Tekrar hamile kalmak istiyorum

blackwomen9

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2021
30
13
32 haftalık doğum yaptım bebeğim 3 gün sonra melek oldu. Bunun acısını yaşayan bilir o yüzden sadece yardımcı olabilecekler yazsın. Tekrargebe kalmak istiyorum 40 I çıktıktan sonra hamile kalanlar ve erken doğum yapıp aynı şeyi yaşayanlar anlatabilir mi gebe kalınca bişey oldu mu ?

Geçmiş olsn canım ama inşallah en yakın zamanda tekrar nasip eder benim kuzenimde 5 buçuk aylıkken ikizlerini kaybetti. O da tekrar gebe kalmak istiyor henüz nasip olmadı.

Ne zaman peki ve normal miydi rabbim inşallah tekrar tattırır o duyguyu bize

Rabbim şifa versin sabır versin çok üzüldüm doktorunuz söyledimi bu kadar süre korunmaz gerekiyor diye belki rahmi dinlendirmek ister çok bilgim yok ama inşallah tez vakitte kavuşursunuz bebeğinize sağlık ile

37+3 doğum yaptım bebeğim 5 gün sonra vefat etti dediğiniz gibi acısını sadece yaşayan bilir siz normal doğummu yoksa sezeryanmı yaptınız bende sizle aynı durumdayım

37+3 doğum yaptım bebeğim 5 gün sonra vefat etti dediğiniz gibi acısını sadece yaşayan bilir siz normal doğummu yoksa sezeryanmı yaptınız bende sizle aynı durumdayım
Ben normal doğum yaptım canım ve çok şükür rabbim yeni bi evlat nasip etti tekrar hamileyim allahım sabırlar versin sana da nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…