• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrar hamileyim.

onr3434

Üye
Kayıtlı Üye
Kızlar merhaba
Sezeryanla dünyaya gelen 7 aylık bebeğim var ve tekrar hamile olduğumu öğrendim. Hayatımın şokunu yaşadım çünkü ilk doğumundan önce tüp bebek tedavisine başlayacakken hamile kalmışım mucize bir şekilde. Şimdi napacağım bilmiyorum daha doktora gitmedim. Kafam çok karışık.

Kızlar merhaba
Sezeryanla dünyaya gelen 7 aylık bebeğim var ve tekrar hamile olduğumu öğrendim. Hayatımın şokunu yaşadım çünkü ilk doğumundan önce tüp bebek tedavisine başlayacakken hamile kalmışım mucize bir şekilde. Şimdi napacağım bilmiyorum daha doktora gitmedim. Kafam çok karışık.
Neden şok oldunuz korunmasız ilişki varsa her zaman ihtimal vardır. Zaten ilki de kendiliğinden olmuş

Hayırlı olsun :) ne güzel tedavi görcem die üzülürken ikinci de kendılıginden gelmiş ikiz gibi büyütün :)

Ağlayacaksınız oynamayalım 🤭 e korunmazsanız olur tabi kii tüp bebeğe hiç ihtiyaç kalmamış hayırlı olsundan başka denecek söz yok

Yakın arkadaşım 5 aylıkken hamile kaldı hiç regl olmamıştı. Tekrar doğum yaptı sezeryandı. İkisini de emzirdi. 3. Gün büyük bebe kucağından inmiyordu kaynanası dikişin patlayacak diyordu ama sorun yaşamadı. Sadece büyürken zor. Ama bi doktora görünün. Hayırlı olsun benim de abimle aramda tam 11 ay var : D

Kızlar merhaba
Sezeryandan sonra ne zaman adete girdiniz? Adetiniz düzenli miydi ? Hamile olduğunuzu nasıl anladınız ? Emziriyor musunuz?

Yakın arkadaşım 5 aylıkken hamile kaldı hiç regl olmamıştı. Tekrar doğum yaptı sezeryandı. İkisini de emzirdi. 3. Gün büyük bebe kucağından inmiyordu kaynanası dikişin patlayacak diyordu ama sorun yaşamadı. Sadece büyürken zor. Ama bi doktora görünün. Hayırlı olsun benim de abimle aramda tam 11 ay var : D
Ya gerçekten modumu yükselttiniz. ❤️Benimde kardeşimle aramda 13 ay var. Annem bile bana nasıl yaparsın gibi konuştu. Sanki ben isteyerek çocuk planladım.

Back
X