- 2 Mayıs 2011
- 2.913
- 2.590
- 408
- Konu Sahibi storm_angell
-
Hımm.. bitirdiniz yani. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. 28 yaşta gayet genç ve güzel bir yaş.aramadı canım bende aramadım
sağol canım inşallah kısa zamanda toparlarım kendimi
faceden falan silmemiş beni bende onu silmedim zaten o şuan benim arayacağımı düşünüyor çünkü genelde öyle olurduHımm.. bitirdiniz yani. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. 28 yaşta gayet genç ve güzel bir yaş.
Alışmış ya hep sizin toparlamanıza. Hiç geri adım atmayın. Önceki konunuzu biliyorum ondan böyle söylüyorum. Hoş değildi yani.faceden falan silmemiş beni bende onu silmedim zaten o şuan benim arayacağımı düşünüyor çünkü genelde öyle olurdu
insallah kısa sürede toparlanırımilişkilerden sonra ayrılık dönemlerinde illa ki mutsuzluk, hayata küskünlük olur.
kendimi hatırlıyorum da dünyaya küsmüştüm bir dönem.
ama şimdi dönüp baktığımda "iyi ki olmamış" diyorum şükrederek.
normal bir süreçtesiniz. fazla uzamaması kaydıyla
içimde öyle bir his varki arayacakAlışmış ya hep sizin toparlamanıza. Hiç geri adım atmayın. Önceki konunuzu biliyorum ondan böyle söylüyorum. Hoş değildi yani.
ararsa ne yapmayı düşünüyorsun?içimde öyle bir his varki arayacak
istemediğimi söyleyeceğim artık onunda istenmediğini görsün bilsin istiyorumararsa ne yapmayı düşünüyorsun?
amin canım inşallahçocuk olsa dahada kötü olurdunuz..çocuk olmadan ayrılmak daha iyi yani...herşeyi hayra yorun..inşallah herşey gönlünüzce olur..
amin canım inşallah ALLAH sanada kolaylıklar versin inşallahCnm nıye öyle dusunuyorsun,biri olmuyorsa baska bırı olur..allah elınden oyuncagını alırsa daha ıyısını verecegı ıcındır..Hıc korkma uzulme..Cocukla ayrılmadıgına da dua et..Ben cocukla babaevıne döndum,evet yasama gucumu ondan aldım ;ama bazen depresyonun dıbıne gırıp gunlerce uyumak ıstedıgımde bunu yapamıyorum..Çocuk buyuk sorumluluk..dogru bı adamla evlenıp cocuk yapıp yasaman dılegıyle..
El kadar bebek sizin ruh halinize ne yapacaktı? Size nasıl yardım edecekti?8 ay süren ve evlilik planları yaptığım cumartesi günü ailesi ile tanıştığım bir şekilde amansız biten ilişkimin ardından yine eski yanlız ve çocuk özlemi ile yanıp tutuşan kadın psikolojime geri döndüm keşke bi yavrum olsaydı yine aynı ruh halime dönermiydim içim okadar sıkıldıki bir yandan da çocukluğumu özledim yaşım geldi 28 e neler sığdırdım bu 28 yıla bir evlilik bir bebek kaybı ailemle olan sorunlaımı saymıyorum bile
depresyonamı girdim acama allak bullak oldum yine
canım daha yaşın küçükmüş karşına daha kimler çıkar kim bilir?? bir sürü çocuğun olabilir?? Eski eşinden çocuğunun da olmaması bi açıdan iyi. çocuk demek o saçma sapan insanlarla bağ demek. ömür boyu kopamıyorsun.8 ay süren ve evlilik planları yaptığım cumartesi günü ailesi ile tanıştığım bir şekilde amansız biten ilişkimin ardından yine eski yanlız ve çocuk özlemi ile yanıp tutuşan kadın psikolojime geri döndüm keşke bi yavrum olsaydı yine aynı ruh halime dönermiydim içim okadar sıkıldıki bir yandan da çocukluğumu özledim yaşım geldi 28 e neler sığdırdım bu 28 yıla bir evlilik bir bebek kaybı ailemle olan sorunlaımı saymıyorum bile
depresyonamı girdim acama allak bullak oldum yine
yani haklısın ama bazen keşke olsaydı diyorumcanım daha yaşın küçükmüş karşına daha kimler çıkar kim bilir?? bir sürü çocuğun olabilir?? Eski eşinden çocuğunun da olmaması bi açıdan iyi. çocuk demek o saçma sapan insanlarla bağ demek. ömür boyu kopamıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?