Neden şok oldunuz korunmasız ilişki varsa her zaman ihtimal vardır. Zaten ilki de kendiliğinden olmuşKızlar merhaba
Sezeryanla dünyaya gelen 7 aylık bebeğim var ve tekrar hamile olduğumu öğrendim. Hayatımın şokunu yaşadım çünkü ilk doğumundan önce tüp bebek tedavisine başlayacakken hamile kalmışım mucize bir şekilde. Şimdi napacağım bilmiyorum daha doktora gitmedim. Kafam çok karışık.
Korunarak olduğunun detayını vermeyi unutmuşum kusura bakmayınNeden şok oldunuz korunmasız ilişki varsa her zaman ihtimal vardır. Zaten ilki de kendiliğinden olmuş
Pozitif yorumunuz için teşekkürlerHayırlı olsun :) ne güzel tedavi görcem die üzülürken ikinci de kendılıginden gelmiş ikiz gibi büyütün :)
Aa prezervatif mi? Yırtık olabiliyormuşKorunarak olduğunun detayını vermeyi unutmuşum kusura bakmayın
Neden bu kadar negatif ve soğuksunuz. Eleştiriye açığım ama dalga geçmeyin lütfenAa prezervatif mi? Yırtık olabiliyormuş neden bu kadar negatif ve
Soğuk derken? Prezervatifte yırtık olabiliyo muş birkaç kişiden duydum onu yazdım neden negatif olayım ki banane?Neden bu kadar negatif ve soğuksunuz. Eleştiriye açığım ama dalga geçmeyin lütfenZaten yeterince hassasım
Niye sizle dalga geçeyim ?Neden bu kadar negatif ve soğuksunuz. Eleştiriye açığım ama dalga geçmeyin lütfenZaten yeterince hassasım
Dalga geçiyormuşsunuz gibi anladım ben kusura bakmayınNiye sizle dalga geçeyim ?
Bu doğumda bağlatmayı düşünüyorumTüpler bağlanmadan %100 korumaz - korunma seçenekleri her zaman bi ihtimal vardır
Dalga geçilecek bir şey yok ki. Hayırlı olsun. Benim kızım 16 aylık çok yorgunum çok uykusuzum yani endişenizi anlıyorum ama yapacak bir şey kalmamışDalga geçiyormuşsunuz gibi anladım ben kusura bakmayın
Sezeryandan sonra ne zaman adete girdiniz? Adetiniz düzenli miydi ? Hamile olduğunuzu nasıl anladınız ? Emziriyor musunuz?Kızlar merhaba
Sezeryanla dünyaya gelen 7 aylık bebeğim var ve tekrar hamile olduğumu öğrendim. Hayatımın şokunu yaşadım çünkü ilk doğumundan önce tüp bebek tedavisine başlayacakken hamile kalmışım mucize bir şekilde. Şimdi napacağım bilmiyorum daha doktora gitmedim. Kafam çok karışık.
Ya gerçekten modumu yükselttiniz.Yakın arkadaşım 5 aylıkken hamile kaldı hiç regl olmamıştı. Tekrar doğum yaptı sezeryandı. İkisini de emzirdi. 3. Gün büyük bebe kucağından inmiyordu kaynanası dikişin patlayacak diyordu ama sorun yaşamadı. Sadece büyürken zor. Ama bi doktora görünün. Hayırlı olsun benim de abimle aramda tam 11 ay var : D
Evet öyle. Allah yardımcınız olsunDalga geçilecek bir şey yok ki. Hayırlı olsun. Benim kızım 16 aylık çok yorgunum çok uykusuzum yani endişenizi anlıyorum ama yapacak bir şey kalmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?