreç içerisinde kız yaşadığı memleketten gelerek bizimle birlikte kalmaya başladı, 1.5 ay boyunca bu böyle devam etti, kızın gelme gerekçesi üniversite kazanmış olmasaydı, bir süre sonra kız sürekli arkadaşlarıyla buluşmak için dışarı çıkmaya başladı ve her dışarı çıkışının altında tuhaf nedenler çıkmaya başladı ortaya, ben bu durumu eşime anlatamıyordum zira ailesi kızlarını bana ve eşime emanet etmişti eşim kızın yaptıklarına sert bir tepki gösterebilir ve durum içinden çıkılmaz hale gelebilirdi.
Bu yüzden sadece izlemeye başladım..
Bir süre sonra eşim, ben ve bu kız eşimin çok samimi bir arkadaşı ile aynı ortamda bir araya geldik, bu sürekli bir hal almaya başladı ancak gittiğimiz mekanlarda kız ile eşimin arkadaşı arasında bir yakınlaşma başladı, ben de eşim de bunu defalarca sezdik ve kendilerini uyardık, kız bize emanetti sonuçta..
Biz uyarmaya başladıkça gizli gizli buluşmaya başladılar ve kız çocuğun evine gidip gelmeye başladı.
Biz ise eşimle kendimizi yiyorduk, ailesine ne cevap vereceğiz diye.
Sorduğumuzda inkar ediyorlardı bu böyle bir süre daha devam etti.
Kız eve her geldiğinde saçları ıslak oluyordu bir yerde duş alıp geliyordu farkındaydım, çantasında doğum kontrol hapı dahi buldum tesadüfen oysaki kendini hiçbirşey bilmeyen eline erkek eli değmemeiş biri olarak tanıtıyordu.
Daha sonra eşim ve arkadaşı şehir dışına çıktıları bir vakit bu kız yine evden arkadaşımla buluşmaya gidiyorum diye çıktı ve bambaşka bir arkadaşıyla şehir dışına çıkarak eve çok geç saatlerde geldi.
ARtık patlama noktasına gelmiştim. Bizim değerlerimizde ailesinin bize emanet ettiği bir kıza sonraki süreçte cevap verebilmek amacıyla gözü gibi bakılır ..
Her neyse en son cümlem şu oldu; git memleketinde ne halt edersen et ama benim ailemin benim evimin içerisinde bu tip şeylere müsade etmem, aklını başına topla diyerek kıza yaptıklarının hepsinin farkında olduğumu tek tek sayarak bana söylediği yalanların hepsini suratına vurdum ve bütün konuları eşimle paylaştım.
Kız da adamda hayatımızdan çıkıp gittiler, bir daha asla bu konuda taviz vermedik.
Ta ki bir kaç gün önce kızın kayınvalidemi araması ve tekrar geleceğini söylediğini öğrenene kadar.
Bu kız olanlardan sonra nasıl hala gelme cürreti gösteriyor anlamıyorum.
Eşim çok vicdanlı bir insan değildir, sert bir yapısı vardır ve tabiri caizse tükürdüğünü yalamaz ama bu kıza karşı ikimizinde zaafı vardı kardeşimiz gibi görüyorduk, bize kendini affettirme çabası içerisine girebilir çünkü çok pişman ve yokluğumuz ona fazlasıyla acı veriyor bunun farkındayız..
Bizi kaybetmek istemediğini söylüyor ancak bize söylemiş olduğu yalanlar ile tekrar güvenme ihtimalimiz yok.
Bu kız geri gelirse ne yapmalıyım, ailemi bu kızdan nasıl uzak tutmalıyım..
İleride bizi teleafisi güç sonuçlar doğuracak durumlar içerisine sokabilir..
Not: kızın yaptıklarını kendi ailemde eşimin ailesi de bilmiyor, ablası çağırdı gitti sanıyorlar..[/QUOTE
Siz kv ile aynı evde mi yasıyorsunuz

ben anlamadım evli misiniz, nişanlı mısınız??
bir de ailesi size nasıl emanet etti?? sizde kalsın göz kulak olun mu dedi? her şeyine karışın mı dedi?? bırakın özgürce yaşasın sadece evi otel olarak mı kullansın dedi?? ev kimin evi??(baya soru işareti var..)şayet evli ve kendi evinizse bence doğru değil bir kızın sorumluluğunu almak.
kibarca bizim evimiz müsait değil deyin. bir de sizi de çok ilgilendirmez yaşam tarzı..
o yüzden sizin evinizde kalması doğru değil bence..

Ya Allah aşkına sizi kaybetmek ona sadece gece sokağa çıkmayı kaybettirmiştir.
Yani affettirip gelirse yine bir gezme tozma kalacak yer durumu olduğu içindir.
Hem size ne bekçisi misiniz? Şu emanet lafını da bir kenara bırakın.
Söyleyin ailesine her şeyi olsun bitsin.
İlla kızın hamile olarak başınıza kalması mı lazım ailesinin de öğrenmesi için?
Enteresan bir de yani. Elalemin evine saçı ıslak gidecek kadar large bir kız.
Annesi babası nasıl yanlarında kalmasına izin veriyor ki bu devirde.
Giderim yurda koyarım kimseye minnet etmem.

Kızın ailesi de bir garip,
kızım üniye gidecekse ya ev tutarım, yada yurda yerleştiririm.
Öyle bir zaman da yaşıyoruz kii,
Nerden biliyorlar sizin zarar vermeyeceğinizi.
Konu da çok kopuk zaten.

Olay tamamen saçma. Yani madem her şey anlaşılmış neden son dakikaya kadar beklenmiş?
Birde bize kendini affettirmeye çalışacak diyor.
Çok üzülmüş güya

Ay ben bir daha okudum bu enteresan konuyu.
Okudukça bir şeyler çıkıyor garip tarafından.
Bir kere konu sahibinin bir aydınlatması lazım. Kendisi nişanlıyken kvalidenin evinde kalıyor. O kız hayatlarına pat diye giriyor.. Hangi eve dahil oluyor bu?
Eşi arkadaşı da babası değil ya aldığı nefese kadar hesap soruyorlar.
Bir de akrabaları da değilmiş. Konu sahibi bu kıız evde nasıl kabul etti ki?
Neresinden tutsan elinde kalıyor konu.

Yani evli barklı insanların evinde bi genç kızın ne işi var.
Başka şeylerde olabilir Allah muhafaza

bu konuda bi tuhaflık seziyorum.
neyse konusu çıkar.

diğer herşey tamamda doğum kontrol hapı çok saçma.
doğum kontrol hapı sadexe kontrol amaçlı kullanılmıyorki. sivilce tedavisi yumurtalıjta kist, regli düzenleme bunlar içinde kullanılıyo.

Kızın ailesi kızı pek umursamıyor bence
Kızını gönderdiği evde kendi yaşıtlarında bir erkek var , bu erkek nasıl biri nereden biliyor nasıl güveniyor bu devirde
Kaldığı evdeki aile psikopat mı katil mi kim bilir
Memur olarak atandığın şehirde neden kayınvalidenlerle yaşadın ki daha nişanlıyken hani 1 hafta-2 hafta ev bulma süreci falan anlarım da

Yani evli barklı insanların evinde bi genç kızın ne işi var.
Başka şeylerde olabilir Allah muhafaza

Elbette ne kadar saçma.

Nişanlı mı evli mi belli değil bir kere.

Evli bile olsa insan yeni evliyken evde hangi yabancıyı kabul eder ki hem de ne olduğu belirsiz bir genç kız!

giderken ablası çağırdı diye gitti peki ablasına sormadılar mı niye çağırdın, gittin o ki niye geliyorsun bi eksiklik sezdim ama bilemiyorum

doğum kontrol hapı sadexe kontrol amaçlı kullanılmıyorki. sivilce tedavisi yumurtalıjta kist, regli düzenleme bunlar içinde kullanılıyo.
ayrıca konu sahibi kızın çantasını neden karıştırıyor da bak tesadüfe çantada buluyor.

Bu kadar yalan söyleyen biri bana sağlıklı gelmedi açıkcası. Yarın sizin başınız ağrır... :stop:

Ahahaha 5 yıl önce kutu kutu kullanmak zorunda kalmıştım :D
18 yaşında bir kızın kutu kutu bu haplardan kullanması ne şüphe uyandırırdı di mi?
Oysa ki sadece adet olmaya çalışıyordum o kadar, içimde büyüyen kistlerimi ancak öyle baskı altına alabiliyorduk yazık ki.
Biri görmesin diye de köşe bucak saklardım. Çantamda asla taşımazdım.

Back